|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  406 407 [408] 409 410   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.5.2011 18:19:16   
Gift
ma bilo sta

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10176
15.5.2011 18:23:06   
sweet insanity
Ja sam neki dna nakon dugo vremena pogledala ponovo Whole Nine Yards i pravo mi je sjeo ali ako si vise za romanticnu limunadu, neki dan sam podigla How Do you Know i OK je skroz, onka opustajuce ili Just Go With It sa Adam Sandlerom i Jennifer Aniston user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10177
15.5.2011 18:23:42   
Gift
Swet sad ja kontam sto se ti nisi udeblala..ti samo po corbicama...user posted image user posted image dobro je to, al meni to ne ispadne dobro..
imate pozdrav od Saneleasje..ne moze uci na RR..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10178
15.5.2011 18:26:02   
sweet insanity
Ja sad posla prenijet pozdrave od Sanele. Ma ja corbicu s vremena na vrijeme al zaista tamanim sve od pita, pizza, peciva, makarona, rize, pudinga, cokolade ..........mmmmm al  onda praktciram malo duzu setnjuuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10179
15.5.2011 18:27:27   
Gift

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ja sam neki dna nakon dugo vremena pogledala ponovo Whole Nine Yards i pravo mi je sjeo ali ako si vise za romanticnu limunadu, neki dan sam podigla How Do you Know i OK je skroz, onka opustajuce ili Just Go With It sa Adam Sandlerom i Jennifer Aniston user posted image

How do you know nisam gledala..hvala..

Neposredna veza do poruke: 10180
15.5.2011 18:29:20   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

How do you know nisam gledala..hvala..

No problem, nak nista specijalno al opustajuceuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10181
15.5.2011 18:47:56   
Gift
Sweet sve je to i individualno..ja se i nisam udebljala toliko koliko jedem..user posted image
masala kod tebe stomeuser posted image user posted image eto ja danas obukla onu tuniku i vidi mi se stomo i ja se nafurala ko prava trudnicauser posted image kad ono - pored tebe ko da i nisam trudna, user posted image al to je i logicno obzirom da si ti u 9-om a ja u 4.,

Neposredna veza do poruke: 10182
15.5.2011 18:51:44   
Gift
evo Selme..jesil to procitala cijelu knjiguuser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10183
15.5.2011 19:07:40   
sweet insanity
Gift, ja danas pored onih kesa i malo me bolilo nisam toliko zagledala u tvog trbu ali mi bas djelujes kao da nisi trudna ali na srecu jesiuser posted image Ma i ja gledam slike neke iz 4. mjeseca kad sam bila u Austriji i mm slala slike trbe i tad je meni bilo isto tako jao vidi ga malo se vidi i sve ga tako ispecim, a mogu mislit pola ljudi nije ni skontalo hhh. Ja sam svojima tek rekla u 4. mjesecu i sam su primjetili da sam se mal udebljala i ja im kazem zasto sam se udebljalauser posted image Eh vec od nekog 5. mjeseca poceo se oblikovat trbo i danas je eto vidjela si kakav user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10184
15.5.2011 19:15:41   
Selma.A.M
Ja malo virkam,a vi odmah me spaziste user posted image user posted image .....

Aj ja sam zaljublena u sve knige od MIR-JAM imam ih sve u kućnoj kolekciji,a pročitala sam do sada svaku po 10 puta najmanje.....Najadraža mi je "Mala supruga"  ali sporty ni "To je bilo jedne noći na Jadranu" nije daleko od najdraže,a kad sam imala 15 godina "Kinka i Lola" iz istoimene  knjige su mi bile idol  user posted image user posted image user posted image user posted image

Sweet opet supice,a ja sad jedem sladoled i govorim mužu mogla sam nam praviti palačinke sa kremom i keksom user posted image user posted image

Palachinken i znači danas pao roštilj user posted image user posted image user posted image user posted image

Enči jeli gotov kolač?
Jeli se kome javljala Gamelli,ima li je ko na fb-u da nam prenosi vijesti?
Gift samo se ti furaj sa stomom i ja sam ti isto tako na početku,još ako neko ne primjeti ja stanem milovati stomak i kao pridržavati ga da se spazi user posted image user posted image user posted image ,a sad već nemam potrebe za tim,jer ga imam i previše user posted image user posted image user posted image .......
Animagical u šetnji i dalje user posted image  ili pravi ručak pa se ne javlja.........
Sanela nema nešto pristup RR u zeza je pravo user posted image ....
A šta je sa JeleneT,Skvo i Malene  nešto se neće da druže sa nama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10185
15.5.2011 19:17:59   
Gift
pa prije nisam imala nikako stome pa mi sad izgleda veliki, a i od srece mi malo sebi umislimouser posted image ..
evo mm digao Back up Plan iako sam ga gledala al taman..odoh..pisemo se kasnijeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10186
15.5.2011 19:18:15   
Selma.A.M

Gift, ja danas pored onih kesa i malo me bolilo nisam toliko zagledala u tvog trbu ali mi bas djelujes kao da nisi trudna ali na srecu jesiuser posted image user posted image

Jeli to danas palo upoznavanje face to face ili ? user posted image

Neposredna veza do poruke: 10187
15.5.2011 19:21:34   
sweet insanity
Ja sam muzu predlagala ime Mirjam za pisulju al ne po spisateljici i njemu se naravno ime ne svidjauser posted image Jednom sma kao manja pocela citati Greh njene mame ali nisma zavrsila....kaj ja znam nisam neki veliki ljubitelj ljubavnih romana, vise volim one psiholoski orijentisaneuser posted image Mada sada ne mogu ni na sta da se skoncentrisem pa ni ne citam, al vidis mozda bi mi bas sad sjela kakva ljubic-knjigauser posted image

Sto spomenu palacinke Selma, sad bih i ja al sam s eumorila pa ne mogu pravit, danas sam opet imala one bolove al et nema vise...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10188
15.5.2011 19:22:44   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Gift, ja danas pored onih kesa i malo me bolilo nisam toliko zagledala u tvog trbu ali mi bas djelujes kao da nisi trudna ali na srecu jesiuser posted image user posted image

Samo smo se srele ispred zgrade   i liftom smo zajedno ali bit ce kafa aBd, Selma bujrum kad budeuser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10189
15.5.2011 19:29:18   
Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Samo smo se srele ispred zgrade   i liftom smo zajedno ali bit ce kafa aBd, Selma bujrum kad budeuser posted image

E glavno je da ima bujruma user posted image  ...Odoh praviti palačinke,pobudalit ću ako šta ne pojedem slatko a toplo ........
Ima da dobijem 20 kila do kraja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10190
15.5.2011 19:34:02   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift

pa prije nisam imala nikako stome pa mi sad izgleda veliki, a i od srece mi malo sebi umislimouser posted image ..
evo mm digao Back up Plan iako sam ga gledala al taman..odoh..pisemo se kasnijeuser posted image user posted image user posted image

E, kakav je taj film. Ja ga ne odgledah jos jer sma cula da je bezze pa me bas zanima...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10191
15.5.2011 19:36:40   
sweet insanity
Selma blago tebi, ja sad zamisljam taj tvoj palacinak sa kremom i plazmom uz šlaguser posted image

Neposredna veza do poruke: 10192
15.5.2011 19:44:49   
animagical
kako selma zna da mi kasno rucamouser posted image svaka cast pogodila si, pravila rucakuser posted image a prije toga isla do sestre, uzeli bebece stvari od njeuser posted image user posted image user posted image jao sta mu je tetka kupila, male bez starkice, dubokeuser posted image zaljubila sam se u sve stvariuser posted image i hrpa stvari  od njenog malca...dobila sam cak i one jastucice za dojenje, one da ne curi okolouser posted image pa dok sam ja to sve pregledala...

Neposredna veza do poruke: 10193
15.5.2011 19:48:11   
palachinken
Joooj starke! Hocu i ja starke, sve sam zamislila kako user posted image i ja imamo iste starke, njene ko privjesak za ključeve, moje ko gondole. user posted image
Joj maloprije ja pod tušem malo pritisnem bradavicu (odkako je animagical počela prokišnjavati ja sve pipkam ima li šta kod mene user posted image user posted image ), kad pojavi se kap bijele tečnosti, ono kao mlijeko, kolostrum, šta li...joj jesam sad nešto sretna user posted image
Mislim, ništa to ne znači, ali meni golemo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10194
15.5.2011 19:51:09   
animagical
jeeeeeeee mogu misliti kako ti je diglo samopouzdanje kad si vidjelauser posted image aa dobila sam od seke i pumpicu za grudiuser posted image ma srcko moj svasta mi je dalauser posted image kako divnu seku imam, samo da znate...user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10195
15.5.2011 20:02:11   
palachinken
Žene, evo počinje Kum 2 na HRT-u 2 user posted image
Nema me veceras do 11, arivederci

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10196
15.5.2011 20:18:19   
sanela.asja
Evo mene napokon user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa od juce mi ne daju da udjem user posted image user posted image user posted image bila sam bas pukla bas falite zene drage user posted image user posted image user posted image ..
Ja cu odma da kukam cjeli dan mi krv iz nosa uzas da nije od onih tableta za zeljezo ,sta mislite i krsta me ubiseeeuser posted image user posted image ..
Bas je ljepo naovom RR-u...user posted image user posted image user posted image user posted image kakav facebook kakvi bakraciuser posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10197
15.5.2011 20:29:41   
Anoniman
Mi da vam mahnemo pa odoh praviti pancerote, ustvari nafilovala sam ih i cekam samo da se ulje ugrije pa da przim. Mi skitali danas, isli do Borackog kod svekra i svekrve, rostiljali i pravo smo se nauzivali, cura nije oka sklopila, ali je zato vec u krevetu, jeste da ne spava ali bar miruje, a mama se nada da ce ubrzo zaspati user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
  Neposredna veza do poruke: 10198
15.5.2011 20:33:01   
Hannica
Da vam i ja mahnem,nemaa me cijeli dan.user posted image Nisam danas nesto ok,uhvatila me neka nervoza,malaksalost.....valjda se sinoc izmorila na svadbi pa mi je potrebno mirovanje.user posted image
E bas sam fujjj....user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10199
15.5.2011 20:33:44   
sweet insanity
Eh nisam ni znala do skora kako imam super konu u zgradi, a zivim tu vec godinu danauser posted image Gift, hvala na palacincima, ja ih vec potamanilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  406 407 [408] 409 410   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  406 407 [408] 409 410   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *