|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  232 233 [234] 235 236   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.4.2011 23:37:51   
Amam
Moja idacha,ja osijedih stojeci u redu  user posted image ,a guzi nista,daj Boze da i sutra sta bude,stomak mi je skroz visoko,samo osjecam pritisak na m.mjehur i imam potrebu stalno ici na wc,ali eto traje to 2-3 dana,on ce izgleda cekat 1. maj user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5826
7.4.2011 23:40:25   
Anoniman
Ma Sporty imamo i mi cilibarsku ogrlicu, nosi je od dva i po mjeseca i nikad joj je ne skidam, sem kad je punim. Da nema nje bila bi i nervoznija jer mi se jednom desilo davno da sma je skinula da napunim i zaboravila staviti, cim sam je stavila sutradan dijete se smirilo, ali i pored nje ubise je. Ma granulice se zovu Osanit, ali pomazu i umire kao apaurincic, pa im ja tepam user posted image , a inace apaurin nije antidepresiv, vec tokolitik i relaksant...tako zene ne napadajte me za moja cetiri apaurina na dan user posted image
Ja bila negdje oko 10 na injekciji, al mi je krvnicki zabi, imala sam osjecaj da mi sve probi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5827
7.4.2011 23:45:10   
idacha
draga amam, imas ti jos 10ak dana do termina, a sve se moze za noc promijeniti... tako da... budi ti u pripravnosti i guraj se u reduuser posted image mogu misliti jest ti dojadilo.. meni su 10ak dana pred porod bili najtezi...

jelena, sjetih se tebe maloprije... zove drugar iz amsterdama i tako se nesto zezamo.. pita treba li sta da donese.. rekoh cula sam za neke extra lizalice, pa donesi bar 3 kile, sto za mene sto za imranauser posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5828
7.4.2011 23:46:17   
animagical
jelo ne brani apaurine, znas ti da to ovisnost iz tebe progovarauser posted image kako si sada? svi kako steuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5829
7.4.2011 23:47:17   
sporty mamaa
Znaci smije se popit toliko apaurinauser posted image Ma ja pijem normabel, jer me malo bolucka stomak po dnu, a sve se mislim jel smijem ili ne, nekako me strah, ajd kad vidim da vi pijete po 4 sad mi je lakseuser posted image
Meni je najgore popit one vitamine, fuuuuuuuj, pila prvo prenatal, nije mi odgovarao, sad pijem hip natal, al 5 sek poslije toga trpim da ne povratim, kako mi je gadno. I uvijek moram zaliti nekim gustim sokom, najcesce breskva, jer inace, odmah bi bilo pravac skoljkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5830
7.4.2011 23:50:06   
Anoniman
Idacha nek ti drug donese homeopatske kapči za zubice, ima u svakoj homeopatskoj radnji kupiti...samo nek kaze za bol pri rastu zuba. A sto se tice lizalica moje seke nece dolaziti do avgusta user posted image , a i tada odose na Pag pa ce samo na dan svratiti da se izljubimo, ima kesu da mi lizalica donesu taman cu biti u iscekivanju dan D, pred sami kraj user posted image , a prije odose u maju na Ibizu...hocu i jaaaaaaaaaaauser posted image ...joj nekad mi fale ta ludavanja i putavanja sa njima...ali rodi se Ana user posted image

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5831
7.4.2011 23:53:03   
idacha
uhuuuu, jest njima lijepo-- neka ih, kad im je Bog dao..
ovaj moj prijatelj radi u Afgaistanu i luuuuud je sto posto... non stop je negdje na ''turneji''.. nema gdje nije bio.. sada je prvo isao za Pariz, pa je sada u amsterdamu pa ce u subotu za Tz...

meni fakat nekad dodje da sve ostavim i zapalim i ja u bijeli svijetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5832
7.4.2011 23:54:30   
sporty mamaa
Ma zene ja nista ne kuzim, o kakvim to lizalicama govoriteuser posted image user posted image user posted image Al shvatih da je nesto lijepo, hoci i jauser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5833
7.4.2011 23:54:38   
animagical
sporty recel ti iko za tickere? ako nije evo lahko ti je...odes na www.baby-gaga.com pa na tickers uneses ocekivani datum poroda...da ti onda one kodove i onaj prvi cini mi se kopiras na svoj profil u dodatni potpis

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5834
7.4.2011 23:54:38   
idacha
sporty, ja sam u prvoj trudnoci pila Prenatal i to bas redovno.. sada bas nista... nisam za pohvaliti, ali nit se sjetim nit osjecam potrebu i hvala dragom Bogu sve je superiska...
mene je zapravo strah oticanja.. a, cula sam da se od prenetala strasno otice.. a, sem toga i povecava apetit, pa ga ja duplo zaobilazim

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5835
7.4.2011 23:55:58   
idacha
sportyuser posted image user posted image user posted image user posted image evo jele nek ti objasniuser posted image user posted image user posted image
ja sam legla od smijeha kada je to bilo aktuelno...
jos kada je aida., nazva drigerasicom iz zeze, naravno, ja sam oplakalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5836
7.4.2011 23:56:17   
Anoniman
Ja sam prije radila kod stranaca i imali smo za svaki mjesec po dva i po dana odmora znaci 12 mjeseci po dva i po dana dodje 30 dana, onda plus jedno dva puta po deset dana bolovanja, pa malo ovo, pa malo ono i tako da sam ja uvijek bila negdje, a i posao mi je bio aman na tockovima, non stop neki seminari, radionice, putovanja, ludovanja...kad se sjetim tako me nekad neka nostalgija ufati...prezadovoljna sam i sada i sad mi super, ali kad se sjetim nekih putovanja i izlazaka do ranog jutra, nekad i do podne pozelim opet po nekad user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5837
7.4.2011 23:57:47   
animagical
idacho user posted image e vala ga izmislise za taj apetit...ja pijem prenatal jos  5 mjeseci prije trudnoce, pa onda pila folnu kad sam uspjela zatrudnuti i sad opet prenatal od 12. sedmice i nit naticem niti mi je guzi zinula...a pila ga i prije prosle trudnoce... 

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 5838
8.4.2011 0:01:39   
idacha
animagical, svakome je individualno.. ja sam, kada sam cula za povezanost oticanja i povecanje aptetita sa prenatalom, bas pitala svoju dr i rece m kako je to fakat tako kod nekih zena..
ja sam kod sebe tacno primijetila kako mi otvara apetit i onda ga uzimala navece, pred spavanje.. ali sam i to prestala... meni je bas uticao na apetit...

Neposredna veza do poruke: 5839
8.4.2011 0:02:10   
Anoniman
Sporty zovu mene sestre koje su u Holandiji, kao odosmo do Amsterdama da ti nesto kupimo, reko kupite mi lizalo user posted image . Dosle one i nose lizalo, a ja kao kakvo malo dijete skocila i lizem li lizem, ono nesto bljutavooooo, ja kontam mozda neki povrsinski zastitni sloj i ja nastavljam lizati i pocnem psovati tipa "ovi vasi slatkisi bljutavi, pih, ruzni itd", kaze mi ova starija, ludja pa ja to kupila u radnji sa suvenirima vidis bona pise Amsterdam na njemu, to da imas za supomenu ne da lizes" kad ja pogledam kad ispod naslikan list marihuane user posted image , kad ce ova mladja sestra koja je mirnica prava...da to ne kupi tu i tu, pa kao to se pravi sa marihuanom, a ova starija mrtva hladna "pa pisalo je sa marihuanom, a ja kontam cu budala sto se zezaju" user posted image ... tako da sam se ja nalizala posteno user posted image ... sad kad to pricam i nije smijesno koliko je to bilo u tom trenutku, bilo to poodavno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5840
8.4.2011 0:03:53   
idacha
jao ja sam tada samo zamisljala kako ani dajes da lize...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
meni je haos bilo...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5841
8.4.2011 0:05:18   
Anoniman
Idacha ja sam pisala da se otice od prenatala i tacno je, ali naravno en kod svakog...prenatal ima manje joda nego npr Hipp ovaj sokic ili pregnital ili pregnacare, pa postoje osobe koje u organizmu imaju zalihe joda, a koje nemaju, ja npr nisam imala i kad sam ga pila oticala sam straaaaaaaaaasno, i dr mi kaze a promijenim i uzmem nesto sa vise joda i cim sam presla na pregnacare prestala oticati. Onda jednom nestalo mi pregnacare i lijeno mi bilo ici u apoteku zzmem prenatal i opet se vrati oticanje... tako da sam ja od njega strasno oticala, i cim sam ga prestala piti prestala oticati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5842
8.4.2011 0:06:51   
Anoniman
Pa htjela sam ja dati djetetu da malo lizne, ali sve cekala ne bih li dosla do tog slatkog dijela, reko da mi se dijete ne pocne mrstiti user posted image , a meni zinula gu*ica kao da imam tri godine, kao kakvo dijete sa lizalicom user posted image ...zbilja imam lizalo u Aninoj torbi cika dr joj uvijek da, odoh da ga nadjem pa da polizem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5843
8.4.2011 0:07:35   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: animagical

sporty recel ti iko za tickere? ako nije evo lahko ti je...odes na www.baby-gaga.com pa na tickers uneses ocekivani datum poroda...da ti onda one kodove i onaj prvi cini mi se kopiras na svoj profil u dodatni potpis

Hvala sad cu probat.user posted image
Idacha ja nisam oticala u prvoj trudnoci, a pila isto hip natal, nalazi mi super bili.
Joj jeste s tim lizalicama, ja bas nisam na ti s marimahunomuser posted image user posted image al mi zvuci kao dobar izbor kad krene poroduser posted image user posted image user posted image E Jelena nek si ti polizala pa makar, jer te bar imalo drmnulouser posted image

Neposredna veza do poruke: 5844
8.4.2011 0:09:57   
Anoniman
Ma sto je najgore one nosile u licnoj torbi sta da su skontali oni na aerodromu, jer su pitali sta je one rekle lizalo user posted image ...u apsu bi bila...ma ja sam sa svim tim narkoticima, a i alkoholom bas na VI... ali eto probah i ja user posted image ...sram me bilo majka malodobnog djeteta, nemojte mi socijalnu sluzbu slati user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 5845
8.4.2011 0:11:45   
idacha
sporty, ja sam odustala od prenatala od NW, a hip natal nisam jos koristila... 

Neposredna veza do poruke: 5846
8.4.2011 0:12:26   
Anoniman
objasnila sam gore razliku izmedju prenatala od NW i hipp natala user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5847
8.4.2011 0:12:46   
tukica
sporty mamaa, idacha, hvala drage moje user posted image , polako se pripremam, pakujem jossta mi je potrebno, cula sam da se ostaje i po 5 dana, kontam, pa ja svasta moram ponijeti gore user posted image k'o zensko, sve mi nesto treba... 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5848
8.4.2011 0:12:50   
animagical
a ne kazem ja nista za oticanje...ne znam...samo mi apetit bas i nije neki...isto jedem ko i prije... a noge mi jesu natekle,danas kupila baletanke broj vece nego inaceuser posted image da se urahatim... kao ja cu negdje ici...pihhhh

e jel ima neko da mi objasni jel nisko lezeca posteljica, tj da ako prekriva usce znaci nisko nosenje trudnoce, fakat ne znam sta znaci kad neko nisko nosiuser posted image user posted image jel to vizuelno kako stomak izgleda...ili sta... kazem danas sveki posteljica mi nisko skroz kaze ona nosi pojasuser posted image sta ce mi...stomak mi bas povisoko...nece mi pomoci...nema ga toliko a i ne izgleda kao da ide preko hlaca ili visi..ne moze pojas podici posteljicu valjda...

Neposredna veza do poruke: 5849
8.4.2011 0:15:13   
Anoniman
Animagical kod tebe je placenta previa, proguglaj da ti ja ne pametujem, ako ne nadjes cu ti objasnim user posted image , ima da se zarovim i nadjem knjigu iz ginekologije i akuserstva jos iz skole user posted image

Neposredna veza do poruke: 5850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  232 233 [234] 235 236   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  232 233 [234] 235 236   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *