Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.4.2011 11:56:12
palachinken
Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 12.4.2011 12:19:26
sheri
IZVORNA PORUKA: palachinken
Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg
draga, nadam se da ce brzo biti sve ok. cuvaj se! odnosno cuvajte se
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.4.2011 18:46:01
Ivona
Heej,samo da javnem da smo Sergej i ja stigli kuci u utorak Bilo je svega,ali sada je samo bitno da je sve to iza nas. Samo cu spomenuti da su mi dijete lijecili od nedokazane sepse,pa su ga otrovali lijekovima. SAVJET:Iscrpite sve mogucnosti,prije nego sto odvedete dijete u bolnicu.
Hvala svima koji su pitali za nas,a pogotovo Lejli sh,Nedi i Esminoj i bebinoj mami-koje su nas posjetili u onoj gore dzungli
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.4.2011 22:29:50
hatepsut
Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.4.2011 13:13:42
niki83
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 11:40:49
mala86
ajmo u utorak ,i ja cu moci taman ce mi proci ova pozitivna frka oko Uskrsa
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 11:42:12
mala86
eee trebalo bi nas biti sto vise i moderatori naravno da se pocnemo dogovarat oko regionalnog,brzo ce ono za manje od mjesec dana
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 12:32:28
henna ze
i meni odgovara utorak..mi u ponedjeljak abda imamo prvu reviju..malo nam je frka oko toga ali ćemo pregurati...u utorak odgovara i termin i ovo za skupljanje novca..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 12:36:06
palachinken
ma nek prođe koverta, pa svako stavi koliko može, samo nek je od srca. i da vas napomenem, sutra se ispred trafika na Kamenom mostu skupljaju pare za malog Ajdina. Makar marka!