|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  348 349 [350] 351 352   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
2.5.2011 10:03:16   
sanela.asja
Sweet dobro je meni je bitno da ja osjetim bebu...ma prapale smo se obje asja skace po noci,sanja..pa moram je odvest malo stravu da joj zagasi ko...Ee blago se tebi ti jos malo i izugurala do kraja user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 8726
2.5.2011 10:03:41   
sweet insanity
I jel znaci nijedna od vas prije poroda tj u 9. mjesecu nije radila analizu sekreta na baje (Klamidiju i Streptokoke B skupine) Ja citala da to treba da se radi jer u slucaju ako je zena pozitivna moze preci na bebu tokom porodjaja al kolko vidim kod nas to ginekolozi ne rade rutinski, bas cu je pitat sad kad odem. Kolko god nemam simptome ako u svakoj knjizi o trudnoci imaju ti testovi kao redovni, cudno mi sto nasi ne rade.....imam osjecaj da ce me dr. samo mrko pogledat kad je ovo pitamuser posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 8727
2.5.2011 10:15:27   
palachinken
Joj žene moje, ja odlučila otići do FIS Vitez u baby kupovinu i počela po onim spiskovima za novorođenče, pa se živa istravila kako ja ništa ne znam, nit šta treba ni za šta se koristi, pa oplakala user posted image

Skontala sam krenuti polako, od stvari koje znam šta i kako, pa nadalje. Ne moram sve danas. Joj baš me neki napad panike uhvatio, valja meni biti mama, necu ja to znat. Smiješna sam sama sebi.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8728
2.5.2011 10:45:28   
Selma.A.M
Jutro bubulice, jeste li poranile
Ova moja dvaojica jutros kao kokoši ustali,a ja jedva kao da mamuram user posted image  a nisam ništa pila samo pojela 1 bajaderu sa rumom .............
Honey se ne javlja user posted image  možda je i krenulo,baš bi voljela da jeste dodijalo mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj ubila bi me samo da sam bliže joj će user posted image user posted image  ma ja to zbog nje da se žena kutariše ( eto sad se čupam )user posted image
Sweet eto nađe ti grudnjake,ja ih iskreno neće kupovati nikako,poslužit će mi i ovi pamučni EVA RAS
Sanela.asja mala je se sigurno prepala pa je sada to muči,duša mala,kako li je bilo njenoj maloj glavici kada je trebala to svariti user posted image  baš mi je žao...Probaj joj šta navečer odučiti ako znaš,mom malcu pomaže makar mu tri puta pre spvanja proučila Kulhuvala.................
Eh malena,Animagical vidim da su imale dernek do pola 2,mašala djeco user posted image
Palachinken joj mene sada strah kako ću biti mama dvoje djece,kako ću da volim ovo drugo,kada već volim jedno kud i drugo sad user posted image user posted image user posted image user posted image ....................................
JelenaT mm meni stopala samo masira 10 minuta onda ih kao u šali ono odgurne pa mi još kao dodatak malo savije prste da ja vrisnem i kaže eto gotova masaža user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh ovo je referat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8729
2.5.2011 10:46:11   
Selma.A.M
Ehej evo mene među dvocifrene user posted image
Još 99 dana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8730
2.5.2011 10:56:17   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Još 99 dana user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Bravo Selma. Jesil vidjela sto sma pitala za one briseve, obracajul nasi doktori paznju na to? Ja citala svasta  i isprepadala se pa kontam ako ne uradim necu ni znat, a ne znam dal rade to nasi ovdje? Imala sma prije 5-6 godina tu streptokoku u urinu, isto kao i E .Coli, sada hB nije nista bilo al radim urinokulturu opet next week jer ne znam radil DZ sutra. A vaginalni bris na tu streptokoku B o kojoj sam citala nisam radilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8731
2.5.2011 11:03:32   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

user posted image Bravo Selma. Jesil vidjela sto sma pitala za one briseve, obracajul nasi doktori paznju na to? Ja citala svasta  i isprepadala se pa kontam ako ne uradim necu ni znat, a ne znam dal rade to nasi ovdje? Imala sma prije 5-6 godina tu streptokoku u urinu, isto kao i E .Coli, sada hB nije nista bilo al radim urinokulturu opet next week jer ne znam radil DZ sutra. A vaginalni bris na tu streptokoku B o kojoj sam citala nisam radilauser posted image

Kod nas se to ne praktikuje,ja se i porodila ali nisam to radila ,možeš pitati svoje dr. pa ti možda i da ali moja sigurno neće,jer kao nema potreba,njoj je važno da su one serološke pretrage negativne ,tj WaR(sifilis),Torch i HPV ovo sve ostalo ih ne zanima user posted image

Neposredna veza do poruke: 8732
2.5.2011 11:09:07   
sweet insanity
Selma, imas poruku na fbuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8733
2.5.2011 11:23:31   
Selma.A.M

Selma, imas poruku na fbuser posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 8734
2.5.2011 12:07:20   
Gemelli

Jutro trudnjace, ja sam vam se jutros za cudo bozije uspavala, jbga juce se naradili user posted image
roko da vas pozdravim pa u nove radne pobjede

PS juce sam isla u dezuru u vojnu jer sam otekla bila nenormalni i kaze mi doktor, u srijedu na kontrolu, da mi da upute da povadim nalaze i za dvije sedmice da se zakaze termin za sekciju, znaci nekad 16 maja, u 37 nedelji, et hehe malo me trema pocinje hvatati...

Neposredna veza do poruke: 8735
2.5.2011 12:46:35   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Gemelli

Jutro trudnjace, ja sam vam se jutros za cudo bozije uspavala, jbga juce se naradili user posted image
roko da vas pozdravim pa u nove radne pobjede

PS juce sam isla u dezuru u vojnu jer sam otekla bila nenormalni i kaze mi doktor, u srijedu na kontrolu, da mi da upute da povadim nalaze i za dvije sedmice da se zakaze termin za sekciju, znaci nekad 16 maja, u 37 nedelji, et hehe malo me trema pocinje hvatati...

Ehej Gamelli sad će to user posted image ,baš mi je drago zbog tebe  user posted image  znam kako ti je ali opet mora nekako,a predamonom je još dobri 3 mjeseca pa me ipak uhvati strah zbog sekcije ,a šta će biti kada počne odbrojavanje to ne znam ....Ima da svaki dan plačem i kukam na ovoj temi pa će me i banovati user posted image .......

Nego što tako rano mislim što u 37 nedelji znam da nekima čekaju i do kraja 39 nedelje za CR,jeli što su blizanci ili ???

A gdje je Honey ??? Honeyyyyyyyyyy !!!!!!! Jeli se to ona porodila ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 8736
2.5.2011 13:53:09   
Bebica11
vozdra zenice

mi smo bili na kontroli u subotu. Usla sam u 9.heftu.Sve je ok hB,bebi je cenat i pol i srce kuca. Od tog 1 odlaska dr odmah su mi se javile kontrakcije,juce cio dan a danas imam zuckasto-narandzasti iscjedak...izludi me ovouser posted image

Neposredna veza do poruke: 8737
2.5.2011 17:34:09   
Hannica
Auuuu,sto sete se uspavale.Jel moguce.Od jutros samo jedan novi post.Moja Hanci zaspala pa ja odmaram malo i ako ne bi trebala,imam mnogooo posla.user posted image
Vidim da Gemelli ceka dvojke,nisam je prije primjetila.user posted image
I mene zanima zasto ide na CR,jeli previse tesko nosit dvojke,kako se osjeca...itd.user posted image Ako navratis opet napisi nam ponesto,ima nas radoznalih.user posted image
Bebice a da ponovo odes doktoru,ili nazovi i pitaj da li treba da se brines oko toga.Mozda je nesto bezopasno.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8738
2.5.2011 17:40:53   
drznica
Izgleda da je rostilj ucinio svoje hehehe niste smjele toliko da jedete user posted image
Ja sam sinoc sanjala da sam rodila curicu, a nakon par dana i djecaka hehe. Kako mi je bilo lijepo u snu. Porod bezbolan...a zadovoljstvo veliko...pa mogu samo zamisliti kakav je osjecajn kad stvarno postanem mamauser posted image .

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8739
2.5.2011 17:46:44   
Hannica
Drznice,jos 208 dana i znat ces,brzo ce to proci.
Osjecaj neopisiv.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8740
2.5.2011 17:47:49   
drznica
huh 208...nek' si me napomenulauser posted image  Upravo mi dolazi sad korisnik za pult sa malom bebom...ma ja ne znam ni sta pita samo gledam te male slatke oke.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8741
2.5.2011 17:52:43   
Hannica
Ja ima 12 dana manje.user posted image Bravo za mene.user posted image
Ma svi to radimo,ja ne mogu proci pored kolica a da ne provirim unutra.user posted image A i koja god trudnica prodje ja je odmjerim i kontam u kojem je mjesecu,odprilike.user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8742
2.5.2011 18:08:46   
drznica
user posted image  Iste smo onda....samo zagledam. Danas sam vidjela bas lijepu trudnicu, tako lijepo obucenu i kontam gdje cu naci fine odjece za ovaj sad neki period, vec farmerke stezuuser posted image

< Poruku je uredio drznica -- 2.5.2011 18:11:49 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8743
2.5.2011 18:16:08   
sweet insanity
Nasa Honey Bunny je rodila malu curicu, tesku 3.350 grama i dugu 57 cm Čestitamo i zelimo sve najbolje

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8744
2.5.2011 18:19:53   
drznica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  CESTITAM!

Neposredna veza do poruke: 8745
2.5.2011 18:26:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica

user posted image  Iste smo onda....samo zagledam. Danas sam vidjela bas lijepu trudnicu, tako lijepo obucenu i kontam gdje cu naci fine odjece za ovaj sad neki period, vec farmerke stezuuser posted image

Ma naci ces,mozese sada naci.Dosta stvari mozes obuci koje nisu trudnicke,razne tunike,haljinice...itd

Honey cestitam i ovdje.Svako dobro vam zelim.user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8746
2.5.2011 18:26:42   
sweet insanity
Drznice, koliko skontah ti si nova ovdje, zelim dobrodoslicuuser posted image
P.S. Forumašice, imate pusu od nase Honeyuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8747
2.5.2011 18:28:13   
drznica

Drznice, koliko skontah ti si nova ovdje, zelim dobrodoslicuuser posted image
P.S. Forumašice, imate pusu od nase Honeyuser posted image

Hvala puno...pa eto novi kolacicuser posted image  puno znatizeljna user posted image

Neposredna veza do poruke: 8748
2.5.2011 18:30:26   
Hannica
Dobrodoslica i od mene.user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 8749
2.5.2011 18:35:46   
drznica
Nemojte pocet cu da se crvenim user posted image
Hvala...popravite mi svaki dan kako sam se uclanila...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 8750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  348 349 [350] 351 352   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  348 349 [350] 351 352   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *