Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.3.2011 18:51:57
mala86
nije bilo kafice izgleda ja ovih dana ne mogu,malac mi ima povisenu temperaturu,cekat cemo koji dan da se i vrijeme proljepsa,imat cemo vise volje sigurno a ja sam Ivoni sinoc poslala poruku,nista nije odgov
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.3.2011 23:53:41
hatepsut
Nadam se da ce biti prilike,mi smo prebukirani u narednom periodu..11og nam rockas,a 17og imamo zakazanu operaciju krajnika ali ako se dogovrite pokusat cu navratit...pozdravljam vas
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.3.2011 18:28:30
niki83
ah palachinken u pravu si definitivno... tako nam treba sunca.. dosadili vise i zidovi, pozeljela sam setati, a i na kafice da cesce izlazimo..ali dok ne otopli hajde da se dogovorimo za jednu barem brzinsku kaficu..moze poslije 8.marta?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2011 9:07:04
henna ze
krajnike da vadite? i ja sam to htjela Heni ali ipak se ispostavilo da je kod nje bronhitis u pitanju i slijavanje sluiz iz nosa a ne krajnici..oni su ok.. jao i mi smo išle u bolnicu..skidale moluskice...i imamo opet sljedeće sedmice...pa porpavak zubića i vadjenje..pa treninzi i škola...ma sturih se živa trčkarajući po gradu sa njom... ali eto mogla bih nekako naveče naći malo vremena
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2011 18:00:28
hatepsut
Mi smo imali zakazanu operaciju za cetvrtak.medjutim danas su nam nalazi bili gotovi sedimentacija i leukociti poviseni.pa u cetvrtak idemo da nam doktorica zakaze novi termin.osim toga nocima cestito nisam spavala,sva sam fuj al ono bas,bas.Krajnike K. morao jos prije da vadi ali meni sve bilo zao.doktorica se pita kako on uopste i dise i jede.jos danas kad rece ne moze s ovakvim nalazima na operaciju uz sve slaba mi i krvna slika,kaze djete krupnp znaci ne hrani s zdravo.a ja njega ne mogu natjerati da jede meso i povrce razno kad on to ne voli
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.3.2011 8:51:36
henna ze
draga hatepsut...nadam se da će uskoro sve biti iza tebe..mogu misliti koliko se sekiraš..i ja bih poludjela... ja se trudim da ona moja šmizla jede zdravo....a stalno je nekako bolešljiva..na svu sreću na mene je pa joj je krvna slika uvijek super.. pa šta ćeš ako dijete ne možeš natjerati na povrće..probajmalo royal jelly i pekmez...ja to svojoj dajem bez obzira na kvalitetnu ishranu...a abda kad proljeće dodje nadji kozjeg mlijeka...ako budeš htjela dam ti broj...ja ću opet svojoj malo uključiti... jest da će se opet malo popraviti al nema veze malkice krvnu sliku da dovede u red.. hej a dobri su oni nama u kakvim uslovima odrastaju..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.3.2011 10:29:15
hatepsut
Evo ja ispod Henne :)) hvala Henna,ma prvo cemo malo s cveklom pa vidjet cemo dalje,ako se ne popravi porbat cemo i ostalo.a i ja sam od kad znam za sebe anemicna,a kilograma i viska :D Moj K. zivi od sira,mlijeka i pavlake,ostalo onako.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2011 15:28:53
mala86
IZVORNA PORUKA: palachinken
Upisujem se na listu :)
i ja i ja
vrijeme? vi zaposlene zene odredite kad vama odgovara,a mi cemo lako da se prikljucimo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2011 15:34:54
mala86
Moze ponedeljak ,onda dogovoreno ponedeljak u 19 (nedi jos se stignes odmorit do 19 ,,imas pola sata)
zenicanke javljajte se