Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:57:00
animagical
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
IZVORNA PORUKA: animagical slagacu te, oko 22 km...bila sam danas , ima ih jos
uh kako mi se svidja... moracu covjeka nagovoriti kad dobije platu da mi kupi...
ima li velicine za mene?
znas ti sta sta si se ufurala da si najveca u waikikiju bi se mogla obuci moja mama, a ne ti, a ona j bas pokrupna zena eto pitaj jelenu, tako imaju komotne brojeve da je njoj sve veliko, pa nista i ne kupi tamo ja danas gledam kod njih neke kosulje za trudnice, oci mi ispale, mogu pet puta u ono stati...bas nekad pretjeraju...moze obuc zena od bar 200kg... i takvih stave 10, ali samo jedna dvije manje, ovako standardna velicina...
IZVORNA PORUKA: animagical slagacu te, oko 22 km...bila sam danas , ima ih jos
uh kako mi se svidja... moracu covjeka nagovoriti kad dobije platu da mi kupi...
ima li velicine za mene?
znas ti sta sta si se ufurala da si najveca u waikikiju bi se mogla obuci moja mama, a ne ti, a ona j bas pokrupna zena eto pitaj jelenu, tako imaju komotne brojeve da je njoj sve veliko, pa nista i ne kupi tamo ja danas gledam kod njih neke kosulje za trudnice, oci mi ispale, mogu pet puta u ono stati...bas nekad pretjeraju...moze obuc zena od bar 200kg... i takvih stave 10, ali samo jedna dvije manje, ovako standardna velicina...
Hajd ti onda nama pokupuj tih majica sa ćelavom bebom Malenoj a onu coming soon meni, pa spakuj u veliku kovertu i šalji za Zenicu
e taman, hajte bas dodjite, da se ishodamo i iskahvenisemo a nema onih coming soon...nestalo...doduse stalno im nesto novo dodje, a vazda ima makar jedna vrsta tih smijesnih za trudnice...a na baby bazar nisam nikad isla, a bas bih voljela...
Ja cu abd cim saznam spol krenut u kupovinu sitnog, i u razgledanje krupnog, posto cu to rasporedit po familiji.. al kad se ja nista ne razumijem i kad budem kupovala garant cu negdje pogrijesit..
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
Malena ta baby is loading ima u waikikiu, a njihova body majica S broj je meni kao siroka majica, a njihove pantalone sam samo jedne kupila, tj jedan tregerslus 34 broj i evo u 6. mjesecu mi je veliki, ali posto ej tregerslus moze se i komotan nositi. Jedna moja prijateljica kaze za waikiki, posto je to turska marka, a njihov 36 broj je kao nas 40, kao mora kad su turkinje poznate po sirokim kukovima.
ja sam skontala da bi bilo bolje da su mi blizanci, jer kontrole nemam kupujem ko da nikog od rodbine nemam, a sve ci dobiti od sestrinog bebica jos malom sada tek godina, znaci sve po zadnjoj modi, jos im pola stiglo iz svabije al moracu u waikiki, vidjela sam taaako dobre farmerke i kosulju kariranu, za 1-3 mjeseca moracemo jedno bajramsko odjelo
ih pa taj waikiki stvoren za mene... tetka mi sinoc donese jos neke stvarcice i to iz turske kad kesa waikiki
ja ne mogu racunati na rodbinu. neki mi jos nisu dosli na naselje...a 3,5 godine smo u braku... kaze mi strina nedavno: Eh, na vjencanju ti nisam bila (a nije nikad ni dosla da vidi gdje zivim i kako smo namjestili) ali rodjenje djeteta necu preskociti... Rekoh: Bila si pozvana, da si htjela dosla bi... kontam se, dok ti dodjes, meni ce dijete u skolu krenuti
< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.5.2011 0:19:14 >
A generalno su pravo povoljni, eto ja sam taj tregerslus platila manje od 20km, a pravo je lijep, bar meni i ne izgleda "jeftino" . Majice su po 22. Onda ja imam Ani dosta njihovih stvari i stvarno su peri-deri, a ima lijep izbor gardarobe. Kod mene mm se vecinom oblacio u exitu i benetonu, sad je vecim dijelom presao kod njih, jer dobijas super kvalitet po niskoj cijeni.
meni je radnja super za cijelu porodicu narocito imaju za malene curice prelijepih stvari, palachinken ima da odlijepi... vidjela sam danas milion stvari, ma prelijepo pa mozes misliti roze starke sa sljokicama pa jedan od onih napuhanih sorceva-za pelene ispod, kao onaj karirani sto si dobila,ali teksasni i to s masnicom velikom na jednoj nozi moda i po i da imaju snizenej nekih stvari,ali tek na kasi kazu...mm danas kupila farmerke na njima pise 49.90 a na kasi naplatili 35.90, kazu snizenje-iznenadjenje
Dobro jutro !!! Kod mene kišno i hladno,a kod vas ? Evo ja poranila ispratila muža na vikendicu sa društvom,jer im je ritual za prvi maj ustati rano,pa ići spremati sve što treba,ja lagano pijem kaficu pa bujrum,sad se čula sa drugaricom pa ćemo zajedno sa kolima,tako da je mm pao kamen sa srce što neće morati napuštati divljinu da bi došao po mene......... Eto drage moje,ajde koja ustane bujrum kafa čeka .....................
Idete li gdj vi za ovaj praznik ? Ja vam odoh oko 10 pola 11h joj imam ja još 2.5 sata,odo se opustitit još malo pored kafe
Jutro Selma, bila si blizu, tad sam nekad i zaspala. oprala kosu istusirala se i zahrkala Svi izgleda idu za 1. maj negdje. Mm naravno danas osmara pa cemo vala ostat kod kuce jer je hladno a on hoce da sredjuje kucu pa cu i ja nastaviti prati baby stvari
ma kod nas ce za 1. maj biti radna akcija, pokusaj zavrsavanja djecije sobice, postavim vam sliku nasih radova , biti ce preslatka, a sve sami ... eto za sve