Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 18:23:06
sweet insanity
Ja sam neki dna nakon dugo vremena pogledala ponovo Whole Nine Yards i pravo mi je sjeo ali ako si vise za romanticnu limunadu, neki dan sam podigla How Do you Know i OK je skroz, onka opustajuce ili Just Go With It sa Adam Sandlerom i Jennifer Aniston
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 18:23:42
Gift
Swet sad ja kontam sto se ti nisi udeblala..ti samo po corbicama... dobro je to, al meni to ne ispadne dobro.. imate pozdrav od Saneleasje..ne moze uci na RR..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 18:26:02
sweet insanity
Ja sad posla prenijet pozdrave od Sanele. Ma ja corbicu s vremena na vrijeme al zaista tamanim sve od pita, pizza, peciva, makarona, rize, pudinga, cokolade ..........mmmmm al onda praktciram malo duzu setnju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 18:27:27
Gift
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Ja sam neki dna nakon dugo vremena pogledala ponovo Whole Nine Yards i pravo mi je sjeo ali ako si vise za romanticnu limunadu, neki dan sam podigla How Do you Know i OK je skroz, onka opustajuce ili Just Go With It sa Adam Sandlerom i Jennifer Aniston
How do you know nisam gledala..hvala..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 18:29:20
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 18:47:56
Gift
Sweet sve je to i individualno..ja se i nisam udebljala toliko koliko jedem.. masala kod tebe stome eto ja danas obukla onu tuniku i vidi mi se stomo i ja se nafurala ko prava trudnica kad ono - pored tebe ko da i nisam trudna, al to je i logicno obzirom da si ti u 9-om a ja u 4.,
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:07:40
sweet insanity
Gift, ja danas pored onih kesa i malo me bolilo nisam toliko zagledala u tvog trbu ali mi bas djelujes kao da nisi trudna ali na srecu jesi Ma i ja gledam slike neke iz 4. mjeseca kad sam bila u Austriji i mm slala slike trbe i tad je meni bilo isto tako jao vidi ga malo se vidi i sve ga tako ispecim, a mogu mislit pola ljudi nije ni skontalo hhh. Ja sam svojima tek rekla u 4. mjesecu i sam su primjetili da sam se mal udebljala i ja im kazem zasto sam se udebljala Eh vec od nekog 5. mjeseca poceo se oblikovat trbo i danas je eto vidjela si kakav
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:15:41
Selma.A.M
Ja malo virkam,a vi odmah me spaziste .....
Aj ja sam zaljublena u sve knige od MIR-JAM imam ih sve u kućnoj kolekciji,a pročitala sam do sada svaku po 10 puta najmanje.....Najadraža mi je "Mala supruga" ali sporty ni "To je bilo jedne noći na Jadranu" nije daleko od najdraže,a kad sam imala 15 godina "Kinka i Lola" iz istoimene knjige su mi bile idol
Sweet opet supice,a ja sad jedem sladoled i govorim mužu mogla sam nam praviti palačinke sa kremom i keksom
Palachinken i znači danas pao roštilj
Enči jeli gotov kolač? Jeli se kome javljala Gamelli,ima li je ko na fb-u da nam prenosi vijesti? Gift samo se ti furaj sa stomom i ja sam ti isto tako na početku,još ako neko ne primjeti ja stanem milovati stomak i kao pridržavati ga da se spazi ,a sad već nemam potrebe za tim,jer ga imam i previše ....... Animagical u šetnji i dalje ili pravi ručak pa se ne javlja......... Sanela nema nešto pristup RR u zeza je pravo .... A šta je sa JeleneT,Skvo i Malene nešto se neće da druže sa nama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:17:59
Gift
pa prije nisam imala nikako stome pa mi sad izgleda veliki, a i od srece mi malo sebi umislimo .. evo mm digao Back up Plan iako sam ga gledala al taman..odoh..pisemo se kasnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:21:34
sweet insanity
Ja sam muzu predlagala ime Mirjam za pisulju al ne po spisateljici i njemu se naravno ime ne svidja Jednom sma kao manja pocela citati Greh njene mame ali nisma zavrsila....kaj ja znam nisam neki veliki ljubitelj ljubavnih romana, vise volim one psiholoski orijentisane Mada sada ne mogu ni na sta da se skoncentrisem pa ni ne citam, al vidis mozda bi mi bas sad sjela kakva ljubic-knjiga
Sto spomenu palacinke Selma, sad bih i ja al sam s eumorila pa ne mogu pravit, danas sam opet imala one bolove al et nema vise...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:34:02
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gift
pa prije nisam imala nikako stome pa mi sad izgleda veliki, a i od srece mi malo sebi umislimo .. evo mm digao Back up Plan iako sam ga gledala al taman..odoh..pisemo se kasnije
E, kakav je taj film. Ja ga ne odgledah jos jer sma cula da je bezze pa me bas zanima...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:44:49
animagical
kako selma zna da mi kasno rucamo svaka cast pogodila si, pravila rucak a prije toga isla do sestre, uzeli bebece stvari od nje jao sta mu je tetka kupila, male bez starkice, duboke zaljubila sam se u sve stvari i hrpa stvari od njenog malca...dobila sam cak i one jastucice za dojenje, one da ne curi okolo pa dok sam ja to sve pregledala...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:48:11
palachinken
Joooj starke! Hocu i ja starke, sve sam zamislila kako i ja imamo iste starke, njene ko privjesak za ključeve, moje ko gondole. Joj maloprije ja pod tušem malo pritisnem bradavicu (odkako je animagical počela prokišnjavati ja sve pipkam ima li šta kod mene ), kad pojavi se kap bijele tečnosti, ono kao mlijeko, kolostrum, šta li...joj jesam sad nešto sretna Mislim, ništa to ne znači, ali meni golemo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 19:51:09
animagical
jeeeeeeee mogu misliti kako ti je diglo samopouzdanje kad si vidjela aa dobila sam od seke i pumpicu za grudi ma srcko moj svasta mi je dala kako divnu seku imam, samo da znate...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 20:18:19
sanela.asja
Evo mene napokon ,pa od juce mi ne daju da udjem bila sam bas pukla bas falite zene drage .. Ja cu odma da kukam cjeli dan mi krv iz nosa uzas da nije od onih tableta za zeljezo ,sta mislite i krsta me ubiseee .. Bas je ljepo naovom RR-u... kakav facebook kakvi bakraci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 20:29:41
Anoniman
Mi da vam mahnemo pa odoh praviti pancerote, ustvari nafilovala sam ih i cekam samo da se ulje ugrije pa da przim. Mi skitali danas, isli do Borackog kod svekra i svekrve, rostiljali i pravo smo se nauzivali, cura nije oka sklopila, ali je zato vec u krevetu, jeste da ne spava ali bar miruje, a mama se nada da ce ubrzo zaspati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 20:33:01
Hannica
Da vam i ja mahnem,nemaa me cijeli dan. Nisam danas nesto ok,uhvatila me neka nervoza,malaksalost.....valjda se sinoc izmorila na svadbi pa mi je potrebno mirovanje. E bas sam fujjj....