Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozzz od mene i moje tackice bila sam jutros kod dok. i potvrdila mi je trudnocu 18. idem na uzv,jedva cekam
sarah draga sad ces ti kad jos koji put zaboli doci ce i beba abd
honey vjeruj da ja u prvoj trudnoci nisam imala ni jednu striju sve dok nisam usla u 9.mj e onda sam popucala skroz al stvarno mi je stomak bio ogroman e sad mi se nisu ni povukle a stomak ce se siriti jos abd uh na sta ce to liciti
mene malo muce mucnine ali hB ne povracam kao sa Adinom..on me izmucio po 7-10puta na dan sam povracala.. sad je bolje i nadam se da ce tako i ostati
tukice nadam se da ce ti biti sve ok i da ce najbolje proci
juhuuuu da maznem jednu, ne smeta meni ako se ohladila...auuu ubi ovo odmaranje ja eo 18 sedmica a tri kile gore...mislila sa ubice me doktor, kad on kaze super..kontam ne trazis mi ti sta cu obuci, da vidis jel super nista na guzove ne moze joj ja stvarno moram MRZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LEZANJE I LIJEVU STRANU. eh olaksah se
Ovo polu-suncano vrijeme me vuce da izadjem vani :). Sta vi koristite za mazanje? Koju kremu? Mlijeko? Ja koristila bebi ulje, nakon kupanja se namazem i sacekam par sek i obrisem se, super mekano bude.. ali brzo ga ode... Velika povrsina hahahaha :D
skontala sam da zadnje sedmice kad god na poslu upisujem "datum rodjenja: u naciji dosije razmisljam o tom datumu i da li se i njegova/njena majka derala
Mi prohodaliiiiiiiiiiiiiii, mamina guzna konacno odlucila guzu svoju da digne i to odjednom pici kao velika , ne mogu je stici iz jedne sobe u drugu
Bravo za Anu
MRZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LEZANJE I LIJEVU STRANU. eh olaksah se
Također,vjeruj mi Animagical ja evo 7 dana haman nikako ne spavam sad zbog čega pojma nemam.Što se tiče one posteljice od sinoć što ste pisale u mene su obje posteljice na zadku ali su mi bebe skroz nisko valjda ,kako mi reče dr.imam široku karlicu i bebe se tu smjestile jer im je najugodnije.
Sonja ja sam u 5.mjesecu a još uvijek povraćam
Sarah,Tukice ,Amam i ostale apriluše sretno vam bilo
28.10.2008.,jedna ptičica:( 07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:) 'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.
Jutro drage moje! Kako ste mi? Vidim nema novih bebica, e jesu neke. Nikako nas ne vole :( Imam jednu lošu vijest, možda ste i čula. Pojavila se crna rupa u ozonu i sa sj.pola došla tačno iznad nas :( Ne preporučuje se izlazak bez zaštitne kreme. Jadne naše bebice, šta će ih dočekat, zato one i ne izlaze, pametne! Animagical, drago mi ej zbog tebe! Tukice sretno u 10-om ;) Svima ostalima
enci strah me da makem,a i zabranio dr...sinoc posla u wc kad opet kap krvi....valjda bebi pritisce posteljiciu kad hodam i sjedim,nadam se da ce do iduceg pregleda makar djelimicno otici s usca....
Djeste zeneee! Da ,evo mene jos uvijek tu Bravo za Ancicu,krofnicu Ja jutros obavila misiju sredjivanja,kupanja i pranja kose,sutra idem k dr,da vidim hoce li ovaj guzi van . Vidim vi ste poprilicno dobro i . Sad odoh rucak pravit,a bas mi mrsko
enci strah me da makem,a i zabranio dr...sinoc posla u wc kad opet kap krvi....valjda bebi pritisce posteljiciu kad hodam i sjedim,nadam se da ce do iduceg pregleda makar djelimicno otici s usca....
Miruj,znam kako ti je ja evo već 2 sedmice samo ležim i ne da mi je dosadilo nego ima da poludim do augusta ako budem morala samo mirovati.Bit će to sve aBd dobro a kad se rode za štapić pa po guzi što nas sikiraju
Kako ste mi danas? Ja sam jutros išla kod svoje dr ali nije radila i mjenjala je dr Amra.H elem nisam htjela kod nje nemam pojma zašto ali sam navikla kod Amele tako da sam odlučila nju sačekati u sledeći petak..I tako da ne bude da sam džabe ustala otišla sam na gradinu i radila antitjela,otišla se naručila za UZ dok sam gore i nevidjo kojeg sam tačno jer sam mislila u ovaj ponedjeljak trebam gore pa sam produžila po uputnicu kod Amre da imam za ponedeljak....Elem došla ja tamo primi ona mene,pita zašto idem gore na UZ i ja njoj objasnim zbog proširene moždane komore koju su vidjeli na gradini od 6mm a dr Amela privatno od 5.3mm....I ona meni goovri kao nemoj đžabe ići kao nema potrebe,ali kao hajde lezi začas da vidimo,i ja onako u jakni i patikama se popnem na onaj sto,pogleda ona par minuta na UZ i kaže ajde ti otiđi za svaki slučaj i čujem govori sestrici de piši uputnicu za svaki slučaj pošto je 6mm....A Bog dao meni malo treba,tako da čestito nisam ni izašla iz doma zdravlja ja sam počela plakati... Muž se iznervirao kaže da će mi zabraniti da idem više na UZ osim onih redovni jbg stvarno ne zna se ko je pametan a ko nije ....5 ginekologa su mi radila UZ do sada na različitim aparatimi i kako je moguće da jedni kažu nije ništa,a drugi da jeste nešto.....Jedni kažu 5mm sve ok drugi 6mm i nije ok a opet ti isti mi govore kao do 10mm proširenje se smatra normalnim ..... Ne mogu više biti pametna
Nikomi ne govori da vidi bilo kakvu tečnost u toj komori,već samo da je proširena....Baš ću pitati svoju dr kada joj budem otišla,jer ona zadnji put kada mi je radila UZ je rekla da ima to blago proširenje ali kao da nije za uzbun i da je beba po svemu ostalom ok....Kad ono danas ovo ispade ovako,baš ne mogu biti normalna,a ne mogu da ne razmišljam i da ne brinem .... Jeli ti nešto znaš o ovome,ajde molim te piši kada stigneš