|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.4.2011 0:54:20   
sweet insanity
Idem ja pajat, valja aBd uranit, idem onaj TORCH  i HBs antigen radit na svoju inicijativu da se smirim user posted image Laku vam noc zelim svima pa se pišemo tomorrowuser posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 5876
8.4.2011 0:56:59   
Anoniman
Idem i ja kad se moj razbojnik nadigne u pola pet proklinjacu RR user posted image
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 5877
8.4.2011 7:50:09   
sarah
Dobro jutro trudnjace user posted image
Posto sam ja prva evo kafice, bez nje nema price user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja jutros opet imala jedan jak bol po dnu stomaka koji je trajao citavu minutu i krenula da pratim kad opet nista evo vec sat vremena user posted image
Bas sam nekakav cudan insan...

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5878
8.4.2011 7:53:55   
mersiha 77
Sarah moja mila kakosi,ja nikako bila sam utorak kod babice i rekla mi je da je hvala bogu bebica okrenuta glavicom dole ali sinoc sam cijelu noc imala bolove ma osjecala sam se kao da se raspadam,vjerujte jedva sam ustala do wc-a.

Pozdrav svim mojim user posted image

GAGACH CESTITAM MILA NA PREDIVNOM SINCICU,LJUBIM VAS OBOJE.

PUSA SVIM TRUDNJACAMA.

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5879
8.4.2011 8:03:59   
sarah
Evo Mersiha draga iscekujem ali nista user posted image
A ti tvoji bolovi bas su cudni, mozes li nazvati babicu i opisati joj bolove pa da vidis sta ce ti reci?
Cuvaj se...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 5880
8.4.2011 8:10:11   
sweet insanity
Jutro,kako ste? Ja se evo spremam da idem nalaze vadit. MM mi rekao da ga probudim da ide sa mnom, a meni ga zao budit....
Sarah, to ti presla termin?! Ma sad ce to nekad aBd, samo da sve bude OK!!user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5881
8.4.2011 8:14:03   
sarah
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Sarah, to ti presla termin?! Ma sad ce to nekad aBd, samo da sve bude OK!!user posted image

Presla i termin i citav 9. mjesec. Sad sam zvanicno u 10. mjesecu u kojem cu se nadam se, aBd, poroditi user posted image
Sto si ti neka fina zenica, zao ti muza buditi. Sretno sa nalazima.

Neposredna veza do poruke: 5882
8.4.2011 8:29:09   
sarah
Sad sam se cula sa entinte.
Danas joj rade CR, tamo negdje oko podne.
Eto, njena bebica stize aBd danas user posted image
Javice se cim dodje sebi.

Evo vam jedan koristan video, pogotovo za one trudnjace koje su u 9.  ili cak 10. mjesecu user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=CIH4TkcjBWc

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5883
8.4.2011 8:46:32   
babilon
IZVORNA PORUKA: sarah

Presla i termin i citav 9. mjesec. Sad sam zvanicno u 10. mjesecu u kojem cu se nadam se, aBd, poroditi user posted image

Hahahah cuj u 10.mj, sto me nasmija slatko, pa ste je  s tim bebachom malim, bas se fino smjestio i uziva :))

Dobro jutro user posted image

ja sam jutros bolje, nema haman bolova, pijem tablete sto doktor rekao,  u pon na pregled aBd, yaay!
Kako ste vi ostale zeMske?
Entinte, puno srece zelim user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5884
8.4.2011 9:07:17   
sanela.asja
Jutroooooooooo sweet cuvaj se i javi rezultate..........
Sarah naprjed user posted image user posted image hocu reci bebo naprjed user posted image user posted image ..
Kako ste ostale?
Idacha ustaj bona kako vidim do kasno si sinoc lutala po rr-u user posted image user posted image juce je bilo super ja sam najgora bila user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 5885
8.4.2011 9:55:41   
sweet insanity
Evo vratih se i ja sa gradine, povadila nalaze, jedan ce bit za 5 dana, a drugi za 10. Konacno mi je nova licna gotovauser posted image Mjesec dana me vozaju.....Sad valja lagano u Lukavac da krenem s aprocedurom prebacivanja zdravstvenog u Tz...papirologija...ne volim ju nikako, al eto valja.....

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 5886
8.4.2011 10:13:35   
ziki
Jutro trudnice, kako ste mi? Vidim ulazi se u 10. mjuser posted image  polako ispraticemo mi i vas apriluseuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 5887
8.4.2011 10:38:03   
idacha
jutro i od nas...
mi opet nismo ranili, moj guzi pravo opametnio, ljubi ga majka...
ustali oko pola 9, stim da smo se citav sat mazili u krevetu nas troje, odnosno cetvoro..
ja kazem, ko da sam sebi curicu rodila, tolika je maza moj imi... bas mi je presladak bio jutros, valjuta se te po meni te po mm.. zaskoci se na nas, pa obraz na obraz, pa nas miluje.. joj, milina, nema nista ljepse...
kaze mm, zamisli samo kad se zguramo svi na ovaj krevet, Imran, Tarik on i jauser posted image user posted image user posted image ako Bogda... ima mjesta, krevet nam je 2 sa 2,20 tako da mozemo jos djece poredati..

sanelaaaauser posted image user posted image user posted image i meni je super bilo juce, bas sam malko zivnula.. asja je medic, jel se smirila poslije? moram ti reci da sam se malko iznenadila, ocekivala sam da si starija nekako, a ti prava curica slatkica... :)
sarah, mila, tvojoj bebari pravo lijepo kod mame svoje, pa joj se i ne izlazi... ili je ljenguzica, pa joj mrsko.. kod nas nesto sumorno vrijeme i tmurno, pa mozda ceka opet sunce da izadje.. tvrdoglava su ova nasa djecica..
entinteeeee, sreeeeeeeeeeeetno draga...uh, odmah me uhvati neka strepnja...
sweet, super za licnu... vidis kako su azurni nasi sluzbenici... samo se mjesec ceka na licni dokumentuser posted image

kako su ostale trudnice?
ja evo pijem kaficu, mm otisao na trening, imi mi spava... ja milineeeeeeeeeeeee

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 5888
8.4.2011 10:57:49   
tukica
Evo da se i ja tuspasim, Sarah draga, ja sam vec odavno u 10.mjesecu, mada mislim da to kod tebe polako krece cim te stalno nesto bolucka...Sad ce to, pa ces k'o Gagach ispaliti tu malu bebaru iz sebe user posted image Ja sam se sinoc raspadala bukvalno od bolova, ledja su me ubila, kao i prepone, a sve od onog ginekoloskog user posted image danas sam puno bolje, mada sam mislila sinoc da se poradjamuser posted image Ja sam obavila svoje jutarnje duznosti, izvadila krv, pa moram po nalaze, sutra ctg, pa kod interniste.. valja mi u bolnici biti tako dugo...user posted image user posted image user posted image ne znam ni koliko se lezi nakon carskog...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5889
8.4.2011 10:58:13   
sanela.asja
ahhhhahaa hvalla na komplimentu idacha to se tebi cini da sam kao curica zbog frizure user posted image user posted image Asja ko asja svoje pa svoje smirila sam je jedva kockice i barbika su pale djete me oderauser posted image user posted image veceras ide sama s tatom u igraonu pa ce njega malo maltretirat sigurno ce se vratiti kuci sa biciklom user posted image user posted image user posted image
Swwettt polako odmori malo s hodanjem user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5890
8.4.2011 10:58:57   
honey bunny
Jutro drage moje! Kako ste mi? Vidim nema novih bebica, e jesu neke. Nikako nas ne vole :(
Imam jednu lošu vijest, možda ste i čula. Pojavila se crna rupa u ozonu i sa sj.pola došla tačno iznad nas :( Ne preporučuje se izlazak bez zaštitne kreme. Jadne naše bebice, šta će ih dočekat, zato one i ne izlaze, pametne!
Animagical, drago mi ej zbog tebe! Tukice sretno u 10-om ;)
Svima ostalima user posted image

< Poruku je uredio honey bunny -- 8.4.2011 10:59:44 >

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5891
8.4.2011 11:00:56   
palachinken
Evo mene da kukaaaaam
Opet sam fasovala kilu i dvjesto za sedmicu. Materem ću se okačit. A hodam svaki dan, makar sat, pa se pentram na četvrti pješke, pa ne jedem slatko nit neke poguzluke. Ali djaba!
Sinoc su mi noge otekle, bilo je vidljivo golim okom. Reno mi nešto...nisam jos ni sedmi mjesec.
Muž je opet bolestan. Materi ću ga vratit, poslala mi kvarljivu robu user posted image

Ostavila sam svinjac u kuci, ne mogu od leđa da mrdnem prstom, a muž, jel, bolestan, pa to samo stoji i stoji. Sve čekam platu (načekah se ja hahah) pa da zovnem tetu da šta sredi.

Uh jesam se nakukala, držaće me do večeras.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5892
8.4.2011 11:11:06   
honey bunny
Ma to ti bona nije tvoja kilaža, malo beba, malo voda ako već otičeš i to je to. Ja jedva čekam da se porodim, ništa mi od omiljene odjeće ne može. samo nekakve vreće navlačim na sebe :( Još su mi i 2 strije iskočile, a koristim kremu redovno, nije feeeeeeeeeeer! :((
Samo se nemoj i ti razboliti uz muža, pa kud ćete onda,hehe

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5893
8.4.2011 11:19:35   
palachinken
Onda će svako svojoj mamici, pa ćemo ašikovat preko web kamere user posted image
Razbolio me prije 2 sedmice. E nećeš više!

Mažeš li bademovom? Kazu dobra, i ja sam sebi kupila. Ali ako je genetika takva, ne znam čim da se mažeš...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5894
8.4.2011 11:21:26   
honey bunny
Mažem onom pregnacere, baš za strije. A mama i seka nemaju ni jednu! Doduše, ja sam primala kortikosteroide, a piše da od njih budu strije :( 

Neposredna veza do poruke: 5895
8.4.2011 11:24:18   
palachinken
Što bi rekao naš narod, štaš sad user posted image
Nego ti nama donesi zdravu bebicu, a imaš strije nek te podsjećaju na nju dok ti je bila u stomiuser posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5896
8.4.2011 11:30:19   
honey bunny
A i to što kažeš :) Kad je vidim bebicu, zaboravit ću ja na strije :) Svaku noć sanjam da sam se porodila, kad ujutro, ništaaa :(

Neposredna veza do poruke: 5897
8.4.2011 11:42:53   
rose
IZVORNA PORUKA: sarah

znaci i ti si mima shish user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 5898
8.4.2011 11:45:47   
rose
IZVORNA PORUKA: tukica

Evo da se i ja tuspasim, Sarah draga, ja sam vec odavno u 10.mjesecu, mada mislim da to kod tebe polako krece cim te stalno nesto bolucka...Sad ce to, pa ces k'o Gagach ispaliti tu malu bebaru iz sebe user posted image Ja sam se sinoc raspadala bukvalno od bolova, ledja su me ubila, kao i prepone, a sve od onog ginekoloskog user posted image danas sam puno bolje, mada sam mislila sinoc da se poradjamuser posted image Ja sam obavila svoje jutarnje duznosti, izvadila krv, pa moram po nalaze, sutra ctg, pa kod interniste.. valja mi u bolnici biti tako dugo...user posted image user posted image user posted image ne znam ni koliko se lezi nakon carskog...

hm...pa carski se obicno zakazuje prije termina...a ti ga presisala...pa mozes se poroditi svaki cas user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5899
8.4.2011 11:55:50   
tukica
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: tukica

hm...pa carski se obicno zakazuje prije termina...a ti ga presisala...pa mozes se poroditi svaki cas user posted image

Znam, vise je zena sa mnom bilo na komisiji koje su presisale termin i kojima su rekli ukoliko se ne porode uskoro, da ce ici na carski rez... Meni nije zakazan samo zbog sisanja termina, vec i radi glavice koja ne moze proci prirodnim putem, a sto su ustanovili ginekoloskim pregledom, valjda polozaj glave ne odgovara... A sad, ako me uhvati ranije, sta se moze user posted image   ja cu u nedjelju u bolnicu aBd, pa ako izguram do nedjelje, mirna  sam user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 5900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  234 235 [236] 237 238   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *