Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 20:40:37
ziki
Pozz loptice skocice, kako ste mi, kako provodite vikend?Zvirkam vas malo dok mm okupa nemirka, posle cu citat sve. Moze li brzinski odgovor kako boli glava kad skoci pritisak? Mislim da mi je skocio pritisak pofino, boli me citava glava kao da ce da explodira i povraca mi se, a nemam aparat da izmjerim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 20:44:08
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
Eh nisam ni znala do skora kako imam super konu u zgradi, a zivim tu vec godinu dana Gift, hvala na palacincima, ja ih vec potamanila
Svaka čast...........Ej sweet lako je tebi i ja bi se hvalila da imam takvu komšinicu,ali pošto nemam ja moram sama sebi napraviti Ajde bujrum
Sanela eto prošla si
Jesil i ti potamanila to sto si napravila Ja ih stvarno nisam dugo pravila i sad sam se bas onako fino zasladila Mm ce za koji min pocet da radi pa ja idem od kompa uskoro a tak mi se tipka s vama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 20:56:02
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Joj kako ja nemam konu da mi donese palacinke,cccccc...Zavidim ti sweety.
Pa mi smo u relativnom komšiluku, kako sam skontala i ti si ja Jaliji? Tako da mi možeš donijeti plalačinke kad god hoćeš
Eh,bil da ti je? Ja mislim da tebi bolje ide,nisi ti sebi bezze dala ime palachinken. Kad kupim nutelu ovem te na palacinke,ne bih da ih nosam okolo,bojim se ohladit ce.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 21:22:34
Sonja
ziki glava vecinom boli kad padne pritisak i dodje ta muka i nagon na povracanje..bar je meni tako..ili ti je secer pao..
vidim pisale ste o jagodama..ja sam jedne godine dobila jaku alergiju na jagode i u hitnoj zavrsila..pocelo me gusit i osula se sva a do tad nista i poslije toga 2.g ja se usudim opet da jedem i samo se malo ospem ako malo pojedem nije me gusilo...mada izgledam kao da imam buhe jer me sve pocne svrbit..i neki dan nisam mogla izdrzat i kupim sebi jednu korpicu i sveeee pojedem cesala sam se ko niko i malo se osula al nista strasno hehe nadam se da necu nastetiti bebari i obecala sam sama sebi da cu ih rijetko jesti,bas kad mi prahnu a nevalja jesto ni kikiriki da znate..on je gori od jagoda
meni se danas apetit otvorio jedem svaka 2h..uu boze stalno gladna..namirit cu ja onih 4 kg za par dana ako ovako nastavim..
ja vama zene zavidim kad stignete procitat koju knjigu..ja nista ne mogu stic od ovog malca koliko je nemiran bas se pomamio u zadnje vrijeme ali se nadam da je to FAZA
posto imam samo Selmu na fb evo ko hoce da me doda bilo bi mi drago samo napisite u poruci nick
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 21:40:07
animagical
evo ja te dodala sonja i bas ste me danas napomenule na jagode, evo sam navalila ako ima ko drvopromet blizu, uletite po jagode super su im, mirisu i slatke
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 21:46:59
Sonja
bas ste lijep par ti i tm
ej zene kojima ce biti drugi porod abd jel se vi bojite poroda Selma jesil ti sincica rodila prirodno ili na carski?? ja sam adina prirodno i nadam se opet da cu..nesto kontam o porodu na stocicu??sta vi mislite o tome..vidim na forumu nema iskustava o tome
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 21:50:19
animagical
ma ja bih radije rodila na livadi nego na cr ali izgleda da cu morati, pa citam o dojenju nakon carskog ee hvala na komplimentu obicno nam svi kazu da licimo i da su mislili da smo brat i sestra
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:08:35
animagical
lijepi roditelji pa lijepo i dijete,logicno uu moram da se pohvalim evo 10 dana nista ne dobivam na kilazi hvala Bogu stiglo voce i povrce a dozvoljene setnje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:33:18
Selma.A.M
Aj jagode ima sebi sutra da kupim bar dvije kile,pa da izguštam .......... Palačinke sam pojela nisam puno pravila 8 komada samo ........ Sonja mila još malo pa će malac narasti da se može koliko-toliko zabaviti sam,nisam ni ja stizala do prije godinu ali sada je već veliki pa se zabavi,danas npr je se igrao dva sata,pravio kuću "patuljakima" jer im voda nadolazi .........
Sonja i ja sam malca rodila prirodno, i sada bi ali nesmijem zbog dioptrije a i bebi mi je karlično a Amela mi reče da nema šanse da se okrene jer je se guza spustila na izlaz (tako da moram mirovati) ali vjeruj koliko god da me je strah carskog nekako mi je i drago (nemojte me napadati ) jer me stvarno strah poroda i onih bolova ,ah ne znam šta je gore ,a isto tako me je strah i anestezije,operacije ali pošto znam da mora nekuda izaći valja nam pretrpiti se ovako ili onako ..................
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:36:48
animagical
vezano za cr-ja vec na stomaku imam povelik oziljak-oko 10cm od slijepog crijeva, i sad kad nakaleme jos rez od carskog ima da bude kao osmijeh, samo iznad pupka oci da nacrtam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:38:21
enči80
Ja malo virkam,a vi odmah me spaziste .....
Aj ja sam zaljublena u sve knige od MIR-JAM imam ih sve u kućnoj kolekciji,a pročitala sam do sada svaku po 10 puta najmanje.....Najadraža mi je "Mala supruga" ali sporty ni "To je bilo jedne noći na Jadranu" nije daleko od najdraže,a kad sam imala 15 godina "Kinka i Lola" iz istoimene knjige su mi bile idol
Sweet opet supice,a ja sad jedem sladoled i govorim mužu mogla sam nam praviti palačinke sa kremom i keksom
Palachinken i znači danas pao roštilj
Enči jeli gotov kolač? Jeli se kome javljala Gamelli,ima li je ko na fb-u da nam prenosi vijesti? Gift samo se ti furaj sa stomom i ja sam ti isto tako na početku,još ako neko ne primjeti ja stanem milovati stomak i kao pridržavati ga da se spazi ,a sad već nemam potrebe za tim,jer ga imam i previše ....... Animagical u šetnji i dalje ili pravi ručak pa se ne javlja......... Sanela nema nešto pristup RR u zeza je pravo .... A šta je sa JeleneT,Skvo i Malene nešto se neće da druže sa nama
Evo me sa izvještajem.Što bi rekli operacija uspjela ,pacijent podlegao Onaj kolač mi je završio u kanti za smeće,uopšte mi se kora nije uredila pa sad da li je do mene ili do recepta nemam pojma.Žao mi samo što ga nisam slikala za kuharske neuspejhe pa da vidite i same na šta liči. Pravila sam drugi kolač koji se zove "Čokoladni koh" i nema da ne uspije.
Imam ja Gemelli ali nema joj ništa na statusu niti mi je odgovorila na sms a koliko sam skontala po poruci na zidu to se desilo nekad jučer popodne.Nadam se da će odgovoriti pa da riješimo dilemu.
Sonja meni je drugi porod i ne bojim se,samo molim Boga da budu prirodni bolovi...barem me još nije spucala trema pitaj me to ponovo u augustu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:39:44
Selma.A.M
Ženice jeli se vi osjećate umorno,palachinken i ostale koje su prošle ovu famoznu 28 nedelju jeste li bile umorne i pospane,ja cijeli dan zijevam i čim 9 sati ja bih legla i zaspala baš kao na početku trudnoće,evo sad baš hoću da se odjavim i da idem spavati jer ne mogu da gledam,a još mirujem kod kuće i ne hodam nikuda pa se ni ne umaram.......
A evo sad čitam na rr trudničkom kalendaru da se u 28 sve ponavlja kao na početku umor mučnine vrtoglavice pospanost
Tako da vam ja sigurno odoh da spavam,pa se čitamo sutra ...Laku-noć
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:40:41
enči80
Evo slike da ne mislite da maslam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:49:29
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical
ja nemoj mi to pricati, ja sam prva tri mjeseca prespavala-zato su mi brzo i prosli ma ne mogu ja opet spavati, a-a nije to uredu enci, kako bebare?
Zafrkavaju me hoće na usta da iziđu,onda m štipaju pa m to pravo boli ponekad.Onda kada mi je ruka na stomaku,znaš kako me strah nekad bude koliko lupaju i onda osjetim im i ruke tj.napipam ...ma haos živi.Mada mislim da neće dugo moći ovako jer neće imati prostora Udara li tebe tvoj hadžija ?
Vidim da pričate o jagodama ,ja sam sinoć pola kile u ponoć pojela i nije mi hvala Bogu ništa bilo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 15.5.2011 22:52:09
enči80
Ženice jeli se vi osjećate umorno,palachinken i ostale koje su prošle ovu famoznu 28 nedelju jeste li bile umorne i pospane,ja cijeli dan zijevam i čim 9 sati ja bih legla i zaspala baš kao na početku trudnoće,evo sad baš hoću da se odjavim i da idem spavati jer ne mogu da gledam,a još mirujem kod kuće i ne hodam nikuda pa se ni ne umaram.......
A evo sad čitam na rr trudničkom kalendaru da se u 28 sve ponavlja kao na početku umor mučnine vrtoglavice pospanost
Tako da vam ja sigurno odoh da spavam,pa se čitamo sutra ...Laku-noć
Nije me nažalost nikad ni prošlo
Laku noć