|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
14.5.2011 23:27:58   
palachinken
Jesi ko curica, mislim obje ste user posted image
A sweet, ti i tvoj muž izgledate baš onako kako ja zamisljam tuzlake user posted image user posted image user posted image oni neki alternativni, mršavi, urbani, imaju veze s umjetnošću likovi user posted image user posted image user posted image
(ja znam dvije osobe iz Tz uživo zasad i obe mi se slažu s ovim opisom haha)
Selma, ja tebe zamisljala ko Indijku, valjda zbog BOllywooda i avatara user posted image user posted image Hajd nacrtaj sebi onu tačku medju očima :d

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10126
14.5.2011 23:32:01   
animagical
jesi i mene zamisljala majke tiuser posted image tako sam nekakva pokisla i pih i bas me nasmija ovim izjavamauser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10127
14.5.2011 23:33:50   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

A sweet, ti i tvoj muž izgledate baš onako kako ja zamisljam tuzlake user posted image user posted image user posted image oni neki alternativni, mršavi, urbani, imaju veze s umjetnošću likovi user posted image user posted image user posted image
Selma, ja tebe zamisljala ko Indijku, valjda zbog BOllywooda i avatara user posted image user posted image Hajd nacrtaj sebi onu tačku medju očima :d

Ah palachinken šta taj avatar čini,ja sam ti zaljubljenik orijentalni plesova a Boga mi i filmova pa zbog toga takav i avatar,ali me nasmija sa ovom tačkom, misliš na "tiku" eh jooš mi samo to treba na glavi user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sweet ma ti si meni kao lutkica,a i ja sam se osjećala kao da te znam odavno,i baš ugodno potrošeni dva sata.....

Neposredna veza do poruke: 10128
14.5.2011 23:34:03   
palachinken
Hahahah pa kontala sam da si neki sportski tip, zbog nicka, ono puma animagical, pa odmah mi otislo da si neka odbojkasica i crna. Eto vidis da sam utrefila user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10129
14.5.2011 23:34:41   
sweet insanity

Hehe, pa pogodila si uglavnom user posted image A i ti i tm mi djelujeta isto tako nekako iako ste u Sauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10130
14.5.2011 23:35:50   
palachinken
A mi ustvari u Zenici user posted image Dobro smo ispali, odakle smo user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10131
14.5.2011 23:36:50   
sweet insanity

Sweet ma ti si meni kao lutkica,a i ja sam se osjećala kao da te znam odavno,i baš ugodno potrošeni dva sata.....
[/quote]
I ti si meni sipma skroz, i joj kako mi je slatko kad pokusavas biti ljuta na malca pa se odvalis smijatuser posted image Kad budes htjela ponovit druzenje javni user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10132
14.5.2011 23:37:19   
sweet insanity

A mi ustvari u Zenici user posted image Dobro smo ispali, odakle smo user posted image user posted image user posted image

Ma ja sam vise pobrkala ko je odakleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10133
14.5.2011 23:40:52   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

I ti si meni sipma skroz, i joj kako mi je slatko kad pokusavas biti ljuta na malca pa se odvalis smijatuser posted image Kad budes htjela ponovit druzenje javni user posted image

Ma to ja treniram strogoću user posted image user posted image user posted image user posted image ,ma  na njih nema šanse biti ljut user posted image ....

Ovo za druženje obavezno,ja sam uvijek ZA user posted image ......

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 14.5.2011 23:41:50 >

Neposredna veza do poruke: 10134
14.5.2011 23:51:39   
animagical
vidite vi palachinken psihologa, sto nas je sve provalilauser posted image svaka cast! 

Neposredna veza do poruke: 10135
15.5.2011 0:14:56   
sweet insanity
Animagical jel ti mene doda, ja nemam vise pojma ko je ko u momentimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10136
15.5.2011 0:24:55   
animagical
jesam jesam isprovodadzisala palachinkenuser posted image ma ja sam minela ljudi ko me ima da na ko sam, ovako vas zbunjujem-ona sto ima sliku s magaretomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10137
15.5.2011 0:29:46   
sweet insanity
E dodala si me ondauser posted image

Neposredna veza do poruke: 10138
15.5.2011 0:41:01   
animagical
koji mi ispadosmo na ovoj evroviziji? ja sam pratila dok smo bili treci user posted image

Neposredna veza do poruke: 10139
15.5.2011 1:10:30   
enči80
6.što i nije loše kako se glasauser posted image

Ja sam te zamišljala kao palachinken samo plavu user posted image i mišičavu(kako reče da se baviš karateom).

Jedva gledam,ovo me glasanje smorilouser posted image user posted image user posted image

LAKU NOĆ!!!

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 10140
15.5.2011 1:24:37   
animagical
hehe misicavuuser posted image pa da mi vidis noge (listove) skontala bi da si pogodilauser posted image ma kakav ronaldo, sviju sam ih zeznulauser posted image misicava mamauser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10141
15.5.2011 10:58:03   
Skvo RR
jutro/dan
vidim trudnjace uspavale....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ste mi sve dobro....user posted image
Ja evo malo planiram dan....danas sam pune 24 sedmice...idemooooo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rastemo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malisan me bubucka pravo...user posted image user posted image user posted image user posted image
Jel ono od 27 sedmice pocinje 7 mjesec?

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 10142
15.5.2011 11:08:50   
DIJAMANT
Ćao ženice! Samo da se javnem.ja ovako malo "uletim" pročitam i pozdravim. Nisam baš za tipkanje, ubiše me ove mučnine, a i alergija. Mislila sam da će mučnine prestati sa 12. sedmicom, ali sam se izgleda prevarila:)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 10143
15.5.2011 11:24:28   
Selma.A.M
Gdje ste ženice,ajde bujrum kafa,čaj,nes,kapučino šta ko pije neka se počasti ima za sve user posted image

user posted image

Vidim sve se uspavale,osim skvo i dijamant,nego šta nedelja neradni je dan user posted image ali je vrijeme u Tuzli nešto mutno sunce i hoće izaći i neće user posted image

Skvo evo ovako :

4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 10144
15.5.2011 11:44:42   
sweet insanity
Jutroooo trudnjaceuser posted image Eh ko ima iskustva s porodima vec? Mene jutros probudio stomak, bolio skoro da proplacem isto ali isto kao da cu tobit, dole i ledja ali je bolio nkeih pola sata i u tome zigao nekoliko puta. Slicna stvar mi se desila i sinoc i preksinoc samo slabija bol... i jutros sve kontam ukakit cu se od tih bolova kad ono nistauser posted image Sad je evo prestalo skoro skroz, dal su to laznjaci ili...?

Neposredna veza do poruke: 10145
15.5.2011 11:47:39   
bebacha
mogli bi biti.cim prestanu pa se opet jave poslije duzeg vremena to su pripremni bolovi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 10146
15.5.2011 11:50:34   
sweet insanity
Pocelo je eto otprilie svaki dan po malo pa me zanimalo da li tako "izgledaju" ti bolovi....Ima jos malo vremena pa nek se priprema ako treba, bitno mi je da nije nis opasnijeuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 10147
15.5.2011 11:52:38   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jutroooo trudnjaceuser posted image Eh ko ima iskustva s porodima vec? Mene jutros probudio stomak, bolio skoro da proplacem isto ali isto kao da cu tobit, dole i ledja ali je bolio nkeih pola sata i u tome zigao nekoliko puta. Slicna stvar mi se desila i sinoc i preksinoc samo slabija bol... i jutros sve kontam ukakit cu se od tih bolova kad ono nistauser posted image Sad je evo prestalo skoro skroz, dal su to laznjaci ili...?

To ili su prirpreme za ono što slijedi za dan-dva user posted image  ili se postepeno otvaraš,eh sada može se govoriti i ovko i onako ali mi to pojako što ti kažeš da si htjela zaplakati ja mislim da pripremni bolovi,lažnjaci ili ti Braxton Hicks kontrakcijije nebi trebale biti tako jake...
A možda i mogu samo se ja nisam susretala sa njima tako bolnim.......Meni su bile samo kao presjecanje od kičme,do malog stomaka,a kada su počeli pravi trudovi onda je bilo bol iz kičme prema malom stomaku pa se širi svuda user posted image user posted image  tako ih se bar ja sjećam  

Neposredna veza do poruke: 10148
15.5.2011 11:57:28   
sweet insanity
Pa i kod mene je bol kao kad imam il trebam dobit i u toku tok bola presijeca po ledjima i malom stomaku. Bol onda nestane pa ponekad samo presijece malo (sad npr ali gotov neprimjetno naspram jutros). Sinoc je pocelo pomalo, slabije od preksinoc al jutros me je probudilo i u jednom momentu odem piskit i vratim se i kroz dva min pomislim joj ukakit cu se od bola i odem opet i opet samo piskim ko i prvi put .....i opet mi se piskiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10149
15.5.2011 12:10:04   
enči80
Dan trudnice!

Nešto danas nisam ok,malo me pritišće dolje pa ću se smiriti danas i preležati.Mislila praviti tortu kad ja na coolinariku i ne može im se otvoriti stranicauser posted image

Selma ja ću ness uzetiuser posted image a sweet po svemu sudeći ti si sljedeća jer sam jutos na fb stranici od gemelli pročitala neke čestitke tako da nam je naša drraga Gemellli rodila.Poslala sam joj sms jutros a koliko sam shvatila to se desilo jučer pa je vjerovatno još na intezivnoj.
U svakom slučaju čestitke njoj i njm na duplom dobitkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Temu za čestitanje bi ipak otvorila kada budemo sigurne???

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 10150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  404 405 [406] 407 408   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *