Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2011 22:51:22
hatepsut
Hej zenice i mi cemo doci,ako Henna povede kcerku K. ce imati drustvo :) a ja cu biti slobodna da pozovem jos jednu drugaricu pisala je nekad ali vrlo rijetko ovdje.ako sve bude kako planiramo pridruzujemo vam se !ako ne mognemo obavjestit cemo vas!Al' mi uvijek kasnimo ,dok se dogegamo s naseg "sela"
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2011 22:06:18
hatepsut
Jooj Nedi da znas gdje ja zivim a fkt mi je volja da vas vidim,mozda neku i poznajem.Palacinken,vidim da trazis odjecu za trudnice ? ja imam nesto,pa dok te "odmjerim" ili mi kazi koji broj nosis ? inace ima i manjih i vecih stvari
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2011 22:12:06
mala86
IZVORNA PORUKA: Hannica
Zasto uvijek pijete kafe navecer kad ja nemerem doci. Jel vi to mene izbjegavate.
ooooo da ,a zasto ne mozes navece,bojis se mraka
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2011 22:22:24
palachinken
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Jooj Nedi da znas gdje ja zivim a fkt mi je volja da vas vidim,mozda neku i poznajem.Palacinken,vidim da trazis odjecu za trudnice ? ja imam nesto,pa dok te "odmjerim" ili mi kazi koji broj nosis ? inace ima i manjih i vecih stvari
Ja sam bila M, sad sam L a opet ne znam dok ne probam, znaš kako je.
Elem, vidimo se SVI 21-og.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2011 18:42:05
hatepsut
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ja sam bila M, sad sam L a opet ne znam dok ne probam, znaš kako je.
Elem, vidimo se SVI 21-og.
Ja sam ti XXXL budem ti donijela sto imam kod sebe,i od drugarice trebam da nesto uzmem ima i kod nje moje odjece,a inace mi druga drugarica dala sve kaze "ja vise nemam namjeru radjat",a meni pola od toga ne moze sad a gdje li kad budem u blazenom stanju se vidimo !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2011 19:44:02
mala86
mya sta je s tobom
henna zao mi je malene nadam se brzom ozdravljenju
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 12:29:22
henna ze
ja se nadam da stoji i da se organizujem... Hannice..pusti ba engleski šta će ti..ja ne znam nikog da nauči šta na tim kurSevima..ha ya..nego ponesi knjigu mi ćemo ti objasniti
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 12:35:36
sheri
IZVORNA PORUKA: henna ze
ja se nadam da stoji i da se organizujem... Hannice..pusti ba engleski šta će ti..ja ne znam nikog da nauči šta na tim kurSevima..ha ya..nego ponesi knjigu mi ćemo ti objasniti
ne treba joj knjiga, samo prica i prica i to je to, knjiga ne treba ja se potrudim da dodjem, jer imam neke obaveze, i najvjerovatnije da cu kasniti, ali bas bih volejla da vas upoznam napokon!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 12:38:41
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze
Boga mi se na ovom kursu nauci,pa idem vec 4 mjeseca svaki radni dan. Poslije tri stepena ni jedan englez mi nece biti ravan. Samo mene moja Hana usporava,ne da mi da ucim,a kad zaspi u 1 ili 2 poslije ponoci onda se meni ne da. A rado bih na kaficu s vama.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 13:25:20
palachinken
meščini da urijetko ko povede dijete, jedino ja svome ne dam nigdje bez mene tako da će biti sto pun žena i jedna trudnjača. Sjedimo kako henna reče, tamo kod nekadašnjeg i nikad prežaljenog turbo limača.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 13:39:16
henna ze
mešćini da ću ja povest svoje dijete..MM radi drugu smjenu..ako ne izrazi želju da ostane kod sveki... eto podapisujem se se i ja - Nedi - palachinken -Mala 86 - Henna ze
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2011 13:43:49
mala86
vidimo se veceras
mislim da ide u niki,al vjerovatno ce se ona javit dok dodje s posla