|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  405 406 [407] 408 409   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.5.2011 12:14:07   
sweet insanity
Moze biti da sam nextuser posted image Cestitam i ja Gemelli i njm na bebachama ovdje, a kad budete sigurne cestitat cu i na temu kada otvoriteuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10151
15.5.2011 12:34:43   
Selma.A.M
Sweet ma ti si sledeća, nema ti druge user posted image  user posted image ...

Gamelli znači dočekala svoje bebice user posted image user posted image ,blago njoj user posted image ..Čestitam joj od user posted image

Ja jedva čekam da vidim ovo malo bebče, ali pred nama je još dugih 86 dana user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 10152
15.5.2011 12:39:25   
sweet insanity
Ma sad ce to procuser posted image I ja jedva cekam da vidim bebu al me prpa hvata od poroda, reko kad jutros gotov zaplakah onda sam ko "pekmez" pa kontam sta ce bit poslije il sam se smao uzbudila pa od straha skoro proplakalauser posted image Sta je ovo danas skoro svi negdje hodaju, otprilike samo ti i ja na netuuser posted image Ja kontala malo prosetat al mi nesto vrijeme ni tam ni vam....ni da sunce izadje ni da padne...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 10153
15.5.2011 12:40:56   
enči80
Sad će to Selma,još malo...
Proradila mi coolinarika,odoh da pravim kolačuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 10154
15.5.2011 12:41:40   
Selma.A.M
Ma ljudi izašli napolje da se nadišu zraka,a našli sad hodati,kada ja treba da mirujem user posted image ......
A to što kažeš zaplakala,ma to je više od uzbuđenja i iznenađenosti......

A vrijeme je fuj,baš teško,ja se valjutam po kući ako mi vjeruješ i još pijem kafu,baš je degustiram user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10155
15.5.2011 12:43:11   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: enči80

Ah ti i coolinarka user posted image  kakav danas kolač praviš ?
Jao meni je napraviti nešto slatko isto kao viša matematika,ma obični "šam od bjelanaca" ja upropastim kud ćeš dalje user posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10156
15.5.2011 12:45:13   
sweet insanity
Ni ja nisam ekspert za slatko al naucit ce se vecuser posted image Ja isto po kuci...mm jos spava ja namazala par kriski ABC namazom i pravim evo toplu cokoladu posto mi kafa ne godi i dosadjujem se, bas se osjeti kad je nedjelja.....

Neposredna veza do poruke: 10157
15.5.2011 12:56:39   
enči80

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jao meni je napraviti nešto slatko isto kao viša matematika,ma obični "šam od bjelanaca" ja upropastim kud ćeš dalje user posted image user posted image

http://www.coolinarika.com/recept/bacoko/
Nadam se da će uspjetiuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 10158
15.5.2011 12:59:04   
sweet insanity

http://www.coolinarika.com/recept/bacoko/
Nadam se da će uspjetiuser posted image

mmmmmmmmmmmm, samo ja bih izbacila rum, nisma ljubutelj rua u kolacima, al ja ne smijem ni pokusat pravit sta jer cu pojest sveuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 10159
15.5.2011 13:08:48   
Sonja
dobar danuser posted image

sweet moze biti da si se pocela polako otvarati i i da ce to uskoro..samo prati na koliko vremena te zigne..i meni se to desavalo kad sam usla u 9. pa me znalo po noci probudi bol bas kao men. i javi se recimo tacno na sat pa onda na 15 min. pa onda stalno sara..to su lazljivciuser posted image

uh vi o kolacima a meni se bas jedu samo je problem sto mi kasnije bude muka jer nikako mi ne godi slatko..
zato sam jutros na sabahu pojela komad sladoleda onaj kao torta Straussuser posted image i nije mi pozlilouser posted image user posted image

i ja cestitam na novim bebaramauser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 10160
15.5.2011 13:10:53   
enči80

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ni ja nisam ekspert za slatko al naucit ce se vecuser posted image Ja isto po kuci...mm jos spava ja namazala par kriski ABC namazom i pravim evo toplu cokoladu posto mi kafa ne godi i dosadjujem se, bas se osjeti kad je nedjelja.....

u mene sestra kada se udala nije znala jaje razbiti a sad eno je pite razvija kao velika,samo praksa.

Izbacit ću ja rum a ubaciti ekstrakt vanilije u koru a sok od narandže u kremu i preljevuser posted image

Neposredna veza do poruke: 10161
15.5.2011 13:15:59   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Sonja

dobar danuser posted image

sweet moze biti da si se pocela polako otvarati i i da ce to uskoro..samo prati na koliko vremena te zigne..i meni se to desavalo kad sam usla u 9. pa me znalo po noci probudi bol bas kao men. i javi se recimo tacno na sat pa onda na 15 min. pa onda stalno sara..to su lazljivciuser posted image

uh vi o kolacima a meni se bas jedu samo je problem sto mi kasnije bude muka jer nikako mi ne godi slatko..
zato sam jutros na sabahu pojela komad sladoleda onaj kao torta Straussuser posted image i nije mi pozlilouser posted image user posted image

i ja cestitam na novim bebaramauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma mene recimo boli sat, sat i pol i onda stane pa opet recimo ujutro pa opet navece i tako od preksinoc a po danu u mejduvremenu pepone i donji stomak ziguckaju...nisam primjetila neki razmak uopste. Sad ne kontam jel mislite na razmak izmedju te kao menstrualne boli ili ziganja tokom te boli...jer mene boli tako i tokom te boli ziga......sad recimo samo osjetim blagu bolo kod prepona,nema te boli ao jutros, sinoc i preksinoc. Bebicu osjetim kako se lagano mrda, nije se umirila...a cujem kao pred porod se umire, mada mozda i ne mora znacituser posted image MOze bit da se otvaram il da su lazni pripremni bolovi....kako je cudno kad nemas pojma sta ti se desava i nervoza hvata da neces prepoznat ono sto budes trebao....mada kazu da se pravi trudovi definitivno prepoznajuuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 10162
15.5.2011 15:33:47   
mala75
drage moje jedetel vi jagode u trudnoći, moja sestra kad je prije 3 godine ležala u bolnici i čuvala trudnoću nisu dali da joj donosimo jagode kad dolazio u posjetu, ja ih obožavam ali nebih da rizikujemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10163
15.5.2011 15:37:52   
animagical
svi u setnji jeluser posted image e idem i jauser posted image za ove jagode-ja jedem i uzivamuser posted image mislim da svi jedu, to je rizik zbog alergije u trudnoci....

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 10164
15.5.2011 15:50:50   
Selma.A.M
Ja nisam u šetnji, jer što sam šetala,šetala sam user posted image .........Čitam knjigu Ranjeni orao od MIR-JAM pa se ne javljam..................

Mala75 ja jedem jagode i hvala Bogu nema nikakvih reakcija,a kao kažu da se ne jedu u trudnoći jer su jak alergen pa da nebi beba u nekoj kasnijoj dobi (nakon rođenja) dobila alergiju na njih (tako je meni objašnjeno)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10165
15.5.2011 17:17:30   
Gift
helooo..
nigdje nikog..garant setate i ja sam malo..krenuli ja i mm da prosetamo a zavrsili na palacinkama i sladoledu...sad mi se spava al necu jer onda veceras nema nista od spavanja..
Mala i ja jedem jagode dnevno kilu najmanje..
vidim krenule i lubenice al kakve li su one.. nesto mi rano jos za njih..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 10166
15.5.2011 17:22:13   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

svi u setnji jeluser posted image e idem i jauser posted image za ove jagode-ja jedem i uzivamuser posted image mislim da svi jedu, to je rizik zbog alergije u trudnoci....

Jedem i ja! Danas u basti pojela ih brdo, donjela jos kuci da napravim vocnu salatu. Samo se mislim sto da stavim, imam u kuci jagode i jabuke, sto jos da kupim a da se dobro slozi hmuser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 10167
15.5.2011 17:23:41   
sporty mamaa

Ja nisam u šetnji, jer što sam šetala,šetala sam user posted image .........Čitam knjigu Ranjeni orao od MIR-JAM pa se ne javljam..................

Jasno mi je zasto se ne javljasuser posted image Knjiga je odlicna, a tek "To je bilo jedne noci"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10168
15.5.2011 17:32:26   
Gift
Sporty stavi u vocnu kivi ili bananu...
obje knjige citala kao i sve od Mirjam..al davno..davno..

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 10169
15.5.2011 17:36:48   
Gift
Palachinken kliknula sam te na fejsu onako napamet..ali kad sam vidjela torteeee....ostala paf i sigurna da si to ti..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10170
15.5.2011 17:37:01   
sporty mamaa
Ma kontala sam bananu i jos bi nesto ono da da finocu, da bude socno, mocnouser posted image user posted image Slag naravno ide, to je jedini nacin da mm pojede nesto od vocauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10171
15.5.2011 17:40:10   
palachinken
A ti si ono malo plavo čeljade user posted image user posted image user posted image

Mi stigli iz vazdanske skitnje. Probudili se jutros, gledamo onaj haos u kuci, Hirošima, Fukušima, ma hajmo napolje. I tako doručak, kafa, sladoled pa završišmo na roštilju kod prijatelja.
Ovakve su mi nedjelje najdraže, a kuća nek se sama radi user posted image Sad odoh ospavat jednu turu, ako mi beba dopusti user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10172
15.5.2011 18:00:25   
sweet insanity
Hi! Ja pravila rucak, najela se al opet gladna user posted image Evo pravim za veceras onu corbicu od tikve stambolke, mrkve, krompira itd. Bolovi su stali pa da iskoristim dok mogu, haman me laznjaci il pripremnjaci drmajuuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10173
15.5.2011 18:05:24   
Gift
Si palachinken..to sam Jauser posted image user posted image
upravo mi je puko zub i to dvica..joj..valja sutra zubaru...user posted image

jel ko skoro gledo kakv dobar film..da mi preporuci..onako za nedelju..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 10174
15.5.2011 18:11:36   
sweet insanity
Kakva vrsta filma ti se gleda(limunada, komedija blah blah)user posted image ?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 10175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  405 406 [407] 408 409   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  405 406 [407] 408 409   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *