|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  350 351 [352] 353 354   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
3.5.2011 0:28:31   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ma opet me moja gospođica svrbi user posted image  za pobudaliti i danas otišla i kupila ponovo,daleko mi 13 da čekam jer tada sam naručena tek na kontrolu,ali mi nešto ove premekane fujjjj

I ja imam slican problem i mene svrbi od jucer al mislilm da mi je pocelo od strampli onih tankih:/ Ne svrbi me ulaz uopste nego gore gdje su dlacice i malo oko "klitića" (gornji dio)...mozda i dlacice rastu, pojma nemam...idem u srijedu jednom ginekologu a u cetrvtak aBd pocinjem ici i na UKC pa ce valjda ustanovit od cega je ako ne prodje samo do taduser posted image Imam osjecaj da ce doktorica pocet galamit i rec, ma ti stalno nesto izmislisuser posted image A fakat probaj pod tušem, meni tako lakse ubacit nego kad legnem....

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 8776
3.5.2011 0:29:06   
Selma.A.M
Sweet i dalje razmišljaš o tom događaju u porodilištu,znam teško se zaboravlja user posted image
Ah ja ti ne mogu porediti trudove sa menstrualnom bolu jer su mi stvarno uvijek bile bezbolne,ali se dobro sjećam da sam u togu poroda razmišljala o tome kako se osječam kao da sam na wc šolji a stomak kako boli-boli znaš ono kad ga pokvariš ili nahladiš pa dok sjediš na šolji sve ok taman završiš i da izađeš iz wc ono te opet presječe i ti opet se vratiš gdje si bio.....Eto meni je to isto bilo

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 8777
3.5.2011 0:32:01   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Ma opet me moja gospođica svrbi user posted image  za pobudaliti i danas otišla i kupila ponovo,daleko mi 13 da čekam jer tada sam naručena tek na kontrolu,ali mi nešto ove premekane fujjjj

I ja imam slican problem i mene svrbi od jucer al mislilm da mi je pocelo od strampli onih tankih:/ Ne svrbi me ulaz uopste nego gore gdje su dlacice i malo oko "klitića" (gornji dio)...mozda i dlacice rastu, pojma nemam...idem u srijedu jednom ginekologu a u cetrvtak aBd pocinjem ici i na UKC pa ce valjda ustanovit od cega je ako ne prodje samo do taduser posted image Imam osjecaj da ce doktorica pocet galamit i rec, ma ti stalno nesto izmislisuser posted image A fakat probaj pod tušem, meni tako lakse ubacit nego kad legnem....

Ista stvar i kod mene,ali da us dlačice nisu jer su već izrasle dovoljno da ne svrbi i vrijeme je za novo šišanje user posted image .A dok nisam bila trudna dr mi je savjetovala da legnem na leđa i da podignem noge do iza glave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa onda ,ali gdje ću sad ne mogu leći na leđa a još da ih zavrćem do iza vrata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8778
3.5.2011 0:35:28   
sweet insanity
Moje i nisu bas dovoljno al ko zna, mozda je to normalno u trudnoci, ma sma da nisu kakve bestijeuser posted image Cijelu trudnocu me nije svrbilo osim ponekad kad se skroz ne izdepiliram, a prosli put sam totalno pa kontam......il sm se kako kazu "potparila" u stramplama.......sve mi lici na gljivice al valjda nisu.....

Neposredna veza do poruke: 8779
3.5.2011 0:37:50   
Selma.A.M
Ma kod mene su sto posto neke baje ali istrjebit ću ja njih user posted image user posted image user posted image user posted image ....Znam jer sam prije par sedmica prokrvarila koliko me je svrbilo pa sam znala ući u kadu i čučnutu odvrnuti tuš i hladnom vodom se prskati isto uspaljeni pubertetlija user posted image user posted image user posted image ,jer me je baššššš svrbilo i pomoglo ispiranje kamilicom i brusnica ali eto opet se vratilo i neda mi se više trpiti

Neposredna veza do poruke: 8780
3.5.2011 0:40:29   
animagical
selma za vaginalete, mislim da su to neke oblika kao utrogestan, kao bobe, okrugle male.... ja isto ne mogu da legnem, ne da mi se, a i ne volim na ledjima da budem..vjeruj najlakse mi ih staviti kada cucnem,idu po dvije....pa probaj cucnuti? covjece...pa ja se trpam od pete sedmice trudnoceuser posted image iii do kraja cu izgledauser posted image pozalih se i jauser posted image al hajd bar imam iskustva s vaginaletama, ja to za sekund

Neposredna veza do poruke: 8781
3.5.2011 0:41:26   
sweet insanity
Nije meni tako, bas cijelu trudnocu nisma imala problema s tim do jucer cini mi se....a danas me malo svrbilo i ja na ogledalo kad vidim kao neka posjekotina(haman od rastezanja koze tj "češanja" al opet nista strasno. Kako nisma imala problem s tim nisam ni koristila apsolutno nikakve lijekove u trudnoci osim Linexa kad me dijareja strefila, al mozda mi sad preventive radi da vaginalete, a mozda i ne...valjda ce znat jel od dlacica il nije, jer kad sjedim ne osjetim nis, tek kad hodam pa kako dira gaćiceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8782
3.5.2011 0:45:57   
Selma.A.M
Animagical ja čekala da se ti javiš sa svojim iskustvom oko vaginalete user posted image user posted image user posted image user posted image ,nisam još stavila čeka vrijeme da idem spavati pa da to obavim user posted image  i onda da se izpružim jer kao kažu da se treba ležati....Nego reci ti meni jeli ti kvasiš pod vodom vaginalete prije stavljanja (neko kaže da -neko ne ) a ovo su baš kao što kažeš male bijele loptice.........
A čuj ti po dvije ubacuješ,pa gdje stanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8783
3.5.2011 0:48:08   
sweet insanity
Eh drage moje, mm nastavlja s poslom pa idem i ja lagano prostrijet ves bebin iz masine (sad ga pralauser posted image ) i odoh lec uz Friends-euser posted image Pisemo se sutra tj. vec danas. Laku vam noc! Selma, sretno sa "stavljanjem"user posted image

Neposredna veza do poruke: 8784
3.5.2011 0:50:01   
animagical
sada stavljam samo jednom dnevno tj navece po dvije, prije sam viiiise putauser posted image ma prije sam kvasila, sada odavno ne, naviknes se nekako...samo ako ti je lakse probaj da cucnes bar malo jednom rukom napravi ulazuser posted image mislim kod mene se od nekoristenja sve prilijepi doleuser posted image a drugom ubaciuser posted image uh iskustva i objasnjenja, majko mila...
lijepo spavaj sweetuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 3.5.2011 0:51:22 >

Neposredna veza do poruke: 8785
3.5.2011 0:52:07   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Eh drage moje, mm nastavlja s poslom pa idem i ja lagano prostrijet ves bebin iz masine (sad ga pralauser posted image ) i odoh lec uz Friends-euser posted image Pisemo se sutra tj. vec danas. Laku vam noc! Selma, sretno sa "stavljanjem"user posted image

Sweet laku -noć...Sad ću ja to obaviti pa lagano na spavanje

Neposredna veza do poruke: 8786
3.5.2011 0:53:17   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

sada stavljam samo jednom dnevno tj navece po dvije, prije sam viiiise putauser posted image ma prije sam kvasila, sada odavno ne, naviknes se nekako...samo ako ti je lakse probaj da cucnes bar malo jednom rukom napravi ulazuser posted image mislim kod mene se od nekoristenja sve prilijepi doleuser posted image a drugom ubaciuser posted image uh iskustva i objasnjenja, majko mila...
lijepo spavaj sweetuser posted image

Kako si mi detaljno opisala ja sam sve to i dočarala u svojoj glavi user posted image user posted image user posted image  samo još da to sprovedem u dijelo user posted image user posted image user posted image  
Hvala user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8787
3.5.2011 0:58:38   
Selma.A.M
Žene moje odustajem i ja,evo jedan sat taman da ja obavim što sam naumila i lagano se namještam kako mogu i znam,uh leđa me počinji boliti od namještanja i biranja položaja ,a još mi se ovo malo popelo negdje pod rebra pa me uguši (sinoć mi mm kaže da hrčem kao motorna pila user posted image ) i sve me više rebra bole i teško mi je sjediti i spavati i jesti i eto izjada se ja sad mi je lakše user posted image user posted image user posted image  
Laku noć bebmbele lijepe snove vam želim...Imate mahanje i od lupke iz stomaka

Neposredna veza do poruke: 8788
3.5.2011 0:59:27   
animagical
a i ja se smijem objasnjenju...ovo je nakon puuuno iskustva...prije sam se znala i ogrebati ili ne potrefiti, ma svasta se desavalouser posted image a iz mog iskustva jednako iscure lezala ti ili ne lezala, samo sto kad legnes odmah spavati iscure ujutru kad ustanes, vidjecesuser posted image   vala su mi i dodijaleuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 8789
3.5.2011 8:37:21   
mersiha 77
jutro zenice kakoste?

ja vam jedva hodam i ledja me rasturaju ali smo jos uvijek 2 u 1.

juce smo isli u obilazak porodilista mm i ja,bilo je zabavno ali dok smo bili tamo vec dvije bebe su se rodile.
PUNO POZDRAVA OD NAS IZ SWEDSKE.PUSA

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 8790
3.5.2011 8:49:02   
Skvo RR
Jutro..Mi sinoc dosli sa prvomajskih praznika...malo odmora a i umora...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na vikendici....Sinoc sam se komirala...pa evo sada polako citam sta ste piskarale.

Javim se kasnije..

Samo nasoj HONEY da cestitam..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 8791
3.5.2011 9:21:12   
sanela.asja
Jutro zene kako gurate danas user posted image user posted image
Honey cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 8792
3.5.2011 9:45:21   
Bebica11

Animagical ja čekala da se ti javiš sa svojim iskustvom oko vaginalete user posted image user posted image user posted image user posted image ,nisam još stavila čeka vrijeme da idem spavati pa da to obavim user posted image  i onda da se izpružim jer kao kažu da se treba ležati....Nego reci ti meni jeli ti kvasiš pod vodom vaginalete prije stavljanja (neko kaže da -neko ne ) a ovo su baš kao što kažeš male bijele loptice.........
A čuj ti po dvije ubacuješ,pa gdje stanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kakvo kvasenje....malene su,lahko se ubace, samo bez nervozeuser posted image laganini...meni nekad iscure a nekad i ne iscure a stavljam po 2. Gledaj sto dublje da ubacis.

Cestitam HONEYuser posted image

inace,mi smo danas bolje hB,nestalo je iscjetkauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8793
3.5.2011 10:02:26   
Selma.A.M
Jutro ženice,evo samo da vam mahnem i odoh piti kafu,jutros sam se pravo uspavala user posted image  pa se pišemo i čitamo poslije

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 8794
3.5.2011 10:09:09   
sweet insanity
I ja da mahnem, ustala popila onaj hipp natal al sve imam osjecaj da cu ponovo lec, ako ne spavat onda gledat nestouser posted image I meni mirise kafa al meni muka citav dan od nje bude tak da se necu zezat opet. Dobro vam jutrouser posted image
I da, danas nam punih 35. sutra aBd ulazimo u 36.sedmicuuser posted image

< Poruku je uredio sweet insanity -- 3.5.2011 10:10:21 >

Neposredna veza do poruke: 8795
3.5.2011 10:16:25   
Selma.A.M
Sweet čestitke na 36 nedelji user posted image
I ja danas punih 26 nedelja sutra ulazim u 27 user posted image

Neposredna veza do poruke: 8796
3.5.2011 10:18:11   
sweet insanity

Sweet čestitke na 36 nedelji user posted image
I ja danas punih 26 nedelja sutra ulazim u 27 user posted image

Cestitke i tebi na 27.user posted image Jest da tek ulazimo u njih sutrauser posted image Kako meni ovo vrijeme proleti uh...al opet kad skontam svasta se izdesavalo.....e sad, jel ja sutra ulazim u taj 9. mjesec?user posted image

Neposredna veza do poruke: 8797
3.5.2011 10:25:18   
ivanak
Draga zenice, ja vam se plahnem doli sa prokuhanom kamilicom. Kao da idete spraviti čaj, samo ne pijete neko se doli perete i što toplije možete podnjeti i nikad me nakon toga ne zasvrbi.
Ali, onda to radim 2-3 puta na dan i mjenjam uložak 2 puta, zavisno od potrebe,
A meni je doktor rekao kad doli zna ( baš ongdje gdje ste vi pričali ) ili je ne daj bože od velike nužde bakterija pokupena ili se promjeni pH okolina ili su gljivice.
Treba paziti sa kremama za gljivice... nije svaka primjerena za drugo stanje.
Evo žene mene muke većč počele hvatati, još uz to imam malu febru, boli me svaka kost i nos začepljen i curi. Para ko da je gripa.
Najgore mi je radi dječice,ako je gripa u pitanju.
Sutra idem na pregled pa se nadam da će sve biti ok.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 8798
3.5.2011 10:28:47   
enči80
Drage moje,samo da vas pozdravim pa vas odoh čitati.Nije me bilo par dana a vi roman napisaleuser posted image user posted image user posted image
Dobro smo,bilo je nekih problemčića ali je sad ok.

Honey čestitkeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8799
3.5.2011 10:45:37   
Selma.A.M
Enči nadam se da je sve ok, ajde piši nam kada stigneš......
Sweet eh po nekoj račnici bi sutra trebala ući u 9 mjesec ali ko zna ja kako god izračunam na kraju mi ne bude tačno user posted image user posted image
Ivanak ma ovo su kod mene neke gljivice ali od čega ne znam,prala sam se kamilicom ali vidiš nisam vrućom (mlakom) nego sam baš čekala da se ohladi,pa budem probala i obrnuto user posted image ......
Nadam se da će te popustiti ti virusčići .... I javi nam kako je bilo na kontroli user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 8800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  350 351 [352] 353 354   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  350 351 [352] 353 354   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *