Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:01:02
Gift
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
selmaaaaaaaaaaaaa, mm se zaljubio u tebe kaze: ''Aaaaa tek bih sad jeo sirnicu, ova sto sam pojeo je nista za ovu u tepsiji''
pa jest stvarno nije ni meni do sirnice ko sirnice, vec kako ona dobro izgleda.. e hvala ti za info, morat cu navratit do Ze, kad pocnem kupovat za bebija..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:23:12
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Joj sad cete mi se smijati, jer se smijem i ja sebi ... Imam ja jednu ujnu koja se porodila kad sam ja bila u osnovnoj skoli i kad sam bila u onoj fazi "starmala" . I tako kod koga god ja podjem sa roditeljima od familije svi su je tracali kako kad su otisli na babine ona sa djetetom u sobi ni kafu da ponudi, a kao znali su neki i iz drugih gradova dolaziti, ma ni da ih pita jesu li gladni i tako jednom neko dosao, ne sjecam se tacno ko, neki stariji covijek i pitao ima li se sta pojesti, ona mu rekla da uzme džema i namaze ili sendvic napravi , tako samo mi je u glavi bilo da ne budem kao ta ujna i ako ja nju bas obozavam . Ali i mimo toga ja volim da kuham i bas volim da se pojede i mimo babina kad znam da mi gosti dolaze spremim nesto, a ne tek za babine.
Ova ujna je baš moj tip žene
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:31:19
animagical
hej zene muzek i ja isli u waikiki castila ga farmerkama, jesam fina spominjete turbo limach? ima ih ovdje nekoliko, hajte jedan dan kolektivno na kofi i baby shoping bicu ljubazna domacica eh da-vjerujete da smo izasli u grad? jos se potrefi navece, jos subota, jos mi rodjendan prije smo bili glavni,a sad evo prvi put ove godine da navece izadjemo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:32:54
malena27 RR
ima finih stvari i u Bingu koliko ja vidjeh neki dan...ma sta znam, ne mislim kupovati nista posebno, kolica cu dobiti, krevetic dobila i putni i onaj fiksni.... jedino korpu sto cu mozda kupiti i AS....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:34:32
palachinken
ima finih stvari i u Bingu koliko ja vidjeh neki dan...ma sta znam, ne mislim kupovati nista posebno, kolica cu dobiti, krevetic dobila i putni i onaj fiksni.... jedino korpu sto cu mozda kupiti i AS....
Ja nesto imam loseg iskustva s Bingom, sta god uzmem ili je raspakovano pa fali dio, ili je izgrebano ili je pokvareno ili fali čep omekšivača
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:35:46
Selma.A.M
Ja opet čekam jedan sat da popijem tablete i da idem spavati,valja mi ujutro poraniti,evo polako spremam stvari i razmišljam šta bi malcu još mogla ponijeti jer kažu da će sutra kiša,a on Bog dao se prlja fujjj......... Ej animagical bila ti u šetnji,neka malo,do kad ja nisam izašla navečer,čekam ljeto,ovo gdje god pođem ne mogu sa malim jer se puši i zatvoren prostor,a zima još za napolje sjesti..... A merkator i omega mi se nagalavu popele
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:37:14
Anoniman
Ja sam neki dan prvi put bila kod nas ovdje u Bingu u Hadžicima i ne da ima stvarcica za djecu, vec je pravo veliki izbor. Imaju Graco, brevi... program sto i nije nekvalitetan, onda sto se tice gardarobe ima od domace proizvodnje, preko turske i kineske do polo, tomy hilfiger, h&m itd. ja sam se prijatno iznenadila i izborom i cijenama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:39:57
malena27 RR
animagical, koliko si ti platila onu maju sa bebom sa jednom dlakom na glavi? jelena, slazem se...samo kod nas bas nekako bude neuredno i nabacano, pa se moras bas zaroviti sto se odjece tice....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:41:37
animagical
e bila i ja skoro u bingu u hadzicima, bas fine krevetce ugledala moram dodati, isti modeli kao na mojmilu u amku,samo nesto jeftiniji? eh da, i kome nije tesko, u fisu u vitezu super jeftina kolica, ja tamo vidjela neka fina zuta, bas fina, odem ovdje u mercator na ilidzi neki dan-ista ta kolica samo oko 50 km skuplja elem prodaju maglu...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:42:26
animagical
animagical, koliko si ti platila onu maju sa bebom sa jednom dlakom na glavi? jelena, slazem se...samo kod nas bas nekako bude neuredno i nabacano, pa se moras bas zaroviti sto se odjece tice....
slagacu te, oko 22 km...bila sam danas , ima ih jos
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:42:48
palachinken
Joj sjecam se, ljetos, u TC neke pamučne majice Vero Moda po 40km....a iste identične u Bingu 7.90 I imaju najbolji izbor ovih kolačarskih materijala, što jest-jest
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:45:20
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
e bila i ja skoro u bingu u hadzicima, bas fine krevetce ugledala moram dodati, isti modeli kao na mojmilu u amku,samo nesto jeftiniji? eh da, i kome nije tesko, u fisu u vitezu super jeftina kolica, ja tamo vidjela neka fina zuta, bas fina, odem ovdje u mercator na ilidzi neki dan-ista ta kolica samo oko 50 km skuplja elem prodaju maglu...
eh, ja u FIS aBd namjeravam u baby shopping, sve mi na jednom mjestu, sve one sitnice sto si ih ti vec pokupovala
A mislili smo kreciti ovih dana, medjutim hladno i vlazno pa odustali. Sad čekamo sunce.
Joj žene, ovo moje dijete preko noci je haman uduplalo veličinom, sad me živu razapinje. Kad se protegne, ja zakočim odmah. Jedva sam danas s posla došla.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 30.4.2011 23:46:12
Selma.A.M
A ja sve kao padobranac ulijećem,ali moram samo dodato što jest-jest Bingo je najftiniji (barem kod nas u Tuzli) ......... A kako vi gledate i pričate o baby opremi tipa krevetići i kolica a ja ...Ja sve imam a tako bi htjela ponovo kupovati .................................