|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.5.2011 19:54:38   
Selma.A.M
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HONEY ČESTITAMMM !!!!!!!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8751
2.5.2011 20:25:29   
Anoniman
Honay draga cestitam od srca, nadam se da je sve dobro proslo i da ste i ti i bebica ok. Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
  Neposredna veza do poruke: 8752
2.5.2011 22:18:59   
Selma.A.M
Eh gdje ste žene nema vas nikako user posted image
Evo Honey nam je započela sa majskim bebama,a sweet je uzela muštuluk user posted image
Nego kako vi stavljate vaginalete ja sam nekada u prvoj trudnoći neke koristila ali su bile male i lako se stavljale ali sada sam kupila neke POLYGYNAX  pa su kao bobice  user posted image ,kako ću ja sa njima i nekako su mi premekane pa kako ću ja to gurnuti dole user posted image  možda da muža zaposlim pa jednim udarcem dvije muhe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8753
2.5.2011 22:25:56   
ivanak
dobar večer,

lijepo si ti to skombinirala ugodno sa korisnim... nego kako...
šala mala...
ja sam baš prije nego što sam zatrudnila koristila neke vaginalete... brate moraš biti dobro podmazan da bi upalo...
možda da se namažeš nevenom mašću ili što već pa da lakše klizne.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 8754
2.5.2011 22:29:17   
Selma.A.M
Ja sam te u prvoj trudnoći kvasila vodom pa je lakše išlo ali su i one same od sebe bile tvrde i glatke ali ovo je loptica mekana pa kada bi je pokvasila mislim da bi se raspala user posted image ....Mislim se da je ubacim malo u frižider da se stisne user posted image user posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8755
2.5.2011 22:30:22   
malena27 RR
vecer cure...

honey nam se porodila?! cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image pretpostavljam prirodno? user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8756
2.5.2011 22:32:15   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

vecer cure...

honey nam se porodila?! cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image pretpostavljam prirodno? user posted image

I ja mislim ali čekam sweet da virne ovdje pa da nam javi,pošto je ona pokupila muštuluk

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8757
2.5.2011 23:03:49   
palachinken
Pa brzo to honey nešto odradi! Čini mi se da je sinoć u neka doba, tojrst jutros bila ovdje. Čestitam joj i na ovoj temi. user posted image
Gemelli, ti si nam slijedeća user posted image user posted image user posted image

Danas sam pokušava obaviti baby shopping u FISU ali mislim da su apsolutno svi ljudi na planeti Zemlji, onih 7 milijardi, danas odlučili posjetiti FIS Vitez. Abnormalna gužva, nit mjesta za parking, nit kolica za robu, previše, previše ljudi.
Zagrabili gaća i čarapa i crta kuci. Doduše, kupila sam nekakve pape bebeće, minijaturne pamučne s prugicama, zelene. Eto makar nešto user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8758
2.5.2011 23:07:09   
malena27 RR
mogu misliti na sta je ta kupovina licila user posted image user posted image user posted image brze bolje na kasu i bjezimo odavdje user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8759
2.5.2011 23:08:41   
animagical
holauser posted image ja da se prijavim u cekanju makarona da se skuhajuuser posted image ali ovo mi ej rucak pa me to vadiuser posted image
honey cestitam na bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
palachinken, nek si ti kupila carapice, da se dijete ne prehladi s nogu, prava si mamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8760
2.5.2011 23:09:59   
malena27 RR
je li ovo pocinje 3. smjena? user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8761
2.5.2011 23:10:20   
palachinken
Pa to "brže-bolje" u mom slučaju je 2 sata geganjauser posted image . Jesi li ti ubacila u trudnjačku brzinu? Ja sam baš usporila, sve ko patkica tamo amo i opet se zadišem. A user posted image više ne kika kao prije, nego sad talasa stomak, k'o da plešem trbušne user posted image I psjećam ogroman pritisak na karličnim kostima, kao da se razmiču. Elem, nekad sam s posla išla 10 minuta, sad 45 :D
Ah, te čari sedmog mjeseca user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8762
2.5.2011 23:15:02   
malena27 RR
ja sam trudnica brzi gonzales user posted image user posted image user posted image mm me uvijek pita koliko sam presla kilometara u toku dana jer mi fakat pase setnja i brzo hodanje user posted image osjecam i ja pritisak na ledja, tj. krstacni dio... i evo veceras me bole... bas kao da se kosti razdvajaju...
ali idem i gonim i dalje user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8763
2.5.2011 23:36:45   
Amam
Vecer dame,vidim ja okruglice aktivne,neka hB,bitno da ste mi dobro.
Honey otvorila sezonu majskih beba,cestitam i ovdje user posted image user posted image .
Selma pa neka ti tm pomogne,ali ozbiljna sam,nece se ona rastopit prije vremena,ne brini user posted image ,a frizider hm user posted image neznam bas...
Ja evo deveram s grcevima s Emanom,bas ga smaraju,on dusa draga,samo malo zaplace a sav se uvija user posted image
Pusa vam user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 8764
2.5.2011 23:45:04   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Amam

Honey otvorila sezonu majskih beba,cestitam i ovdje user posted image user posted image .
Selma pa neka ti tm pomogne,ali ozbiljna sam,nece se ona rastopit prije vremena,ne brini user posted image ,a frizider hm user posted image neznam bas...
Ja evo deveram s grcevima s Emanom,bas ga smaraju,on dusa draga,samo malo zaplace a sav se uvija user posted image

Nikakve koristi od njega,hrče spava,izmorio se danas user posted image ..............
A ovo za frižider ,pa valja mi se snalaziti user posted image

Malac znači došao u fazu sa grčevima ejoj user posted image ...Ja jučer govorim mm dok smo gledali kako se malac igra uh rekoh valja nama opet prolaziti kroz isto,tj grćeve,pa nosanje,pa dojenje po noći,pa plač,pa pelene uhhhh user posted image user posted image  ne znam totalno me strah i panika uhvatiše baš sam se odvikla od svega toga malac već veliki ...
Kako ti deveraš,navikne se jel da ?

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 8765
3.5.2011 0:00:59   
Amam
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

IZVORNA PORUKA: Amam

Nikakve koristi od njega,hrče spava,izmorio se danas user posted image ..............
A ovo za frižider ,pa valja mi se snalaziti user posted image

Malac znači došao u fazu sa grčevima ejoj user posted image ...Ja jučer govorim mm dok smo gledali kako se malac igra uh rekoh valja nama opet prolaziti kroz isto,tj grćeve,pa nosanje,pa dojenje po noći,pa plač,pa pelene uhhhh user posted image user posted image  ne znam totalno me strah i panika uhvatiše baš sam se odvikla od svega toga malac već veliki ...
Kako ti deveraš,navikne se jel da ?

Uhh ma pelene,nosanje,ustajanje,sve je to za 5 vjeruj mi u poredjenju s ovim grcevima,on jadan sav pocrveni,izvija se,a nista nije bas efikasno,ja gotovo nista ne jedem,kompoti me drze na zivotu i voda user posted image ,a opet ih ima.
Vjeruj sad sam blentavija s njim,a druga beba je,nego sto sam bila s A,nesto sam sve bolje znala,doduse i proslo je 6 god user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 8766
3.5.2011 0:07:34   
Selma.A.M

Eh i ja ću izgleda biti gora sa ovim drugim nego sa prvim user posted image ,baš sam nešto sva uzpaničena .....Ma sve mi se nešto mota po glavi kako ću user posted image
Jučer me svi pitaju kako sam,rekoh ma mogla bih čitav život biti trudna,kažu pa ja druga trudnoća pa znaš user posted image
ma šta znam ja umirem od straha kao da mi je prvi put user posted image user posted image  sve mi nekako drugačije,i sinoć sam nešto po you tube gledala kako se prvailno podiže i spušta beba i mota mi se po glavi Bože kako ću ja,nije ovo isto sa Amarom je bilo drugačije ah baš kao da mi je prvo,kao što kažeš valjda razlika velika pa se i zaboravi da mi to ustvari sve već znamo .....................

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 3.5.2011 0:08:39 >

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 8767
3.5.2011 0:09:41   
sweet insanity

vecer cure...

I ja mislim ali čekam sweet da virne ovdje pa da nam javi,pošto je ona pokupila muštuluk

Da, prosla je dobro, prirodno jos uz indukciju i uz to mene tjesi kako uopste ne boli punouser posted image Dobro su, presretna jeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8768
3.5.2011 0:12:03   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

vecer cure...

Da, prosla je dobro, prirodno jos uz indukciju i uz to mene tjesi kako uopste ne boli punouser posted image Dobro su, presretna jeuser posted image user posted image

A ko je rekao da boli puno user posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8769
3.5.2011 0:13:06   
sweet insanity
Selma, ja sma vaginelate najlakse stavljala u toku tuširanja....zasto ih sada uzimas? Ja, evo malo do kompa dosla, mm pravi pauzu pa ce nastaviti s poslom.
Amam, ti si se jelda porodila u Tz uz prisustvo dragog, znaci da fakat moze tako jer i moj konta sa mnom? Kako ste ti i bebi?
Ostale takodjeruser posted image

Neposredna veza do poruke: 8770
3.5.2011 0:20:09   
ziki
Vece zenice, sta se radi. Zvirkam da vidim sta ima i obradovala me Honey. Drago mi je da je fino prosla.
Sweet ne znam koliki ti je prag bola al mene su menzisi boljeli mnogo vise nego porod, a bilo je prirodno, beba bila krupna. Bitno je samo da se psihicki pripremis, da bez straha udjes u porodiliste.
Mene je strah carskog, opste anestezije, rane i cinjenice da posle toga ne znam koliko ne smijes nista tesko da podignes a ja Nemirka jos nosam. Zato molim Boga da se junior okrene pravilno, mada tesko on se poprijecio i ni makac, mislim skace, vrti se al da pocne da dubi na glavi jok

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 8771
3.5.2011 0:20:47   
idacha
vecer, cureeee...
ja opet samo da mahnem, nemam kad mahalat' user posted image
drugarica mi je u gostima do petka, moj Imi je posao pravi haos, a o Tariku-bebi da ne pricam, ubi me zivu i dalje.. kazem, da sam usla u 9ti mjesec, torbu bih pored glave drzala, sve imam osjecaj da cu se uskoro poroditi,,
kad smo kod toga, honey cestitke od srcaaaaaaaaaaaa
meni bebi skace tacno po grlicu, imam osjecaj.. sljedece nedjelje je kotrola aBd, pa cu bas da vidim sta kaze doktorica..
danas sam opet jedva hodala, ko kreten..
eto, izalila sam se, sada mogu rahat u krevetuser posted image
nadam se da ste sve dobro i zdravo..

punoo vas jubimo i jedva cekam da ''odradim'' punu 3cu smjenu sa vama...
kissssssssss

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 8772
3.5.2011 0:20:54   
Selma.A.M
Ma opet me moja gospođica svrbi user posted image  za pobudaliti i danas otišla i kupila ponovo,daleko mi 13 da čekam jer tada sam naručena tek na kontrolu,ali mi nešto ove premekane fujjjj

Neposredna veza do poruke: 8773
3.5.2011 0:21:09   
animagical
ja i mm nismo normalni, upravo smo pojeli skoro kutiju merci cokoladicauser posted image meni je taaaaako muka sadauser posted image user posted image user posted image
sta to vi mahalte? bas mi je drago za honey, moh+gu misliti kako ej sretnauser posted image e dusa hrabra, ne boli punouser posted image
jel to idacha viri?

Neposredna veza do poruke: 8774
3.5.2011 0:24:13   
sweet insanity
Ma i ja sam naravno za prirodni porod, a menstruacije su mi enkad bile takve da ih nisma ni osjetila a nekad su me toliko boljele da sam znala prelezat par dana, te me tjeralo na proljev, povracanje, nedo Bog nikom al sreca manje je bilo ovakvih....Otprilike su mi poredili bolove kontrakcija sa menstrualnim bolovima samo puno jacim.....mah psihicki sam ja spremna prilicno al malo panike svakog uhvati mislim. Taman se smirim kad ono (vec sam pisala) u porodilistu neki dan cujem zenu kako vristi ko' na mikrofon i tog momenta, mir koji mi je babica ulila, taj vrisak ga je poprilicno izlio, ali su poslije donijeli bebi i zaboravih onda ja na taj vrisak njen pa cu valjda i na svojuser posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 8775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  349 350 [351] 352 353   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *