Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:53:26
animagical
heeh neka ih nek skakucu, a stace negdje ne brini, rasiri se stomak, neces ugl prije mene ovaj mali klipan danas kad sam rucak pravila toliko udarao u pupak da je pupak svako malo isao vani pa se vracao unutra...morala malo sjesti da se smiri pa nastaviti dobio starke pa se obradovao
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:59:03
enči80
MalenaRR,molim te banuj ovu animagical stalno ide
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 23:00:23
enči80
Jedete li vi paštete?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 23:19:05
animagical
hahaha enci jel to jos ne mozes da prebolis sto cu ja preko reda pastete...ma jela bi ja da h mogu, nekako mi postale gadljive, eventualno nekad onu obicnu argetu...ja imam cudan obicaj namazati argetu na palacinke ali to jednom u dva mjeseca...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 23:47:18
sporty mamaa
Vidim sad se vodi prica o placincima, ja pravila vocni saldoled od jagoda, ko o cemu trudnice o hrani Meni se cini da ovaj slajo nije los, stavila jagode, jaja, jogurt, malo ruma, i slag pjenu. Eno ga u zamrzivacu ledi se Selma, Mirjam, njene knjige ohhhhhhhh....... A " to je bilo jedne noci na jadranu", Krinka(Krinic ) i Dubravko, Lola i zla Spomenka zmija Tek onaj dio: " Da li su Krinka i Dubravko brat i sestra", procitano u jednom dahu... Sta da ti pricam Ranjeni orao, a cooll mi je i Samac u braku...
Gift meni pukla jedinica, otpao komadic
Enci ja jedem sve pa tako i pastete. Argeta i one pik kokosije su mi no 1
hahaha enci jel to jos ne mozes da prebolis sto cu ja preko reda pastete...ma jela bi ja da h mogu, nekako mi postale gadljive, eventualno nekad onu obicnu argetu...ja imam cudan obicaj namazati argetu na palacinke ali to jednom u dva mjeseca...
Joj praLa suđe,nakupilo mi ga se nemam pojma kako.Znači da jedem paštetu,taman imam argetu pureću pa ću ujutru za doručak fino na papam.
Kod nas kiša evo pada od 5 sati užas.
Jučer ja kada sam bila kod frizerke,vidim ja mene jedna žena pištri i pita me kao šta ću roditi.Rekoh dijete,kad ona će ti meni "bogami ti je muško" a meni dok.rekla da su mi obje haman djevojčice mada nije sigurna.
ja sam juce kukala i bila nekakva tuzna i uplakana, ali me proslo do spavanja vidis da cu ja prije roditi ja malo citam za ispit sutra i malo virkam na rr, zavalila se na trosjed a noge na sto jest mi ruzno
jucer sam bila ters, a jutros sam ruzno sanjala pa me vjerovatno i to tjeralo da se isplacem....
maloprije dok sam se tusirala i mazala primjetim da mi je pupak posmedjio, valjda je pocela linea negra da se stvara.... ima li koja od vas i kad je pocela da se javlja? meni pupak samo sto nije vani izletio...pravo je ruzan, inace je bio onaj udubljeni....
imam ja tu liniju skroz se vidi ali niej bas ravno ispod pupka, vec malo ulijevo, haman mi pupak nije na sredini a pupa iskoci kad on udari pa se vrati,ali nije vise uvucen kao nekad, prije nisam vidjela u pupku sta ima, sad vidim svaki pregib
Meni je prije par dana također iskočio pupak a smeđ mi je ima neko vrijeme a linea negru nemam mada sam je u prvoj trudnoći imala vrlo rano. Ti snovi su čudo i bez obzira što kažu ljudi da sanjaš ono o čemu misliš na mene opet djeluju.
Meni je još uvijek začepljen nos i sinoć me zove mm oko 2 sata i kaže mi" probudi se ,ne mogu spavati koliko hrčeš " a ja ono u fazonu "ma ja ne hrčem"
ja sam juce kukala i bila nekakva tuzna i uplakana, ali me proslo do spavanja vidis dacu ja prije roditi ja malo citam za ispit sutra i malo virkam na rr, zavalila se na trosjed a noge na sto jest mi ruzno
Ovaj dio nema smisla
Hellooooooooo Mm zavrsio s poslom pa da virnem sta vi radite. Vidim spominjete linea naegrzu...kod mene je nekako na pocetku pocela da se pojavljuje i vec dugo je jaaako uocljiva, pupak i oko pupka smedji krug takodjer a cini mi se i iznad pupka kao d aima tanka smedja linija......ma sve su to cari trudnoce
ja sam taman pupak pokusavala da dobro oribam, budala nadala sam se linei negri ali smedjem pupku nisam enci hrkalice stara mm je jos kod nas dezurni hrkac, on zapila, ovaj mali zalupa i meni dernek...
ja sam juce kukala i bila nekakva tuzna i uplakana, ali me proslo do spavanja vidis dacu ja prije roditi ja malo citam za ispit sutra i malo virkam na rr, zavalila se na trosjed a noge na sto jest mi ruzno
Ovaj dio nema smisla
ima, ima to je simptom poroda, ranog naravno vidis ti ces zadnja ti jos ne places
gdje si sweet, zgodna zeno
< Poruku je uredio animagical -- 16.5.2011 0:27:35 >
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
ja sam juce kukala i bila nekakva tuzna i uplakana, ali me proslo do spavanja vidis da cu ja prije roditi ja malo citam za ispit sutra i malo virkam na rr, zavalila se na trosjed a noge na sto jest mi ruzno
E je bas ti je ruzno A ja se mucim laptop imam a opet sjedim na stolici tesko mi ga ponjet na kauc... Joj i meni pupak ruzan, nikad mi nije bio ovakav
E je bas ti je ruzno A ja se mucim laptop imam a opet sjedim na stolici tesko mi ga ponjet na kauc... Joj i meni pupak ruzan, nikad mi nije bio ovakav
Isto ali zato ovako jedem sladoled
Ovaj dio nema smisla
ima, ima to je simptom poroda, ranog naravno vidis ti ces zadnja ti jos ne places
ma hajde nije da ces hodati u kratkoj majici ni do poroda a vala ni kad rodis, valja kriti ove slaufe kasnije eh da, sproty ti imas iskustva-jel se koristi onaj steznik iza poroda??? i jel razlicit za vaginalni i za carski? i kako znati koju velicinu al te izgnjavih vidis bolje predji na kauc ukocices se dok mi odgovoris
Ja sam se maramom vezala i vratio se haman pa skroz i još malo vježbica poslije(prirodni) a za cr nemam pojma.Mada sve žene kažu kada dojiš da sve brže ide.