|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  231 232 [233] 234 235   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
7.4.2011 18:03:42   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

juhuuuuuuuuuuuuu mi bili kod doktorauser posted image bebic je narastao i pokazao nam sve, nogice, rukice, prstice, pa je gutao plodnu vodu pa se gurao pa svasta user posted image pa je pokazao i cunuuser posted image  

ljubi ga punica user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 5801
7.4.2011 18:14:18   
animagical
heheh dusa mala, none moje debeleuser posted image kaze dr ma na koga je ovako nemiran....ubi me sve se nogama odguruje od meneuser posted image nista covjek ne moze da vidi koliko skace...a bio mi obecao da nece ccc...

pravo mi krivo budale da ne vide da mi je placenta na uscu...valjda ce se povuci gore...user posted image   elem sad sam na mirovanju ali bas tako da dok nismo kuci dosli ja nagovorim mm da odemo na cevapeuser posted image Bog zna kad cu opetuser posted image

eto prijo, mali je zdrav, zivahan...malo nemiran al smirice ga curauser posted image

sta ima jos kod vas?????
babilon oni na transfuziji su jako jako fini ako im odes i tako bez knjizice i pitas odredice ti grupu i rezus faktor...ionako to rade svima koji daruju krv bili osigurani ne bili...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 5802
7.4.2011 20:01:21   
Anoniman
Animagical draga mazi nam nestasnog druga i cuvaj se...ljubimo teee :)))

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 5803
7.4.2011 20:30:32   
Selma.A.M
Vidim aprilske bebe su pravo lijene i hoće i neće user posted image
Čitala sam unazad i vidim da ste sve dobro i zdravo što mi je drago....
Ja sutra trebam na kontrolu pa me baš nerovoza hvata kao da je prvi put,a čekam 11 h da ovi moji poliježu pa da idem šišati gospođu user posted image
A vidite mene uletih ja i u 6 mjesec jeeeee sad će juli..... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5804
7.4.2011 20:41:06   
stefania
virim da vidim ima li promjena kod ovih sto iscekujemo..tukice, vidim ode na carski, haj sa srecom, a hoces li totalnu ili spinalnu anesteziju uzimati?

amam, nemam sta reci, moj duboki naklon user posted image user posted image tebe slijedecu pratimo odavde

sarah, mogu mislit kako ti jeuser posted image al haj sve u svoje vrijeme sto kazu stari user posted image samo ti pucaj ananas pa kako god to je dan gore, dan doleuser posted image user posted image

ko je pitao za nalaze u Sa? Ja fino idem u privatni lab u gradu, kod umjetnicke skole, ulica branilaca sarajeva..meni su super kul a cijene su im ko kod svih privatnika, al brate nema srkleta, povade mi sta treba, a nalazi uglavnom gotovi za dan-dva a rade i subotom pa se rezultati ne mogu podic samo nedjeljom..kome zatreba nek mi javi na pp pa da posaljem kontakt....a ja nesto kontam ja imam nalaz krvne grupe i Rh faktora od ranije nije mi iz trudnoce nego vadila prije dvije godine zbog operacije vilice..ali ne znam sta mislite hoce li mi prihvatiti taj nalaz za porod il moram bas novi vadit..mislim to se valjda ne moze promijeniti..ne znam sta da mislim
user posted image user posted image

user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5805
7.4.2011 20:42:53   
Anoniman
Stefania priznace ti taj nalaz, tj priznace ti ono sto ti kazes. Niko ti ne trazi pisemno koja si grupa vec pitaju...to je to. 

(odgovor članu stefania)
  Neposredna veza do poruke: 5806
7.4.2011 20:47:04   
lejla31
dobro kazes selma, aprilske bebe su bas neke ljencugiceuser posted image

amar - 02.05. 2007.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 5807
7.4.2011 20:57:10   
babilon
Stefania imas PP od mene :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 5808
7.4.2011 21:22:11   
Amam
IZVORNA PORUKA: stefania

amam, nemam sta reci, moj duboki naklon user posted image user posted image tebe slijedecu pratimo odavde

sarah, mogu mislit kako ti jeuser posted image al haj sve u svoje vrijeme sto kazu stari user posted image samo ti pucaj ananas pa kako god to je dan gore, dan doleuser posted image user posted image

Nadam se nadam user posted image ,samo sto mi je kcer sad rekla "ma brat ce se roditi 12. aprila" ne znam zasto user posted image

Tukice,hajde bar sad znas na cemu si user posted image   sretno draga.
Animagical  user posted image za bebaca zdravogi nemirnog
Jelena kako si ti danas?Kako Ancica?
Selma javi nam se sutra pos.pregleda

user posted image ostale user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 5809
7.4.2011 21:45:29   
Anoniman
Tukice propustih tvoj post...srecno draga user posted image ... je li nam entinte legla?

Ja sam doooosta bolje danas, ali je zato moje dijete nepodnosljivo, zubi je ubise, nervoza je drma pravo, a same danas bile pa me pravo izmorila, maloprije je stavila u krevet i eno je jos prica li prica i kenka i zove.

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 5810
7.4.2011 21:47:58   
Anoniman
aa iskocilo mi ono na oku, ne znam kako se zove, ono sa J, nekoj trudnici ne dadoh nesta izgleda, koja je javi se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5811
7.4.2011 21:50:27   
Amam
Mersihaaa vidim te,sta ima? Kako ste ti i user posted image ?

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5812
7.4.2011 21:55:46   
Amam
Nasa draga RICi je rodila svoju Naidicu,ima te temu za cestitanje otvorenu od strane tate.Bravo tata user posted image .
Draga RICI zelim ti brz oporavak a bebi puno zdravlja i da dugo uzivate svi skupa user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5813
7.4.2011 21:58:06   
Anoniman
AAAAAAAA bas mi drago, cestitke od srca, a bravo za tatu user posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 5814
7.4.2011 22:30:44   
Miila
Sarah vidim ni kod tebe još nikakvih nagovještaja da je krenulo, ni kod mene, u desetom mjesecu sam evo vec peti dan...vidjećemo koliko još ovako...bojim se da će na kraju reći ti si za CR, ja se uopšte ne otvaram..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5815
7.4.2011 22:34:17   
tukica
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tukice propustih tvoj post...srecno draga user posted image ... je li nam entinte legla?

Ja sam doooosta bolje danas, ali je zato moje dijete nepodnosljivo, zubi je ubise, nervoza je drma pravo, a same danas bile pa me pravo izmorila, maloprije je stavila u krevet i eno je jos prica li prica i kenka i zove.

Hvala puno, nadam se da ce sve proci kako treba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5816
7.4.2011 22:35:14   
tukica
IZVORNA PORUKA: Amam

Nadam se nadam user posted image ,samo sto mi je kcer sad rekla "ma brat ce se roditi 12. aprila" ne znam zasto user posted image

Tukice,hajde bar sad znas na cemu si user posted image   sretno draga.
Animagical  user posted image za bebaca zdravogi nemirnog
Jelena kako si ti danas?Kako Ancica?
Selma javi nam se sutra pos.pregleda

user posted image ostale user posted image

Hvala puno draga, ako nista, olaksanje je znati sta i kako... bar sam sad mirna user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 5817
7.4.2011 22:36:05   
ziki
Pozz trudnice, kako ste mi danas? Ja sam jutros ranom zorom bila na pregledu(juce dr imala porodjaj) sve je u najboljem redu hvala Bogu, mamin momak ima 1400 gr. Jedino sto mama nije vjezabala posle prve trudnoce kad je bila ogromna a i stariji bato bio masal pa sad stomak pao i moram pojas da nosim.Jelena nadam se da si bolje, koji zubici sad nicu Ani?Ostaleuser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 5818
7.4.2011 22:38:41   
tukica

virim da vidim ima li promjena kod ovih sto iscekujemo..tukice, vidim ode na carski, haj sa srecom, a hoces li totalnu ili spinalnu anesteziju uzimati?

Hvala, ne vjerujem da cu spinalnu, nesto sam nepovjerljiva prema toj vrsti anestezije, a i kakva sam, mislim da mi je lakse podnijeti psihicki ovu totalnu jer sam ja prava kukavica i ne znam kako bih reagovala da sam budna za vrijeme bilo kakve operacije, a kamoli jos ove...

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 5819
7.4.2011 23:09:55   
Anoniman
Hvala Ziki na pitanju, hvala Bogu bolje je... Bravo za malenog braca user posted image , masala raste user posted image . Anuski kaze dr, a meni neda ni da povirim u usta, a ne da prst stavim, da su joj krenule dvojke i cetvorke donje, a gornje trojke i cetvorke, samo vidim da je sve nabubrilo kad zine.

(odgovor članu tukica)
  Neposredna veza do poruke: 5820
7.4.2011 23:16:48   
ziki
Misa mu pa sve krenulo. Ja sam sa Nemirkom bas imala problema sa zubima, ne jednom smo u hitnu zaglavii. Mazes li joj necim, nama su Dentinox kapi bile najbolje kad bi dao da mu namazem

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5821
7.4.2011 23:18:04   
idacha
dje steeeeeeeeeee...
da vam mahnem, pa odoh da vas citam

mashallah, vidim novosti.. odoh i da rici cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5822
7.4.2011 23:20:38   
Anoniman
Idachaaaaaaaaaaaaaa ljubimooooooo user posted image

Ona neda ni usnama prici a ne jezikom, stavljam joj neki homeopatski gel na cuclu i homeopatske kapi i granule. Pravo joj pomazu, ja ih zovem apurincici, ali ne smiju puno puta na dan.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 5823
7.4.2011 23:28:41   
sporty mamaa
Joj Jelena kod tebe sami apaurincici, sto kod tebe, nego i djetetu dajesuser posted image user posted image user posted image Mi hvala Bogu nismo imali kentre sa zubicima, sad je li to do ogrlice od cilibara ili ne ne znam, ali sa tim nismo imali problema.
Tukice sretno na carskom, zelim ti sto brzi oporavak i da sve prode u redu. U pravu si vala za spinalnu, ne znam ni kako bi ja izdrzala budna, bolje im je da spavam, stalno bi ih zapitkivalauser posted image user posted image
Zene moze li mi neko objasniti kako da stavim ticker, znam da je pisano na proslim stranicama, ali puno pisete, ne mogu nikako naciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5824
7.4.2011 23:31:54   
idacha
eh, evo meeee...

tukiceeeeeee, neka je sa srecom, draga... mogu misliti da su ti sva osjecanja pomijesana, i strah i uzbudjenje i olaksanje i napetost i sve, ali polako... sve ce to biti aBd superiska... jos malo i gotojooooooo
jelena, uh, ancicu nam bas spopali zubici... eh i nas su ove cetvorke sada pravo izmucile.. kako mu nikose, odmah je drugo dijete... nije nervozan, spava opet po cijelu noc (pu pu pu da ne ureknem).. hB pa si i ti malko bolje... e, sta sve prodje, porod ima da ti bude piknikuser posted image user posted image jel ancica zaspala?
amam, jesi li stala u red??????? user posted image user posted image user posted image

mi smo fino danas... ja pola dana bila nervozna ko pasce, sve i svi mi isli na zivce.. onda fino sa zenicama svojim na kaficu i bas mi se raspolozenje popravilo... bas nam je lijepo bilo....

kako su nam ostaleuser posted image ???

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  231 232 [233] 234 235   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  231 232 [233] 234 235   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *