Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 13:51:54
henna ze
jedino palačinka vodi svoje dijete .a mi pokušavamo da uteknemo i na miru sjednemo..doduše moja cura je velika i prošli put sam je vodila..a bio je mali medeni bonbončić od reallove.. radujemo se da te upoznamo...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 14:12:02
mala86
ja sutra ne mogu u Splitu smo cijeli dan
srijeda bi se vec mogla nekako
samo nemojte cet pet i sub u frci cu bas biti ,kucu jos nisam ni pocela radit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 14:15:03
palachinken
Pa mozda onda nek svako uplati od sebe, Raiffeisen banka u centru radi svaki dan do 18.00, vidim i ja da je hitno. A necemo se stici organozovati mi za kafu u dva dana. Broj računa je na temi. Ako neko nema vremena, moze meni dobaciti pare, dogovoricemo se, nije problem ja cu uplatiti i sacuvati kopije uplatnica.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 14:16:00
m.i.n.a.
Hehe..tako nekako moja palachinken ali ne smijem garantovat nista,naleti mu perioda raznih pa ako seka ne bude slobodna da pricuva ja cu se uputiti sa njim pa bar da pomirisem kafu,vas vidim i naravno uplatim pomoc...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 16:14:42
niki83
Tako mi je zao ove nase forumasice,i svake sedmice cujem za neko novo lice oboljelo od leukemije,nazalost ne znam sta je ovo nego ako mozete u srijedu sad kaficu nevecer, ja sam za! da to skupimo tako, pa ne moramo se specijalno ni zadrzavati, koliko ko moze..samo da donesemo to..a pit cemo je i sljedece seedmice opet
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 17:37:39
hatepsut
Vodila i ja svog decka,samo mu jos djevojku moram nac kafa,ja uvijek za.sto se tice pomoci i tu sam uvjek ZA !!!mislim da bi vise skupile na kafi,a ne moramo je ni pit,hajmo' na klupu sjest pola sata a te pare i za kafu da damo da se pomogne ovoj majci znaci,ja mogu otic uplatit 1-5-10-20 ne bitno,al mislim da bi vise na kafi skupile !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 18:08:22
mala86
IZVORNA PORUKA: hatepsut
IZVORNA PORUKA: niki83
dakle srijeda, u 19h, u TC, na ulazu, nego hajde da pravimo spisak ko dolazi:
niki83 hatepsut mala86
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 18:54:02
mala86
kafica za Nejru:
niki83 hatepsut mala86 m.i.n.a
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.4.2011 22:43:54
niki83
nadam se da ovo nije konacan spisak i da ce nas biti jos dosta..tako sam se rastuzila kad vidjeh ovu njihovu porodicnu fotografiju.. moramo da pomognemo sad kada treba!!