|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.4.2011 12:22:32   
Sonja
pozzz od mene i moje tackice user posted image
bila sam jutros kod dok. i potvrdila mi je trudnocuuser posted image user posted image user posted image
18. idem na uzv,jedva cekam

sarah draga sad ces ti user posted image kad jos koji put zaboli doci ce i beba abduser posted image

honey vjeruj da ja u prvoj trudnoci nisam imala ni jednu striju sve dok nisam usla u 9.mj e onda sam popucala skrozuser posted image al stvarno mi je stomak bio ogroman
e sad mi se nisu ni povukle a stomak ce se siriti jos abd user posted image uh na sta ce to licitiuser posted image

mene malo muce mucnine ali hB ne povracam kao sa Adinom..on me izmucio po 7-10puta na dan sam povracala..
sad je bolje i nadam se da ce tako i ostati

tukice nadam se da ce ti biti sve ok i da ce najbolje prociuser posted image

pusa stomacicima********

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5901
8.4.2011 12:23:27   
Dina_1405
Drage nek vam je sa srecom i sve prodje u najboljem redu. Ja sam radila carski i ne bih vise nikada za vijek vijekova....

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5902
8.4.2011 12:33:03   
animagical
juhuuuuuser posted image da maznem jednu, ne smeta meni ako se ohladila...auuu ubi ovo odmaranje ja eo 18 sedmica a tri kile gore...mislila sa ubice me doktor, kad on kaze super..kontam ne trazis mi ti sta cu obuci, da vidis jel super nista na guzove ne mozeuser posted image joj ja stvarno moram MRZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LEZANJE I LIJEVU STRANU. eh olaksah seuser posted image

vi sve kako ste???

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5903
8.4.2011 12:34:39   
honey bunny
Pa i meni sad počele, zato  mi i jest muka. Cijelo vrijeme fino, nema ni jedne i onda bum! :(

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5904
8.4.2011 12:34:40   
babilon
Ovo polu-suncano vrijeme me vuce da izadjem vani :). Sta vi koristite za mazanje? Koju kremu? Mlijeko? Ja koristila bebi ulje, nakon kupanja se namazem i sacekam par sek i obrisem se, super mekano bude.. ali brzo ga ode... Velika povrsina hahahaha :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 5905
8.4.2011 12:34:55   
Anoniman
Nemam kada da vas iscitavam, ali samo da vam se pohvalimoooo...

Mi prohodaliiiiiiiiiiiiiii, mamina guzna konacno odlucila guzu svoju da digne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i to odjednom pici kao velika user posted image , ne mogu je stici iz jedne sobe u drugu

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5906
8.4.2011 12:35:30   
palachinken
i ja se nesto voljem ovdje olakšati, kad već u hali ne mogu user posted image
svaki put kad odem u wc pjevam onu od dubioze kolektiv Ovo je zatvor!

valja opet po donatu i varivima

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 5907
8.4.2011 12:36:18   
palachinken
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi prohodaliiiiiiiiiiiiiii, mamina guzna konacno odlucila guzu svoju da digne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i to odjednom pici kao velika user posted image , ne mogu je stici iz jedne sobe u drugu

user posted image user posted image user posted image user posted image za našu pticu trkačicu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5908
8.4.2011 12:39:57   
Dina_1405

user posted image user posted image user posted image user posted image

Koliko je stara?

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5909
8.4.2011 12:40:12   
ena23
Mene strah poroda user posted image user posted image user posted image user posted image

skontala sam da zadnje sedmice kad god na poslu upisujem "datum rodjenja: u naciji dosije razmisljam o tom datumu i da li se i njegova/njena majka derala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5910
8.4.2011 12:40:49   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image user posted image user posted image user posted image za našu pticu trkačicu!

mig-miguser posted image

Neposredna veza do poruke: 5911
8.4.2011 12:45:04   
Anoniman
Vilo za dva dana 14 mjeseci, ali posto smo mi bembela djevojcica sa bembelim krofnastim nogama pokusava ona od prije prvog rodjendana ali jednostavno guza je uvijek prevagnjivala user posted image

Neposredna veza do poruke: 5912
8.4.2011 12:56:49   
enči80

Bravo za Anuuser posted image user posted image user posted image

MRZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM LEZANJE I LIJEVU STRANU. eh olaksah se

Također,vjeruj mi Animagical ja evo 7 dana haman nikako ne spavam sad zbog čega pojma nemam.Što se tiče one posteljice od sinoć što ste pisale u mene su obje posteljice na zadku ali su mi bebe skroz nisko valjda ,kako mi reče dr.imam široku karlicu i bebe se tu smjestile jer im je najugodnije.

Sonja ja sam u 5.mjesecu a još uvijek povraćam user posted image user posted image

Sarah,Tukice ,Amam i ostale apriluše sretno vam bilouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5913
8.4.2011 12:58:57   
enči80
Hej Ena ,tvoje prvo pile se rodilo na moj rođendanuser posted image user posted image user posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 5914
8.4.2011 12:59:32   
honey bunny
IZVORNA PORUKA: honey bunny

Jutro drage moje! Kako ste mi? Vidim nema novih bebica, e jesu neke. Nikako nas ne vole :(
Imam jednu lošu vijest, možda ste i čula. Pojavila se crna rupa u ozonu i sa sj.pola došla tačno iznad nas :( Ne preporučuje se izlazak bez zaštitne kreme. Jadne naše bebice, šta će ih dočekat, zato one i ne izlaze, pametne!
Animagical, drago mi ej zbog tebe! Tukice sretno u 10-om ;)
Svima ostalima user posted image

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5915
8.4.2011 13:07:15   
animagical
enci strah me da makem,a i zabranio dr...sinoc posla u wc kad opet kap krvi....valjda bebi pritisce posteljiciu kad hodam i sjedim,nadam se da ce do iduceg pregleda makar djelimicno otici s usca....

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 5916
8.4.2011 13:17:46   
Amam
Djeste zeneee!
Da ,evo mene jos uvijek tu user posted image
Bravo za Ancicu,krofnicu user posted image
Ja jutros obavila misiju sredjivanja,kupanja i pranja kose,sutra idem k dr,da vidim hoce li ovaj guzi van .
Vidim vi ste poprilicno dobro i user posted image user posted image .
Sad odoh rucak pravit,a bas mi mrsko user posted image

Milki te te svoje user posted image velike i male user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 5917
8.4.2011 13:21:47   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical

enci strah me da makem,a i zabranio dr...sinoc posla u wc kad opet kap krvi....valjda bebi pritisce posteljiciu kad hodam i sjedim,nadam se da ce do iduceg pregleda makar djelimicno otici s usca....

Miruj,znam kako ti je ja evo već 2 sedmice samo ležim i ne da mi je dosadilo nego ima da poludim do augusta ako budem morala samo mirovati.Bit će to sve aBd dobro a kad se rode za štapić pa po guzi što nas sikirajuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5918
8.4.2011 14:41:46   
izzy
Cure mene je jutros trbuh bas bolio kao kad trebam dobiti, jeli to normalno?

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 5919
8.4.2011 14:50:07   
palachinken
IZVORNA PORUKA: izzy

Cure mene je jutros trbuh bas bolio kao kad trebam dobiti, jeli to normalno?

Jest. BIće ti još koju sedmicu tako, ne brini user posted image To su ljepote prvog tromjesešja.

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 5920
8.4.2011 14:55:29   
izzy
hehe, hvala, jos samo da obavim pregled za 7 dana, bas me je doktor pripao, nadam se da ce se cuti otkucaji isuci put

[img]http://lmtf.lilypie.com/qbDtp1.png[/img]

Neposredna veza do poruke: 5921
8.4.2011 14:59:02   
stefania
sta ima...cestitke za anu hodalicu user posted image user posted image

mene rodjeno dijete pretuklo bukvalno, sve me boli, nabio mi je bubrege u ramena user posted image , al haj neka ga nek je samo dobro, mogu ja i gore user posted image

ne mogu citat sve, pisem magistarski, pusa svima

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu izzy)
Neposredna veza do poruke: 5922
8.4.2011 15:02:12   
Selma.A.M
Kako ste mi danas? Ja sam jutros išla kod svoje dr ali nije radila i mjenjala je dr Amra.H elem nisam htjela kod nje nemam pojma zašto user posted image ali sam navikla kod Amele tako da sam odlučila nju sačekati u sledeći petak..I tako da ne bude da sam džabe ustala otišla sam na gradinu i radila antitjela,otišla se naručila za UZ dok sam gore i nevidjo kojeg sam tačno jer sam mislila u ovaj ponedjeljak  trebam gore pa sam produžila po uputnicu kod Amre da imam za ponedeljak....Elem došla ja tamo primi ona mene,pita zašto idem gore na UZ i ja njoj objasnim zbog proširene moždane komore koju su vidjeli na gradini od 6mm a dr Amela privatno od 5.3mm....I ona meni goovri kao nemoj đžabe ići kao nema potrebe,ali kao hajde lezi začas da vidimo,i ja onako u jakni i patikama se popnem na onaj sto,pogleda ona par minuta na UZ i kaže ajde ti otiđi za svaki slučaj i čujem govori sestrici de piši uputnicu za svaki slučaj pošto je 6mm....A Bog dao meni malo treba,tako da čestito nisam ni izašla iz doma zdravlja ja sam počela plakati...
Muž se iznervirao kaže da će mi zabraniti da idem više na UZ osim onih redovni jbg stvarno ne zna se ko je pametan a ko nije ....5 ginekologa su mi radila UZ do sada na različitim aparatimi i kako je moguće da jedni kažu nije ništa,a drugi da jeste nešto.....Jedni kažu 5mm sve ok drugi 6mm i nije ok a opet ti isti mi govore kao do 10mm proširenje se smatra normalnim ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne mogu više biti pametna user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5923
8.4.2011 15:18:11   
palachinken
Selma, ima li tečnosti u komori?

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 5924
8.4.2011 15:38:34   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: palachinken

Selma, ima li tečnosti u komori?

Nikomi ne govori da vidi bilo kakvu  tečnost u toj komori,već samo da je proširena....Baš ću pitati svoju dr kada joj budem otišla,jer ona zadnji put kada mi je radila UZ je rekla da ima to blago proširenje ali kao da nije za uzbun i da je beba po svemu ostalom ok....Kad ono danas ovo ispade ovako,baš ne mogu biti normalna,a ne mogu da ne razmišljam i da ne brinem user posted image ....
Jeli ti nešto znaš o ovome,ajde molim te piši kada stigneš

Neposredna veza do poruke: 5925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  235 236 [237] 238 239   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *