Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hallo zene. Evo i ja stikla kuci,ustvari stigla u stan od kuce. Narucala se nedrave hrane i gaziranih sokova. Sinoc sam pravila sirnicu i moram se pohvaliti da je bila bas ukusna,najbolja pita koju sam napravila do sada.Nije bas lijepa kao kod selme,ali je preukusna.Uslikala sam je,ali mi nesto mrsko prebacivat s aparata slike. I da,pojela sam vise od pola pite. Kako ste mi se vi danas provele.Kod nas kisa padala cijeli dan,ni na mint nije prestala. Idem sad Hanu kupat,pa sebe.... Pa-pa.
Hihi, i ja sma pravila polaganu sirnicu i pojela pola Al sam zelenu salatu zalila onim alkoholčnim ocatom blesa pa ko d ame mal trbo muči al haj nije nis strasno. Sad evo hocu da rucam onu corbicu od tikve (bome HONEY ovo je cini mi se cetvrta serpa, a ima za jos jedne--mashala, ja mislila bit ce za jedno dvije sam, kad ono WOW ) Vidim ima novih clanova, zelim vam dobrodoslicu Honey, haljinica je ko med Ja se kanim da peglam one pelene i odjecicu ali mi se cinida cu sutra, nije se sve jos osusilo...
Evo ja došla malo da vam mahnem,moj mužek je komiran od piva ali ne nije svaki dan 1 maj ,uh danas je kiša padala kao luda ,ali mi nismo odustali presjedili smo cio dan i evo skoro stigli kući,malca malo iztuširala i zaspao,a ja čekam da mašina završi,malac je se isprljao fujjj 3x sam ga presvlačil na vikendici sav od blata bio,ali eto ne mogu ga vezati hoće dijete da se igra.......... Danas je se okrenulo i jedno janje.ali ja ga ni okusila nisam nešto mi bilo bljak,ali sam se zato ubilča ćevapima sa roštilja i crvenim paprikama ............ Eto prođe i prvi maj Nego vidim animagical nam se nije javljala nikako danas,nadam se da je ok..........Ostale evo vam svima po jedan veliki hug
Sweet, baš mi je drago, ja sam birala najveću, ko prava bosanka, Selma, nek si se ti nama najela roštilja , a kad se sljedeće godine bude dvoje blatilo, eeee! Mašina će da radi ko luda
Heheh, mi onda isjekle i zamrznule tikvu i eto koristim je. Mama je dala nekoj teti sjeme iz tikve da nam posadi da imamo pa eto valjda uspije. Uh ja se umorih dok sma par stvarcica popeglala kako treba...Selma, kod tebe haman pravo veselo danas Ja lagano idem spremit se za pajkenje, pisemo se sutra, fino spavajte. Honey, ako krene neka je sretno i javi nam Laku noc!
< Poruku je uredio sweet insanity -- 1.5.2011 23:55:38 >
juuuhuuuu, evo i mene mene drzi zgaravica...iz kuce nismo makli, kisa pljusti, vidim komsije pred kucom pod strehom rostiljaju, nama se nije dalo bas smo penzija doduse imali smo goste cekam ljepsih dana pa na dekicu, pa i malo boje uhvatiti...eeee kod mene pocela zgaravica, nesto mi stalo u grlu pa ni tamo ni ovamo... jeste se provele danas????
meni je danas bilo ok, jesam se smorila....ali zaspala i bebac me poceo tuci i probudila se... ko ti je dolazio animagical? popij malo mlijeka, meni pomogne....
halo treca smjena, znam ja za corbu, to ti je neka maksuz za krvnu sliku, mislim za dizanje trombocita a rodica i njen muz mlijeko pila, veliku solju, nista....kao da mi je mali zeludac pa mi pola hrane i pica stoji onako u grlu bas je cakano, pravo trudnicko
< Poruku je uredio animagical -- 2.5.2011 0:19:33 >
ama corba je kao za lijeka, nemoj je napamet piti, zeni niski trombociti cini mi se, pa da ih popravi prije poroda, nije to ideja za rucak e jesi neka... hoces prijedlog za deverati oko rucka ili onako za lijene guzice?
ma hajd znaj kakvi ce kod mene biti, pa da imam recept a imam tikve smrznute u zamrzivacu, pa rekoh da oslobodim i mjesta za meso sto je ostalo od danas
hahaha ma ludje zene vidjela nisam napravi pitu, kad vec imas tikve, prodji se trombocita ne znam tacno recept ima negdje na forumu, nekih 50-100 strana unazad jao na sta se ima pozaliti....naime... danas se odvalim smijati i pisnem se malo u gace
meni se piskanje redovno desava, od smijeha do kihanja ja kazem dr. da pisnem, kaze pritisce malo beba mjehur ma rekoh dajte vi meni da ja uradim nalaz urina i napiso mi i KKS... neki dan sam primjetila kao malkice da mi se manta
a sto se tice pite, nece mi hasim tikvenjace, samo selmine sirnice
Evo ja čitala knjigu,pa mi se prispavalo a pošto imam još nekih 10-15 minuta do tablete uletih da vas malo pročitam i vidim treća smjena je aktivna ............ Joj kod mene se ne zna ko više hrče malac i muž a ja između njih jadna držim jastuke na ušima ....... Nego malena roštiljalo se danas jeli ? Joj meni je ostalo mesa pa nekih grickalica,pa sokova a ja samo metem sve sa stola ................... Animagical probaj raditi Kegelove vježbice one su ti dobre za to piškanje po malo,mišići se opustitli a falit će ti poslije poroda,eno moja mama nakon tri porođaja svaki put pišne kada se smije ili kiše,baš zbog ti mišića dole i napona nakon porođaja...Pa probaj meni je koliko-toliko pomoglo
ma keglala bi ja da smijem znas tii da su meni ti donji misici neaktivni od decembra, otkad se ovo malo cudo napravilo ne smijem ni utrogestan plaho duboko da stavim a ne da jos vjezbam misice heeeej tuge goleme jadni moj cojk,a tek jadna ja ovako hormonicna...evo suza suzu goni neka, neka pobjecu i ja iz trece smjene cim dr da dozvolu...
ma de bjezi tamo, ne spominji vise rostilj, nego tu pitu razastri da se makar nagledamo kad ne mozemo jesti a kakve tablete pijes u ta doba? mozes li ikako pomjeriti da je krknes ranije i zaspes prije cove da ne slusas vecernji orkestar?
i moj hasim hrce, ali ja budem toliko umorna da mi apsolutno nikad nije smetalo njegovo hrkanje... jutros je ''slucajno'' protegnuo se i lupio me sakom u glavu