|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
12.4.2011 11:53:44   
niki83
IZVORNA PORUKA: palachinken

Ništa kafica dok se ja ne "otkočim" Jedino da koja laptop ponese a ja cu ispred web kamere da se namjestim sa šoljom kafe user posted image

ej sta je bilo...nisam u toku...???

N&N

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 876
12.4.2011 11:56:12   
palachinken
Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 877
12.4.2011 11:58:30   
niki83
user posted image user posted image user posted image user posted image zao mi je...
a bas smo pricale o bolovanju user posted image
ipak najbitnije da se odmoris, i da cuvas bebu, sve ce ostalo biti ok aBd user posted image

N&N

Neposredna veza do poruke: 878
12.4.2011 12:11:48   
henna ze
pačalinko..baš mi je mnogo žaaaaao...hajd malo lezi..šta ćeš--čuvaj se

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 879
12.4.2011 12:17:32   
reallove

Imaš dječaka s najljepšim loknicama user posted image

user posted image user posted image hvala mila:)

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 880
12.4.2011 12:19:26   
sheri

Išijas. Juče me presjeklo na poslu, ono kad da mi je neko leđa prekinuo napola i u tom položaju su me odnijeli do hitne, pa do ginekologa. Elem boli u donjem dijelu leđa i desnoj nozi, a ne smijem nista piti, samo mi dali neke apaurinčiće. Rekao doktor strogo mirovanje do daljnjeg user posted image

draga, nadam se da ce brzo biti sve ok. cuvaj se! odnosno cuvajte se user posted image

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 881
12.4.2011 12:24:41   
palachinken
Hvala vam cure...ma dok god ova mala udara iznutra, dobro je, ja cu svoje izdeverat user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 882
12.4.2011 14:18:30   
Nedi

Hvala vam cure...ma dok god ova mala udara iznutra, dobro je, ja cu svoje izdeverat user posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 883
12.4.2011 21:10:54   
hatepsut
Palacinko,ozdravi nam brzo user posted image valja nam na kaficu,mi smo vec bolje hvala Bogu user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 884
16.4.2011 18:46:01   
Ivona
Heej,samo da javnem da smo Sergej i ja stigli kuci u utorakuser posted image
Bilo je svega,ali sada je samo bitno da je sve to iza nas.
Samo cu spomenuti da su mi dijete lijecili od nedokazane sepse,pa su ga otrovali lijekovima.
SAVJET:Iscrpite sve mogucnosti,prije nego sto odvedete dijete u bolnicu.

Hvala svima koji su pitali za nas,a pogotovo Lejli sh,Nedi i Esminoj i bebinoj mami-koje su nas posjetili u onoj gore dzungli user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 885
16.4.2011 18:47:51   
sheri
hB da ste dosli kuciciuser posted image user posted image user posted image user posted image
pusa djecici maloj

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 886
16.4.2011 22:29:50   
hatepsut
Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega user posted image ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi user posted image bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! user posted image bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 887
17.4.2011 13:13:42   
niki83
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Hvala Bogu da ste dobro Ivona,mi smo u isto vrijeme bili na ORL ,sreca samo 2 dana i 2 noci,ali dovoljno da se nagledamo svega i svacega user posted image ps.mislim da sam cak jedno vece razgovarala s tvojim muzem (ako mu ime pocinje na A.) inace on je drug mog brata,al o tome na kafi user posted image bitno je da smo bolnici vidjeli ledja ! user posted image bebiju neka je uvijek zdrav i sretan kao i sva ostala djeca !

potpisujem Ivona, cuvajte se!!!

N&N

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 888
18.4.2011 9:49:01   
palachinken
Ivona, drago mi je da ste kući! user posted image

Žene, ja sam se oficijelno otkočila, sad se možemo dogovarati za kaficu user posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 889
18.4.2011 9:51:12   
sheri
jupi! bravo za tebe!
samo nemojte ponedjeljak, tad nikako ne mozem a bas bih se voljela druziti agen user posted image

Neposredna veza do poruke: 890
18.4.2011 10:00:15   
hatepsut
Hajde predlazite,nama odgovara kad god,poceli smo skitat user posted image .o vandrednim situacijama ne zelim da razmisljam (tipa da mi dodju neki gosti user posted image )

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 891
18.4.2011 11:40:49   
mala86
ajmo u utorak user posted image ,i ja cu moci taman ce mi proci ova pozitivna frka oko Uskrsa user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 892
18.4.2011 11:42:12   
mala86
eee trebalo bi nas biti sto vise i moderatori naravno da se pocnemo dogovarat oko regionalnog,brzo ce ono za manje od mjesec dana user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 893
18.4.2011 11:53:55   
palachinken
Eto za sad utorak, 26.4.2011.
pa pribilježite u svoje planere user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 894
18.4.2011 12:28:38   
palachinken
Žene, kad smo već na kafici, šta mislite da skupimo nešto novca u kovertu pa uplatimo (zbog manje provizije banci)

http://www.ringeraja.ba/forum/nsa-forumasica-obolila-od-leukemije/m_906732/mpage_1/tm.htm#906764

Neposredna veza do poruke: 895
18.4.2011 12:30:24   
reallove
palachinken dobra ideja hajde zenice javljajte seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 896
18.4.2011 12:30:59   
reallove
koliko ko moze,svaka marka je dobro dosla

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 897
18.4.2011 12:32:28   
henna ze
 i meni odgovara utorak..mi u ponedjeljak abda imamo prvu reviju..malo nam je frka oko toga ali ćemo pregurati...u utorak odgovara i termin i ovo za skupljanje novca..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 898
18.4.2011 12:36:06   
palachinken
ma nek prođe koverta, pa svako stavi koliko može, samo nek je od srca.
i da vas napomenem, sutra se ispred trafika na Kamenom mostu skupljaju pare za malog Ajdina. Makar marka!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 899
18.4.2011 13:47:39   
m.i.n.a.
Mogu li vam se i ja pridruziti na kafici,istina da sam jedino palachinken "upoznala"ali kad vec sam tu mogla bih i ostale..?

Pitanje,jel vodite djecu ili je to samo za mame:)
Super ideja za kovertu..

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *