Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.5.2011 23:27:58
palachinken
Jesi ko curica, mislim obje ste A sweet, ti i tvoj muž izgledate baš onako kako ja zamisljam tuzlake oni neki alternativni, mršavi, urbani, imaju veze s umjetnošću likovi (ja znam dvije osobe iz Tz uživo zasad i obe mi se slažu s ovim opisom haha) Selma, ja tebe zamisljala ko Indijku, valjda zbog BOllywooda i avatara Hajd nacrtaj sebi onu tačku medju očima :d
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.5.2011 23:33:50
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken
Jesi ko curica, mislim obje ste A sweet, ti i tvoj muž izgledate baš onako kako ja zamisljam tuzlake oni neki alternativni, mršavi, urbani, imaju veze s umjetnošću likovi (ja znam dvije osobe iz Tz uživo zasad i obe mi se slažu s ovim opisom haha) Selma, ja tebe zamisljala ko Indijku, valjda zbog BOllywooda i avatara Hajd nacrtaj sebi onu tačku medju očima :d
Ah palachinken šta taj avatar čini,ja sam ti zaljubljenik orijentalni plesova a Boga mi i filmova pa zbog toga takav i avatar,ali me nasmija sa ovom tačkom, misliš na "tiku" eh jooš mi samo to treba na glavi ...
Sweet ma ti si meni kao lutkica,a i ja sam se osjećala kao da te znam odavno,i baš ugodno potrošeni dva sata.....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.5.2011 23:34:03
palachinken
Hahahah pa kontala sam da si neki sportski tip, zbog nicka, ono puma animagical, pa odmah mi otislo da si neka odbojkasica i crna. Eto vidis da sam utrefila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.5.2011 23:34:41
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken
Hehe, pa pogodila si uglavnom A i ti i tm mi djelujeta isto tako nekako iako ste u Sa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 14.5.2011 23:36:50
sweet insanity
Sweet ma ti si meni kao lutkica,a i ja sam se osjećala kao da te znam odavno,i baš ugodno potrošeni dva sata..... [/quote] I ti si meni sipma skroz, i joj kako mi je slatko kad pokusavas biti ljuta na malca pa se odvalis smijat Kad budes htjela ponovit druzenje javni
Ja sam te zamišljala kao palachinken samo plavu i mišičavu(kako reče da se baviš karateom).
Jedva gledam,ovo me glasanje smorilo
LAKU NOĆ!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 10:58:03
Skvo RR
jutro/dan vidim trudnjace uspavale.... Nadam se da ste mi sve dobro.... Ja evo malo planiram dan....danas sam pune 24 sedmice...idemooooo.... rastemo..... Malisan me bubucka pravo... Jel ono od 27 sedmice pocinje 7 mjesec?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 11:08:50
DIJAMANT
Ćao ženice! Samo da se javnem.ja ovako malo "uletim" pročitam i pozdravim. Nisam baš za tipkanje, ubiše me ove mučnine, a i alergija. Mislila sam da će mučnine prestati sa 12. sedmicom, ali sam se izgleda prevarila:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 11:24:28
Selma.A.M
Gdje ste ženice,ajde bujrum kafa,čaj,nes,kapučino šta ko pije neka se počasti ima za sve
Vidim sve se uspavale,osim skvo i dijamant,nego šta nedelja neradni je dan ali je vrijeme u Tuzli nešto mutno sunce i hoće izaći i neće
Skvo evo ovako :
4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca 8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca 13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca 17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca 21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca 26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca 30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca 35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca 40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 11:44:42
sweet insanity
Jutroooo trudnjace Eh ko ima iskustva s porodima vec? Mene jutros probudio stomak, bolio skoro da proplacem isto ali isto kao da cu tobit, dole i ledja ali je bolio nkeih pola sata i u tome zigao nekoliko puta. Slicna stvar mi se desila i sinoc i preksinoc samo slabija bol... i jutros sve kontam ukakit cu se od tih bolova kad ono nista Sad je evo prestalo skoro skroz, dal su to laznjaci ili...?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 11:50:34
sweet insanity
Pocelo je eto otprilie svaki dan po malo pa me zanimalo da li tako "izgledaju" ti bolovi....Ima jos malo vremena pa nek se priprema ako treba, bitno mi je da nije nis opasnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 11:52:38
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Jutroooo trudnjace Eh ko ima iskustva s porodima vec? Mene jutros probudio stomak, bolio skoro da proplacem isto ali isto kao da cu tobit, dole i ledja ali je bolio nkeih pola sata i u tome zigao nekoliko puta. Slicna stvar mi se desila i sinoc i preksinoc samo slabija bol... i jutros sve kontam ukakit cu se od tih bolova kad ono nista Sad je evo prestalo skoro skroz, dal su to laznjaci ili...?
To ili su prirpreme za ono što slijedi za dan-dva ili se postepeno otvaraš,eh sada može se govoriti i ovko i onako ali mi to pojako što ti kažeš da si htjela zaplakati ja mislim da pripremni bolovi,lažnjaci ili ti Braxton Hicks kontrakcijije nebi trebale biti tako jake... A možda i mogu samo se ja nisam susretala sa njima tako bolnim.......Meni su bile samo kao presjecanje od kičme,do malog stomaka,a kada su počeli pravi trudovi onda je bilo bol iz kičme prema malom stomaku pa se širi svuda tako ih se bar ja sjećam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 11:57:28
sweet insanity
Pa i kod mene je bol kao kad imam il trebam dobit i u toku tok bola presijeca po ledjima i malom stomaku. Bol onda nestane pa ponekad samo presijece malo (sad npr ali gotov neprimjetno naspram jutros). Sinoc je pocelo pomalo, slabije od preksinoc al jutros me je probudilo i u jednom momentu odem piskit i vratim se i kroz dva min pomislim joj ukakit cu se od bola i odem opet i opet samo piskim ko i prvi put .....i opet mi se piski
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 12:10:04
enči80
Dan trudnice!
Nešto danas nisam ok,malo me pritišće dolje pa ću se smiriti danas i preležati.Mislila praviti tortu kad ja na coolinariku i ne može im se otvoriti stranica
Selma ja ću ness uzeti a sweet po svemu sudeći ti si sljedeća jer sam jutos na fb stranici od gemelli pročitala neke čestitke tako da nam je naša drraga Gemellli rodila.Poslala sam joj sms jutros a koliko sam shvatila to se desilo jučer pa je vjerovatno još na intezivnoj. U svakom slučaju čestitke njoj i njm na duplom dobitku
Temu za čestitanje bi ipak otvorila kada budemo sigurne???