Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 13:26:59
Nedi
Neke baje je pokupio jos u rodilistu, prvo su ih našli u urinu pa su prešle u krv joj sva sam valjda sam dobro skontala Ivonu sto se tice ovih baja. Veceras cu trknuti do bolnice samo da mm dođe ranije kući
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 13:49:06
koka i po
imate mahanje od mene .. bas mi je zao sto vam se ne mogu pridruziti jer se kod mene nikad nista zasigurno ne moze planirati... lijepo se provedite... P.S reallove propade mi plan da te upoznam
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 14:40:26
mala86
IZVORNA PORUKA: reallove
dobro onda nedi posalji mi broj ako moze na pp pa da se cujemo,ma snaci cu se ja,hanadyyyyyy
mozemo zajedno ako hoces,u komsiluku smo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 17:23:20
reallove
IZVORNA PORUKA: koka i po
imate mahanje od mene .. bas mi je zao sto vam se ne mogu pridruziti jer se kod mene nikad nista zasigurno ne moze planirati... lijepo se provedite... P.S reallove propade mi plan da te upoznam
mila bit ce jos kafica pa cemo se upoznati,ja imam zelju da te upoznam
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 21:16:14
mala86
Nedi mala86 reallove sheri henna ze palachinken
hannica
mislim da ce nam se pridruzit jos jedna trudnica,mislim da je nick black swan ,obecala je
palancinken jel ides pjesobusom?ja i reallove smo se dogovorile tu na semaforu 18.40 ,hoces s nama prosetati?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 21:52:35
niki83
ima li mjesta i za mene u ovom pjesobusu? ako uspijem, da vam se pridruzim... a joj, bas sam se sad rastuzila zbog Ivone..ma cijela mi je sedmica bljak svaki dan lose vijesti...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2011 22:02:05
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
ima li mjesta i za mene u ovom pjesobusu? a joj, bas sam se sad rastuzila zbog Ivone..ma cijela mi je sedmica bljak svaki dan lose vijesti...
nego sta nego da ima ,za tebe druze uvijek
bas se radujem da nam se pridruzis ,petak je radis krace
joj i ja sam se bas rastuzila za Ivonu,ne znam jel Nedi uspjela otic danas,nadam se da ce se ujutro javit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2011 8:08:20
mala86
IZVORNA PORUKA: melly__
Ajoj hocu i ja na kaficu,pogotovo ako je reallove u Zenici,bas bi je voljela upoznati Kad je kafica i u koliko
to melly kafica je u centru,veceras u 19
ako ne kasnis ,naci ces nas na glavnom ulazu u soping ,a ako budes kasnila onda nas nadjes gore u onom kaficu na putu za igraonicu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2011 13:09:25
mala86
Nedi mala86 reallove sheri henna ze palachinken black swan melly niki83
niki jel ides s nama pjesobusom
sta je sa hannicom??idemo joj poslat poruku na fb
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2011 14:46:43
hatepsut
Evooo nasss kuciiiiii ,hvala Bogu ! Super smo,juce ujutro smo operisani (gora je mama bila nego djete)Al' ne mozemo na kafu nego hajte vi kolektivno kod nas na kafu,dobrodoslica uvijek stoji ! Ivoninom bebiju zelimo sto skorije ozdravljenje !