Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
juhuuuuuuuuuuuuu mi bili kod doktora bebic je narastao i pokazao nam sve, nogice, rukice, prstice, pa je gutao plodnu vodu pa se gurao pa svasta pa je pokazao i cunu
ljubi ga punica
pravo mi krivo budale da ne vide da mi je placenta na uscu...valjda ce se povuci gore... elem sad sam na mirovanju ali bas tako da dok nismo kuci dosli ja nagovorim mm da odemo na cevape Bog zna kad cu opet
eto prijo, mali je zdrav, zivahan...malo nemiran al smirice ga cura
sta ima jos kod vas????? babilon oni na transfuziji su jako jako fini ako im odes i tako bez knjizice i pitas odredice ti grupu i rezus faktor...ionako to rade svima koji daruju krv bili osigurani ne bili...
Vidim aprilske bebe su pravo lijene i hoće i neće Čitala sam unazad i vidim da ste sve dobro i zdravo što mi je drago.... Ja sutra trebam na kontrolu pa me baš nerovoza hvata kao da je prvi put,a čekam 11 h da ovi moji poliježu pa da idem šišati gospođu A vidite mene uletih ja i u 6 mjesec jeeeee sad će juli.....
virim da vidim ima li promjena kod ovih sto iscekujemo..tukice, vidim ode na carski, haj sa srecom, a hoces li totalnu ili spinalnu anesteziju uzimati?
sarah, mogu mislit kako ti je al haj sve u svoje vrijeme sto kazu stari samo ti pucaj ananas pa kako god to je dan gore, dan dole
ko je pitao za nalaze u Sa? Ja fino idem u privatni lab u gradu, kod umjetnicke skole, ulica branilaca sarajeva..meni su super kul a cijene su im ko kod svih privatnika, al brate nema srkleta, povade mi sta treba, a nalazi uglavnom gotovi za dan-dva a rade i subotom pa se rezultati ne mogu podic samo nedjeljom..kome zatreba nek mi javi na pp pa da posaljem kontakt....a ja nesto kontam ja imam nalaz krvne grupe i Rh faktora od ranije nije mi iz trudnoce nego vadila prije dvije godine zbog operacije vilice..ali ne znam sta mislite hoce li mi prihvatiti taj nalaz za porod il moram bas novi vadit..mislim to se valjda ne moze promijeniti..ne znam sta da mislim
Tukice,hajde bar sad znas na cemu si sretno draga. Animagical za bebaca zdravogi nemirnog Jelena kako si ti danas?Kako Ancica? Selma javi nam se sutra pos.pregleda
Tukice propustih tvoj post...srecno draga ... je li nam entinte legla?
Ja sam doooosta bolje danas, ali je zato moje dijete nepodnosljivo, zubi je ubise, nervoza je drma pravo, a same danas bile pa me pravo izmorila, maloprije je stavila u krevet i eno je jos prica li prica i kenka i zove.
Nasa draga RICi je rodila svoju Naidicu,ima te temu za cestitanje otvorenu od strane tate.Bravo tata . Draga RICI zelim ti brz oporavak a bebi puno zdravlja i da dugo uzivate svi skupa
Sarah vidim ni kod tebe još nikakvih nagovještaja da je krenulo, ni kod mene, u desetom mjesecu sam evo vec peti dan...vidjećemo koliko još ovako...bojim se da će na kraju reći ti si za CR, ja se uopšte ne otvaram..
Tukice propustih tvoj post...srecno draga ... je li nam entinte legla?
Ja sam doooosta bolje danas, ali je zato moje dijete nepodnosljivo, zubi je ubise, nervoza je drma pravo, a same danas bile pa me pravo izmorila, maloprije je stavila u krevet i eno je jos prica li prica i kenka i zove.
sarah, mogu mislit kako ti je al haj sve u svoje vrijeme sto kazu stari samo ti pucaj ananas pa kako god to je dan gore, dan dole
Nadam se nadam ,samo sto mi je kcer sad rekla "ma brat ce se roditi 12. aprila" ne znam zasto
Tukice,hajde bar sad znas na cemu si sretno draga. Animagical za bebaca zdravogi nemirnog Jelena kako si ti danas?Kako Ancica? Selma javi nam se sutra pos.pregleda
ostale
Hvala puno draga, ako nista, olaksanje je znati sta i kako... bar sam sad mirna
Pozz trudnice, kako ste mi danas? Ja sam jutros ranom zorom bila na pregledu(juce dr imala porodjaj) sve je u najboljem redu hvala Bogu, mamin momak ima 1400 gr. Jedino sto mama nije vjezabala posle prve trudnoce kad je bila ogromna a i stariji bato bio masal pa sad stomak pao i moram pojas da nosim.Jelena nadam se da si bolje, koji zubici sad nicu Ani?Ostale
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
virim da vidim ima li promjena kod ovih sto iscekujemo..tukice, vidim ode na carski, haj sa srecom, a hoces li totalnu ili spinalnu anesteziju uzimati?
Hvala, ne vjerujem da cu spinalnu, nesto sam nepovjerljiva prema toj vrsti anestezije, a i kakva sam, mislim da mi je lakse podnijeti psihicki ovu totalnu jer sam ja prava kukavica i ne znam kako bih reagovala da sam budna za vrijeme bilo kakve operacije, a kamoli jos ove...
Hvala Ziki na pitanju, hvala Bogu bolje je... Bravo za malenog braca , masala raste . Anuski kaze dr, a meni neda ni da povirim u usta, a ne da prst stavim, da su joj krenule dvojke i cetvorke donje, a gornje trojke i cetvorke, samo vidim da je sve nabubrilo kad zine.
Misa mu pa sve krenulo. Ja sam sa Nemirkom bas imala problema sa zubima, ne jednom smo u hitnu zaglavii. Mazes li joj necim, nama su Dentinox kapi bile najbolje kad bi dao da mu namazem
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ona neda ni usnama prici a ne jezikom, stavljam joj neki homeopatski gel na cuclu i homeopatske kapi i granule. Pravo joj pomazu, ja ih zovem apurincici, ali ne smiju puno puta na dan.
Joj Jelena kod tebe sami apaurincici, sto kod tebe, nego i djetetu dajes Mi hvala Bogu nismo imali kentre sa zubicima, sad je li to do ogrlice od cilibara ili ne ne znam, ali sa tim nismo imali problema. Tukice sretno na carskom, zelim ti sto brzi oporavak i da sve prode u redu. U pravu si vala za spinalnu, ne znam ni kako bi ja izdrzala budna, bolje im je da spavam, stalno bi ih zapitkivala Zene moze li mi neko objasniti kako da stavim ticker, znam da je pisano na proslim stranicama, ali puno pisete, ne mogu nikako naci
tukiceeeeeee, neka je sa srecom, draga... mogu misliti da su ti sva osjecanja pomijesana, i strah i uzbudjenje i olaksanje i napetost i sve, ali polako... sve ce to biti aBd superiska... jos malo i gotojooooooo jelena, uh, ancicu nam bas spopali zubici... eh i nas su ove cetvorke sada pravo izmucile.. kako mu nikose, odmah je drugo dijete... nije nervozan, spava opet po cijelu noc (pu pu pu da ne ureknem).. hB pa si i ti malko bolje... e, sta sve prodje, porod ima da ti bude piknik jel ancica zaspala? amam, jesi li stala u red???????
mi smo fino danas... ja pola dana bila nervozna ko pasce, sve i svi mi isli na zivce.. onda fino sa zenicama svojim na kaficu i bas mi se raspolozenje popravilo... bas nam je lijepo bilo....
kako su nam ostale ???