idacha
|
jutro i od nas... mi opet nismo ranili, moj guzi pravo opametnio, ljubi ga majka... ustali oko pola 9, stim da smo se citav sat mazili u krevetu nas troje, odnosno cetvoro.. ja kazem, ko da sam sebi curicu rodila, tolika je maza moj imi... bas mi je presladak bio jutros, valjuta se te po meni te po mm.. zaskoci se na nas, pa obraz na obraz, pa nas miluje.. joj, milina, nema nista ljepse... kaze mm, zamisli samo kad se zguramo svi na ovaj krevet, Imran, Tarik on i ja ako Bogda... ima mjesta, krevet nam je 2 sa 2,20 tako da mozemo jos djece poredati.. sanelaaaa i meni je super bilo juce, bas sam malko zivnula.. asja je medic, jel se smirila poslije? moram ti reci da sam se malko iznenadila, ocekivala sam da si starija nekako, a ti prava curica slatkica... :) sarah, mila, tvojoj bebari pravo lijepo kod mame svoje, pa joj se i ne izlazi... ili je ljenguzica, pa joj mrsko.. kod nas nesto sumorno vrijeme i tmurno, pa mozda ceka opet sunce da izadje.. tvrdoglava su ova nasa djecica.. entinteeeee, sreeeeeeeeeeeetno draga...uh, odmah me uhvati neka strepnja... sweet, super za licnu... vidis kako su azurni nasi sluzbenici... samo se mjesec ceka na licni dokument kako su ostale trudnice? ja evo pijem kaficu, mm otisao na trening, imi mi spava... ja milineeeeeeeeeeeee