Amam
|
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M IZVORNA PORUKA: Amam Vecer dame,vidim ja okruglice aktivne,neka hB,bitno da ste mi dobro. Honey otvorila sezonu majskih beba,cestitam i ovdje . Selma pa neka ti tm pomogne,ali ozbiljna sam,nece se ona rastopit prije vremena,ne brini ,a frizider hm neznam bas... Ja evo deveram s grcevima s Emanom,bas ga smaraju,on dusa draga,samo malo zaplace a sav se uvija Pusa vam Nikakve koristi od njega,hrče spava,izmorio se danas .............. A ovo za frižider ,pa valja mi se snalaziti Malac znači došao u fazu sa grčevima ejoj ...Ja jučer govorim mm dok smo gledali kako se malac igra uh rekoh valja nama opet prolaziti kroz isto,tj grćeve,pa nosanje,pa dojenje po noći,pa plač,pa pelene uhhhh ne znam totalno me strah i panika uhvatiše baš sam se odvikla od svega toga malac već veliki ... Kako ti deveraš,navikne se jel da ? Uhh ma pelene,nosanje,ustajanje,sve je to za 5 vjeruj mi u poredjenju s ovim grcevima,on jadan sav pocrveni,izvija se,a nista nije bas efikasno,ja gotovo nista ne jedem,kompoti me drze na zivotu i voda ,a opet ih ima. Vjeruj sad sam blentavija s njim,a druga beba je,nego sto sam bila s A,nesto sam sve bolje znala,doduse i proslo je 6 god