Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 7:34:19
mala86
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ja cu ness s mlijekom,pa narucite za mene a neka popije koja hoce.mi smo trebali sutra na operaciju pa je odgodjena za cetvrtak :( hladno sam na rubu zivaca djete spremim iz nekog razloga odgode a sve to jako utice na nasu psihu pussa za mamice i djecicu :*
saljem ti veliki i da sve to uskoro bude iza vas
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 7:34:58
mala86
a subota jel opet navece ili po danu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 8:25:00
henna ze
meni je svejedno...može kad god hoćete...i koji god dan..mi u subotu imamo trening do 19..dobro malo bi kasnile...al možemo da stignemo... bilo bi lijepo da se dogovorimo u subotu preko dana..ako bude lijepo vrijeme da sjedimo vani..šta mislite?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 10:56:23
mala86
nediiiiiii
meni je super subota u 12 (taman ostavim malog kuci na spavancu da mogu na miru )
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 12:18:31
palachinken
Pa dobro, nek bude petak, 19.00, glavni ulaz TC. Imam nekakvu tortu završit u četvrtak, u petak cu je vozit, pa sam od 19.00 slobodna. Ako se ne raspadne na ovoj temperaturi Ko ide?
Nedi mala86 reallove sheri henna ze palachinken
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 13:01:32
henna ze
hajd dobro..meni odgovara...a kad ste tu već..da nema neka od vas rokersku rukavicu..ma znate ono kožno što se metne na jednu ruku..ko je gledao Hennah Montana..zna..ako ima..bila bi zahvalna da mi posudi za nedjelju i ponese u petak... ako nema đe ima kupit... i nadam se da se vidimo...uuu opet ista kafana....
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2011 14:32:46
niki83
kod mene je jako gusto ove sedmice mjenjam kolegicu na poslu i radim dvije smjene, dodjem kuci na pauzu da skuham nesto svojoj N za jesti ili je prosetam i opet ako slucajno stignem javim vam na vrijeme
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 9:09:20
Nedi
Ko prvi dođe neka zauzme isto mjesto kao i prošli put ali da sastavi dva stola da ne guramo trudnicu sreća pa hena bi u sredini inače bi palačinka baš bila palačinka
Vidimo se...ja cu vjerovatno sama kao i prošli put. hatepsut želim da to što prije bude iza vas žao mi je šta ti i niki ne mozete doci
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 9:12:38
palachinken
Ja bih da odemo skroz tamo do igraonice, pa da sastavimo dva stola. One sećijice su zlo Elem vidimo se sutra. Niki, pokušaj nekako, makar da se tuspasiš :)
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 11:34:38
Nedi
IZVORNA PORUKA: palachinken
Pa dobro, nek bude petak, 19.00, glavni ulaz TC. Imam nekakvu tortu završit u četvrtak, u petak cu je vozit, pa sam od 19.00 slobodna. Ako se ne raspadne na ovoj temperaturi Ko ide?
Nedi mala86 reallove sheri henna ze palachinken
?????? Ko još? Hajde ženice javljajte se...
KOd igraonice nema dovoljno stolica, ljepše nam je na sećiji, palačinko obećavam da te neću stisnuti kao prošli put
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 12:02:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: reallove
ej zenice,znaci u trznom centru,samo ne kontam gdje i kako da vas nadjem,jel onaj caffee na prizemlju
jaooooooooooooooooo dobro je još si tu......
nemoj da propustim proširivanje liste koga poznajemo javim se večeras na PP
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 12:03:30
Nedi
Obično se nađemo na glavnom ulazu a ako neko zakasni pronađe nas na 1. spratu, kafić kada se ide prema ulazu u igraonicu, gdje je nekada bio Turbolimač sada prazan prostor. A ne možeš nas promašiti gdje je veselo i puno se priča tu smo mi Mogu ti dati broj mob pa da nazoves ako zeliš