Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ah-Ah jeste vam veselo Ajde dobro ne keglajte niko vas netjera,a animagica tužna odmah poveza i mužića i one radnje i kegela A Malena tabletice su za štitnu pa ih pijem svaki 8 sati tako da sam to podijelila u 9h-5h-1h i tako već 5 godina pa mi se sad ni nemjenja taj režim........... Odoh vam ja spavati,sutra mužek mi opet odmara pa mi valja se spremiti da ga zabavljam možda da malo izmaknemo krevete i mahnemo paučinu sa zidova Ajde Laku-noć I djeco nemojte dugo odoše vam oči od ekrana
ja sam uvijek vrijedna, a kad hasim ponudi svoje usluge, onda kucu generalno ocistim bez problema samo u zadnje mi vrijeme poprljavo
selmic, pa kud nadje u 1 navecer termin? sad znam koja je tajna sirnice zato ja svom nikako ne razvijam...kad ja mogu apstinirati od njega, moze i on od pite
Al me nsmijaste u ove kasne sate . Ja sam dobila tako dobru masazu od muzica...uh...sad bjegam u krevet, ujutru se muzic ponudio da ustane sa Anom da ja odspavam malo pa odoh da iskoristim
joj jelo, ja bih sad tako rado da mi neko stopala izmasira...gore mi a ovaj bebac ubi...toliko jako lupa da osjetim preko stomaka dok prije nisam osjetila...
Ja inace ne volim masazu, nekako me skakilja, ali muzic veceras pripremio iznenadjenje, uzeo od zaove profesionalni sto za masazu i tako me dobro izgazao da mi je bas prijalo, a tek noge...to mi je bilo najpotrenije. Bjegam vam cure, lijepe snove zelim
ccc ja sto nam ove rahatne nabijajaju na nos ovu zabranu pa kad pomislim, evo i ljeto ce, a kad je davno bila prosla godina i decembar, tacno hocu da placem tugo moja... ne znam jel ovo do mene ili je normalno da jedem svaki dan dva puta? ja sam nesto mislila da cu u trudnoci da metem sta god nadjem mozda jos nij evrijeme da pocnem? jutros pojela dva palacinka, a za rucak dvije sudjukice one sto dodju spojene i dva cevapa s kriskom hljeba... i jednu jabuku i solju mlijeka....et to mi je cijeli dan...muz me ruzi da malo jedem pa se malo zabrinuh
mene je preksinoc grc uhvatio u nozi... da sam plakala u snu... a masaza stopala me oporavi totalno... blago ti se jelena, bas ti zavidim... ima hasim da me sutra masira, cim iz nocne dodje
animagical, ja jedem u zadnje vrijeme cesce i vise nego prije... ali isto malo sam jela prije ovog naleta gladi... mislim da je bitno da jedes raznovrsno....a nije bitno kolicinski... beba iskoristi sta joj treba...
idem i ja laganini na spavanje, zavozalo me... laku noc
< Poruku je uredio malena27 RR -- 2.5.2011 1:29:50 >
Jao jeste mi aktivne, nije treca nego 4. smjena Vidim spominje se masaza, mene moj izmasira al to traje najvise 5 min kao umori se, a meni bas godi, ja bi svaki dan Vidjela sam i ja jucer te majice s natpisom za trudnice na jednoj je pisalo : nek ostane medu nama postat cu mama i na drugoj "Ovaj bebac se isplati cekati"... Jedna je roza a druga plava. Ja bi kupila neku na kojoj pise, nesto u stilu sta vise pitate za spol dosadni ste Selma da ti i ja pohvalim pitu, meni isto ispadne super ispraksala sam se, bas bude providna kad je razvlacim, al nesto nemam volje pa rijetko pravim Pa ja lakse kupit jufke.... A to za prozore, mm priznajem sto puta bolje od mene opere prozore i ne buni se kad ga zamolim da ih opere, al da ce se sam sjetit jok Valjda im nije u krvi.. IvanaK, zelim ti dobrodoslicu, kod tebe bas ide, neka neka djecice Zelim vam i ja laku noc, odoh u prnje
Malena, evo recept : 1 glavica crvenog luka 3-4 mrkve 3-4 komada (malo veća) stambolke 1 krompir peršun, so, biber, vegata, kopar, malo mlijeka i vrhnja za kuhanje Luk i mrkvu isjeckaš, posoliš i dinstaš na maslinovom ulju,dodaš isjeckan krompir, oguliš stambolku i staviš zajedno sa mrkvom i lukom i naspeš vode toliko da potopi stambolku. Kada omekša izmiksaš je sa štapićastim mikserom, dodaš mijeka, začine i vrhnje za kuhanje. Uzmi u obzir da čorba postane gušća kada se ohladi :)
Ja sinoc ne bi za kompom. Taman sinoc sto se pohvali kako manje idem u wc piš-piš ja ustadoh 4 puta da uradim isto. Il sam se nahladila il beba ode opet dolee. Hajd sam da nisu bakterije kakve, neki dan mi nalazi dobri bili........ Vi vidim jos niste ustale..mene mama probudi d ami kaze d ami je nasla grudnjake za dojenje u Lukavcu po 4 marke pa uzela vise velicina. U Tz sam nasla samo 85c i uzmem kao kazu narasce, a meni za mal pa moze bit kapa, eto "kolke" su mi grudi A u Tz nit brojeva, a 8 maraka..nisu skupu al et u lukavcu isti 4 KM .
Eh ka referat napisa...DOBRO VAM JUTRO i evo kafica oniuma koji piju, ja cu caj od žare-nova tura
Jutroooo zene uh sweet bas bi mi godila kafica Mm jutros rano pobjago ja sad nemam skim kafe popiti,a nesto sama nemogu isto budala se osjecam .... Imal sta novo jel se honey porodila ko nisam citala sve redom...
Jucer je bila tu, sinoc kasno nisam ni ja,a ne vidim ni da je ona...javit ce nam se valjda Ja bi izasla šetat al kad vidim ovo vrijeme nazad bih u krevet, mm uveliko spava, a opet kad odem u krevet ne mogu zaspat Sta radite ti i Asja, kako trbo, jesil dosla sebi od onda?
< Poruku je uredio sweet insanity -- 2.5.2011 9:11:48 >