|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.5.2011 22:53:26   
animagical
heeh neka ih nek skakucu, a stace negdje ne brini, rasiri se stomak, neces ugl prije meneuser posted image user posted image user posted image
ovaj mali klipan danas kad sam rucak pravila toliko udarao u pupakuser posted image da je pupak svako malo isao vani pa se vracao unutra...morala malo sjesti da se smiri pa nastavitiuser posted image dobio starke pa se obradovaouser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10226
15.5.2011 22:54:50   
animagical
sonja hajd ti otvaraj trecu smjenu, napustise nas ove zeneuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10227
15.5.2011 22:59:03   
enči80
MalenaRR,molim te banuj ovu animagical stalno ideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 10228
15.5.2011 23:00:23   
enči80
Jedete li vi paštete?

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10229
15.5.2011 23:19:05   
animagical
hahaha enci jel to jos ne mozes da prebolis sto cu ja preko redauser posted image pastete...ma jela bi ja da h mogu, nekako mi postale gadljive, eventualno nekad onu obicnu argetu...ja imam cudan obicaj namazati argetu na palacinkeuser posted image ali to jednom u dva mjeseca...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10230
15.5.2011 23:47:18   
sporty mamaa
Vidim sad se vodi prica o placincima, ja pravila vocni saldoled od jagoda, ko o cemu trudnice o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image Meni se cini da ovaj slajo nije los, stavila jagode, jaja, jogurt, malo ruma, i slag pjenu. Eno ga u zamrzivacu ledi seuser posted image
Selma, Mirjam, njene knjige ohhhhhhhh....... A " to je bilo jedne noci na jadranu", Krinka(Krinicuser posted image ) i Dubravko, Lola i zla Spomenka zmijauser posted image user posted image Tek onaj dio: " Da li su Krinka i Dubravko brat i sestra", procitano u jednom dahu... Sta da ti pricamuser posted image Ranjeni orao, a cooll mi je i Samac u braku...user posted image

Gift meni pukla jedinica, otpao komadicuser posted image user posted image user posted image

Enci ja jedem sve pa tako i pastete. Argeta i one pik kokosije su mi no 1user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10231
15.5.2011 23:52:08   
animagical
sporty suta li beba? user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10232
16.5.2011 0:04:19   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

hahaha enci jel to jos ne mozes da prebolis sto cu ja preko redauser posted image pastete...ma jela bi ja da h mogu, nekako mi postale gadljive, eventualno nekad onu obicnu argetu...ja imam cudan obicaj namazati argetu na palacinkeuser posted image ali to jednom u dva mjeseca...
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Joj praLa suđe,nakupilo mi ga se nemam pojma kako.Znači da jedem paštetu,taman imam argetu pureću pa ću ujutru za doručak fino na papam.

Kod nas kiša evo pada od 5 satiuser posted image user posted image user posted image užas.

Jučer ja kada sam bila kod frizerke,vidim ja mene jedna žena pištri i pita me kao šta ću roditi.Rekoh dijete,kad ona će ti meni "bogami ti je muško"user posted image user posted image a meni dok.rekla da su mi obje haman djevojčice mada nije sigurna.user posted image

Neposredna veza do poruke: 10233
16.5.2011 0:09:55   
animagical
kad tako dobro pogadja cudo nije vidjela da su dvojkeuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 16.5.2011 0:10:15 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10234
16.5.2011 0:09:59   
malena27 RR
je li treca smjena spremna? user posted image user posted image user posted image

dobro vecer djevojcice moje okrugle user posted image kod mene jucer bio rostilj, danas sam bila placljiva i neraspolozena, uglavnom sad mi je bolje... i spremam se za spavanac jer radim sutra...

kako ste mi?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10235
16.5.2011 0:10:44   
sporty mamaa

sporty suta li beba? user posted image

Ma suta nema stauser posted image user posted image user posted image Evo upravo udara, sta ce tek biti kasnijeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10236
16.5.2011 0:12:01   
animagical
ja sam juce kukala i bila nekakva tuzna i uplakana, ali me proslo do spavanjauser posted image vidis da cu ja prije roditi user posted image ja malo citam za ispit sutra i malo virkam na rr, zavalila se na trosjed a noge na stouser posted image jest mi ruzno

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 10237
16.5.2011 0:15:02   
malena27 RR
jucer sam bila ters, a jutros sam ruzno sanjala pa me vjerovatno i to tjeralo da se isplacem....

maloprije dok sam se tusirala i mazala primjetim da mi je pupak posmedjio, valjda je pocela linea negra da se stvara.... ima li koja od vas i kad je pocela da se javlja? meni pupak samo sto nije vani izletio...pravo je ruzan, inace je bio onaj udubljeni....

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 10238
16.5.2011 0:20:10   
animagical
imam ja tu liniju skroz se vidi ali niej bas ravno ispod pupka, vec malo ulijevo, haman mi pupak nije na srediniuser posted image a pupa iskoci kad on udari pa se vrati,ali nije vise uvucen kao nekad, prije nisam vidjela u pupku sta ima, sad vidim svaki pregibuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10239
16.5.2011 0:21:04   
enči80
Meni je prije par dana također iskočio pupak a smeđ mi je ima neko vrijeme a linea negru nemam mada sam je u prvoj trudnoći imala vrlo rano.
Ti snovi su čudo i bez obzira što kažu ljudi da sanjaš ono o čemu misliš na mene opet djeluju.

Meni je još uvijek začepljen nos i sinoć me zove mm oko 2 sata i kaže mi" probudi se ,ne mogu spavati koliko hrčešuser posted image user posted image user posted image " a ja ono u fazonu "ma ja ne hrčem"

Neposredna veza do poruke: 10240
16.5.2011 0:23:43   
enči80

ja sam juce kukala i bila nekakva tuzna i uplakana, ali me proslo do spavanjauser posted image vidis da cu ja prije roditi user posted image ja malo citam za ispit sutra i malo virkam na rr, zavalila se na trosjed a noge na stouser posted image jest mi ruzno

Ovaj dio nema smislauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10241
16.5.2011 0:24:15   
sweet insanity
Hellooooooooouser posted image Mm zavrsio s poslom pa da virnem sta vi radite. Vidim spominjete linea naegrzu...kod mene je nekako na pocetku pocela da se pojavljuje i vec dugo je jaaako uocljiva, pupak i oko pupka smedji krug takodjer a cini mi se i iznad pupka kao d aima tanka smedja linija......ma sve su to cari trudnoceuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10242
16.5.2011 0:24:52   
animagical
ja sam taman pupak pokusavala da dobro oribam, budala nadala sam se linei negri ali smedjem pupku nisamuser posted image enci hrkalice starauser posted image mm je jos kod nas dezurni hrkac, on zapila, ovaj mali zalupa i meni dernek...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10243
16.5.2011 0:26:38   
animagical
IZVORNA PORUKA: enči80

ima, ima to je simptom poroda, ranog naravno vidis ti ces zadnja ti jos ne places

gdje si sweet, zgodna zenouser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 16.5.2011 0:27:35 >

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10244
16.5.2011 0:27:37   
enči80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sama se sebi smijem...user posted image

Neposredna veza do poruke: 10245
16.5.2011 0:30:37   
sporty mamaa

E je bas ti je ruznouser posted image user posted image user posted image A ja se mucim laptop imam a opet sjedim na stolici tesko mi ga ponjet na kauc... Joj i meni pupak ruzan, nikad mi nije bio ovakavuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10246
16.5.2011 0:34:45   
enči80

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

E je bas ti je ruznouser posted image user posted image user posted image A ja se mucim laptop imam a opet sjedim na stolici tesko mi ga ponjet na kauc... Joj i meni pupak ruzan, nikad mi nije bio ovakavuser posted image user posted image

Isto ali zato ovako jedem sladoleduser posted image

Neposredna veza do poruke: 10247
16.5.2011 0:35:10   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: enči80

ima, ima to je simptom poroda, ranog naravno vidis ti ces zadnja ti jos ne places

gdje si sweet, zgodna zenouser posted image

Hahaha, evo me iza sna...hvala na komplimentuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10248
16.5.2011 0:36:00   
animagical
ma hajde nije da ces hodati u kratkoj majici ni do poroda a vala ni kad rodis, valja kriti ove slaufe kasnijeuser posted image eh da, sproty ti imas iskustva-jel se koristi onaj steznik iza poroda??? i jel razlicit za vaginalni i za carski? i kako znati koju velicinuuser posted image al te izgnjavihuser posted image vidis bolje predji na kauc ukocices se dok mi odgovoris

Neposredna veza do poruke: 10249
16.5.2011 0:40:08   
enči80
Ja sam se maramom vezala i vratio se haman pa skroz i još malo vježbica poslije(prirodni) a za cr nemam pojma.Mada sve žene kažu kada dojiš da sve brže ide.

Neposredna veza do poruke: 10250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  408 409 [410] 411 412   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *