Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 13:53:09
niki83
ja ne mogu, mm sutra iznenada ide na put, pa dok obavimo sve popratne obaveze i spremimo do veceras, nikako ne mogu stici.. uzivajte i popijte jednu nessicu i za mene!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 14:01:37
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
ja ne mogu, mm sutra iznenada ide na put, pa dok obavimo sve popratne obaveze i spremimo do veceras, nikako ne mogu stici.. uzivajte i popijte jednu nessicu i za mene!
niki
zar ja i ti nismo na toploj cokoladi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 14:09:09
mala86
IZVORNA PORUKA: niki83
moze moze i cokolada
joj nemas pojma kako mi je
kako je drugarica Naima?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 10:54:27
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
Podapisujem
i ja sve tri
a hatepsut tvom momku moramo sljedeci put povest neku curu,pa da mu ne bude dosadno
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:06:00
henna ze
i meni je bilo super Hannice nisi ništa profulala i mi smo brzo se razišle, ma eto malo smo te otračale onako iza ledja ....šaaaaaaaaaaaaaalim se naravno.. hatepsut ti očekivala mamice sa dječicom a mamice se uhvatile noge...pa unajmile tatasiterice... i na kraju dodjem kući..legnem, povežem glavu kad je MM došao reko večere nema ja vas dan hasta i gladna...kaže on e šteta vidi nema djeteta mogli smo brat ruže...uhhh reko sreća pa popih aspirin pa me glava prestade
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:23:32
palachinken
IZVORNA PORUKA: henna ze
i meni je bilo super Hannice nisi ništa profulala i mi smo brzo se razišle, ma eto malo smo te otračale onako iza ledja ....šaaaaaaaaaaaaaalim se naravno.. hatepsut ti očekivala mamice sa dječicom a mamice se uhvatile noge...pa unajmile tatasiterice... i na kraju dodjem kući..legnem, povežem glavu kad je MM došao reko večere nema ja vas dan hasta i gladna...kaže on e šteta vidi nema djeteta mogli smo brat ruže...uhhh reko sreća pa popih aspirin pa me glava prestade
branje ruže mnogostruko dobro za liniju. Hem preskačeš večeru, hem trošiš kalorije
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:26:01
dzanka
Ja se nadam da cu drugi put na vrijeme vidjeti kada se budete dogovarale za kafu:)Zao mi je sto nisam stigla na ovu,nadam se da je bilo super i da cu prisustvovati jednoj od njih...jos kad nadjem zrtvu za cuvanje djece:),pozdrav veliki
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:30:45
henna ze
IZVORNA PORUKA: henna ze
branje ruže mnogostruko dobro za liniju. Hem preskačeš večeru, hem trošiš kalorije
ma što je dobro za liniju...ha vidiš kakva sam dokaz živi čačkalica...al što uštediš...to ti je čudo još sad kad nam se plata poveća ako bog da...kaže mi MM uplati će mi obilazak Tunisa ,Egipta i Libije..a ako mogu da se zadržim u Libiji najviše...joj crni humor..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:46:53
sheri
ja sam stigla na vrijeme, ali drekavac se uzasno derao, plakala, a ja kako ne dojim osjecam se manje majkom (znam, treba mi psiholog) i nisam imala srca da izadjem. bilo mi je pravooo krivo, jer sam sa poslom zavrsila na vrijeme, ali eto nisam mogla ostaviti curicu . slijedeci put odlazim dan ranije iz kuce
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:50:14
sheri
ili povedeš curicu Trčat ću ja za djecom, da oćejfim
ma necu sa njom, hocu sama da sjednem sa zenama , ko zena nedi, hvala . bas sam njanja. a njoj kao da nista nije ni bilo 21 mj izmedju nas, kao da smo prekinule a ona nasla vec novu ljubav
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 11:50:25
henna ze
ma Nedi nije problem..ima da idemo u život i sve potrošimo ha ya.. sheri trebala si povest drekavicu..pa svaka po 5 minuta da je uzme i eto prošlo dva sata....