Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala animadzikal, ti si prava slatkica... s to je taj trudnicki sjaj koji ima svaka zena.... ja bas uzivam sa ovom bebarom ... mm kaze da bih stalno trebala biti trudna a ne zna on da sjajim zbog rumenila koje ima te sjajne cestice
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.5.2011 1:30:00 >
ma ako me porode na carski sto nije iskljuceno, nema meni nigdje da idem po 2.... znas da poslije carskog treba cekati 2 godine zato ja prizeljkujem prirodni porod...
meni su lijepa imena nedim, kadir, kenan, arman, mak, ajnur, ajdin, amar, amer, emin, omar.... eto ne mogu se vise sjetiti... ja se dvoumim izmedju kadir i nedim....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.5.2011 1:41:16 >
joj sva su lijepa, kako ces odluciti mi imamo-za iduce pokusaje jos- abdulah, esma i nadija ja se uplanirala ko fabrika planiras li ti dojenje? ja se bavim teorijom
naravno da planiram dojiti, ali se jos nisam informisala dovoljno.... to mi je jako vazno, prije svega radi bebe i zdravlja, a i zbog toga sto je najbolje i najadekvatnija hrana.... i molim Boga da uspijem s tim... a s druge strane, najekonomicnije je
odoh i ja, slaba ova 3. smjena.... danas mi je dan bio bas iscrpljujuci od 5 sam na nogama...
pusa cure i lijepo spavajte....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 14.5.2011 1:48:37 >
Dobro jutro, ja opet ovdje da oktljučam divanhanu, izračim, pometem, sinoć se do stinih sati ostalo!
Vidim vi o imenima, lijepih, prelijepih imena ovdje. Mi smo još daaaavno, u 18. sedmici, kad smo saznali spol, odabrali ime Ajša. Pa onda nabacili jos koje ime na spisak, ali ja nju u stomaku zovem Ajšić Kajšić i navikla sam se skroz. A divno mi je ime, kratko a opet toplo i puno duše. Značenje mu još bolje, "ona koja uživa u životu, vodi lagodan život ili po nekim tumačenjima "puna života" U svakom slučaju, ono što bi svaki roditelj poželio svom djetetu Mušo koje nam je u opciji je Mahdi (onaj koji je na pravom putu) To mi je opet snažno ime, puno karaktera, onako kao kakav maharadža na slonu, pokorio Perziju pa zadovoljno gladi brk
Eto dovidjenja prijatno, odoh ja na posao.
Jutroooooooo, ja se evo spremam za skolicu za trudnice. Tako je fino jutro :) Sanela postavila na fb Bajagu- Dobro jutro i evo slusam, bas godi na ovako suncan pocetak dana :) I da, hocu i ja da se druzim preko fb:) Poslat cu vam na pp kako da me nadjete
I da jutro nam je super krenulo Asja nas zatvorila na balkon jedno 10 min. smo je molili da nam otvori ona dusa nije znala na kraju je muz razvalio vrata sreca ostao mu sarafciger na balkonu kad je meni saksije postavljao
Hahahah...cuj na balkon..meni je to "vjeciti" strah... Mi se evo budile, ja ranije..nego sam zavrsavala jedan film Umce se probudila prije pola sata, evo doruckovale...pa kontam da nas dvioje drugarke odemo malo do grada na sladoled.