|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  345 346 [347] 348 349   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
1.5.2011 8:54:50   
sweet insanity
Ej ako si jos tu, ajd mireci na kolko si prala bebinu odjecu bijelu sa sarama..meni mama govori da sve sto je novo je dovoljno na 60, a ja kontala na 90 :/ Jedino ove bodice u boji na 40, jel to OK?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8651
1.5.2011 9:01:36   
Selma.A.M
Iskreno ja sam sve na 90 stepeni prala ,ako se da oprati na toj temperaturi,i na duplo ispiranje.........A šareno sam na 60 i također na duplo samo da dobro ispere .....
A vidi ima li na etiketi na koliko se može prati..............

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8652
1.5.2011 9:02:30   
sweet insanity
Ma svi bodici skoro na 40 (ovi u boji):/

Neposredna veza do poruke: 8653
1.5.2011 9:15:57   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma svi bodici skoro na 40 (ovi u boji):/

Pa tako ih i peri,duplo ispiranje tj da mašina 2 puta primi vodu na kraju i ispere i svakako ih peglaš jeli tako ?
A ako slučajno ti ko nije rekao kada peglaš obavezno sa unutrašnje strane ..........
Ma sve će to biti ok,slobodno peri na 40 stepeni user posted image

Neposredna veza do poruke: 8654
1.5.2011 9:24:48   
sweet insanity
Sve sto mislim da moze na 90 sam tako i stavila, izmedju ostalog i svijetlo narandzasti peskir pcelica maja, valjda nece pustit boju jer su unutra i pelene, benkice itduser posted image

Neposredna veza do poruke: 8655
1.5.2011 9:39:05   
palachinken
Dobro jutro žene. Kod nas kiša pada li pad, baš onako prvomajski user posted image
Propade nam izlet. Ali privalicemo se prijateljima u kucu, a roštilj na avliju ispod strehe. Čak mi je i draže tako, mogu se izvrnuti na kauč i otkunjati kad spadne pritisak nakon jela user posted image

Vidim one zlobnice sinoć nastavila o wiaikikiju...išli čojk i ja prije 2-3 mjeseca, uhvatili zimsku rasprodaju, ma svega...a on malo viši lik apsolutno u cijeloj radnji nije mogao naći broj za sebe user posted image a ja se opet zabila na dječiji odjel i sve uzdisala, kako je sve premedeno.
Inače, od bebinje odjece, meni je najbolja terra nova, jer su im stvari ko minijaturna moda za odrasle. Neke rokerske majice, helanke sa šljokicama, crni sakoić. Ja odmah sebe i curicu zamisljam kako se maltene isto obučemo i još dole starke user posted image pa u čaršiju.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 8656
1.5.2011 10:20:21   
Selma.A.M
Evo dragw moje skoknula samo da vas pozdravim odoh vam ja u prirodu pa eto do večeras ostajte mi zdravo..........
Honey jeli gotovo ??!!

Sretan prvi maj !!!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 8657
1.5.2011 11:25:20   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Evo dragw moje skoknula samo da vas pozdravim odoh vam ja u prirodu pa eto do večeras ostajte mi zdravo..........
Honey jeli gotovo ??!!

Sretan prvi maj !!!

Ma kakvi gotovo, nema ni bolova ni ničegauser posted image
Rekoh li ja vama da ćću ja prenijetiuser posted image user posted image Meni niko nije rekao da peglam sa unutarnje strane, kja sve sa vanjske peglalauser posted image

Lijep pozdrav za sve i veliki hug, odoh ja da doručkujemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8658
1.5.2011 11:31:22   
sweet insanity
Barem jos neko je tuuser posted image Ja danas nigdje ne idem nego perem,sušim i peglam stvarcice (za sad je pranje u toku)user posted image Znaci honey, bebi nece van jos....al opet svakog trena mozes ocekivat. Ja nekako imam osjecaj da ce moja oko 7-10 dana prije termina al kad vidim kako je krenulo moze bit da cu i ja prenijet iako bih volila barem na vrijeme jer je bebi krupnija malo.

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 8659
1.5.2011 11:31:44   
Anoniman
Honey nema veze, ako ti je dobra i jaka pegla "sterilizacija" je doprla i unutra user posted image . Ja sam kako sta peglala, nesto naopako, nesto ne. Moje misljenje je ako dijete ima alergiju dzaba peglanje, dzaba sve. Hvala Bogu kod nas nije nikad bilo, mada ja sve peglam, a desilo mi se par puta da stramplice ili tako nesto sto ide na golu kozu u frci obucem i neispeglano.
Palachinken teranowa ima super stvari, ali nazalost posle prvog-drugog pranja ta stvar vise ne lici na sebe.
Ljubimo vas i zelimo lijep provod svim onima sto negdje idu, nama kako je propao odlazak u Bg, mm jutros u pola sedam dosao sa puta pa sad spava, tako kad ustane on i kad ovo moje dijete odspava dnevnu turu, ako odspava kontali smo samo negdje na rucak otici.

Neposredna veza do poruke: 8660
1.5.2011 12:10:31   
honey bunny
Sweet, i ja sam mislila da će prije, pogotovu zato što sam čuvala trudnoću mjesec i po, ali fulala sam,hahah! Kod tebe možda i dođe, jer ne piješ tablete za čuvanje koje sve poremete.
Jelena, baš mi ježao zbog propadanja plana, ali bitno je da ti je mužek stigao i da ste svi zajedno user posted image Pa trebala bi biti dobra pegla, ali ako mala bude na mene neće imati problema sa alergijamauser posted image
Ni ja danas nigdje posebno ne idem, samo malo do muževe nene, ima finu terasu na kojoj nećemo pokisnutiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8661
1.5.2011 12:25:09   
sweet insanity
ja tacno nisam nista uzimala osim utrogestan u prva dva mjeseca. Sad me nesto pocelo svrbuckat ovih dana, nije otvor nego gore gdje su dlacice i malo gornji dio oko "klitića) da prostisuser posted image Vrlo moguce da je i tu, a i gore od rasta dlačica,auser posted image KOntam da je sta, svrbio bi me i ulaz....

Neposredna veza do poruke: 8662
1.5.2011 18:31:00   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

ja tacno nisam nista uzimala osim utrogestan u prva dva mjeseca. Sad me nesto pocelo svrbuckat ovih dana, nije otvor nego gore gdje su dlacice i malo gornji dio oko "klitića) da prostisuser posted image Vrlo moguce da je i tu, a i gore od rasta dlačica,auser posted image KOntam da je sta, svrbio bi me i ulaz....

Ma to ti se zna desiti od ovih dnevnih uložaka. Meni su smetali descreet, jer su imali puno mirisa u sebi. Poslije sam prešla na violeta normal i oni su mi superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8663
1.5.2011 19:05:56   
honey bunny
Ej ženice moje šta sam danas čula! Otišla je svekrva kod svoje trudne snahe kojoj je termin bio 19 maja i žena se porodila. Digla joj svekrva pritisak, hahahhaha! Šteta svekrva mi dobra, ali eto ako ko ima zeznutu svekrvu neka je zovne kada prituži, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8664
1.5.2011 19:40:10   
sweet insanity
I moja je dobra, hvala Boguuser posted image A ja ne koristim dnevne...bas zato sto mi smetaju koristim one BONI ili Vir umjesto dnevnih...al kako god opet koza ne dise al ne bih mogla bez ikakvih jer sad postaje sve obilnija sekrecija :/ Kontala se izdepilirat jer bas sad su u onoj fazi kada rastu pa ni tam ni vam al cekam srijedu kad idem na pregled pa da budem svjeze izdepiliranauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8665
1.5.2011 19:55:36   
malena27 RR
ola curice user posted image mrtva sam umorna, vazdan u basti pa poleti u kucu, pa iz kuce vani i sve tako u krug user posted image user posted image

honey dje ba zapelo? user posted image user posted image user posted image

sretan vam praznik rada iliti nerada... user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8666
1.5.2011 20:30:54   
sweet insanity
Ti cim si u basti citav dan, kod tebe haman nema kišeuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8667
1.5.2011 20:32:52   
honey bunny
Sweet, kaže moj muž," ja, ja, jesi neka nikad se za mene nisi tako sređivala, jednom sedmično i dosta, a doktorici svaki put kada ideš"user posted image user posted image user posted image user posted image
Kod menepravo slabo rastu, pogotovu po nogama ali to pripisujem depilatoru, stvarno je čudouser posted image

Malena, ko će znatuser posted image Čak ni igrice sa mužekom ne paleuser posted image zainatila se malauser posted image user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 8668
1.5.2011 20:37:54   
sweet insanity
Ma vjeruj mi kako sam trudna ja samo kad idem doktoru, tesko brate a svrbi kad tek krenu rast Doduse meni i mm nema igrica od kraja decembra:/ al ajde, za dobrobit bebice je,mada smo oboje "presušili" Valja se pazit poslije poroda  da ne bude hih ja opet trudna, nek barem prodje koja godinauser posted image A ja tek sad skontah, i ti honey nosis curicu, vidi obrcas se u zenskom roduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8669
1.5.2011 20:43:58   
malena27 RR
ma kod nas kisa nikad nije prestala da pada....
a beba ce izaci, ne moze ostati zauvijek u tebi user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 8670
1.5.2011 20:43:59   
honey bunny
Jest, jest curica jeuser posted image user posted image user posted image Evo baš sada hoću da uslikam haljinicu sto je dobila, pokazat ću i njoj,  možda joj se svidi pa htjedne izaći, hihihi

Neposredna veza do poruke: 8671
1.5.2011 21:06:44   
honey bunny
user posted image
Evo haljiniceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8672
1.5.2011 21:21:10   
sporty mamaa
Evo da vas i ja pozdravim... Nisam u elementu ovih dana, kako je pocela promjena vremena, tako i promjena mog raspolozenja, nekakva sam sva fuj, fuj, jos mi muka, jos mi tlak skroz spao pa ko pijana... Trebali na rostilj, al posto je vrijeme nikakvo nismo nigdje isli... Sinoc smo zato izlazili, malo po gradu svrljali a onda zamislite otisli u discouser posted image Ali ja nisam izdrzala, poceo me boluckat stomak, a i skontala sam da ce beba poludit od techno muzike, pa smo na brzinu popili pice i kuci... A je trestalo za poludituser posted image user posted image Nesto mi poceo pravo goditi sprite, sad sam se navukla na njegauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8673
1.5.2011 21:23:23   
sporty mamaa
honey slatka je haljinicauser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8674
1.5.2011 21:26:37   
ivanak
dobar večer ženice.
selma, palancinken, animalgirl hvala na dobrodošlici.
Jeste draga selma, treće je aBd na putu i hvala na željama.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 8675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  345 346 [347] 348 349   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  345 346 [347] 348 349   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *