Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.2.2011 15:24:44
Ivona
IZVORNA PORUKA: henna ze
cure bilo mi je super ..sve ste mi fine..i lijepe i baš mi je drago da sam vas uopoznala.. negoa pričam ja mužu kakve su ženice..i kažem ima jedna koju možda znaš..objasnim mu ..kaže ma znam ušla je ona u 9. mjesec...hahah...mora da krišom čita RR.. a henna me zvala sto puta..nasikirala se što joj nema mame..zadnji put zove da pita jesam li se svezala ima ispred naše zgrade policija...
I meni je bilo lijepo kao i uvijek Drago mi je sto sam upoznala nove i vidjela staaare forumasice Henna ze,muz ti je jako ljubazan i uvijek se isprica sa svima nama porodicno,a Selena ga bas simpatise...,zato on zna u kojoj smo fazi Nadam se da mu nisi rekla i za parking Cesto mi je jezik brzi od pameti
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.2.2011 21:43:48
hatepsut
Eeee onda mora da pozurimo rad Ivone ! Cekaj ti do 11og marta pa da s mojim K. slavi decko rodjendan Ja mogu i u utorak,samo da mamu ispratim vec nekad od 11h sam free.ili eto kad vama odgovara.Mozda se s nekom od vas i poznajem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 26.2.2011 22:11:42
mala86
cini mi se da utorak odgovara manje vise svima
u koliko cemo
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.2.2011 12:09:41
Ivona
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Eeee onda mora da pozurimo rad Ivone ! Cekaj ti do 11og marta pa da s mojim K. slavi decko rodjendan Ja mogu i u utorak,samo da mamu ispratim vec nekad od 11h sam free.ili eto kad vama odgovara.Mozda se s nekom od vas i poznajem
Tesko da cu dogurati do 11.03....kod mene vec nesto pocelo .Izgleda da idem u srijedu u bolnicu,a ne u petak...aaaa mozda i ranije,tako da ova kafica za mene najverovatnije otpada Dogovorite se vi...,pa mooozda ja i stignem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.2.2011 19:19:05
nita
IZVORNA PORUKA: Ivona
Tesko da cu dogurati do 11.03....kod mene vec nesto pocelo .Izgleda da idem u srijedu u bolnicu,a ne u petak...aaaa mozda i ranije,tako da ova kafica za mene najverovatnije otpada Dogovorite se vi...,pa mooozda ja i stignem
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.3.2011 10:20:35
Emina85
i ja bih rado s vama, ali bebi mi bolestan nadam se skorom susretu! ljubim vas i vaše bebače i pupe Ivona, da ti bude sretno, želim ti brz i lagan porod!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.3.2011 12:14:46
hatepsut
Ivona SRETNO !
Emina,neka beba sto prije ozdravi !
A gdje je kafica,gdje obicno sjedite, dosla bi i ja dok mu muzic dodje s posla (ne znam tacno,al' valda ce do 19h nekad doci)da me doveze,K. mi nesto kaslje pa da ne seta po ovoj zimoci.samo javite tacno vrijeme i gdje.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.3.2011 12:32:35
mala86
ja mislim da necu moci danas sad idem do fisa a poslije ce mm na bilijar,a malac nam spava u pola 8,8 tako da nema sanse da ga vodim,a ne znam kad ce mm doci
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.3.2011 16:51:43
hatepsut
Kako vam je volja,ja sam free,muzic je kuci...svi preduslovi za kaficu su ispunjeni sto se mene tice,znaci,do vas je :) ako ne,bit ce vec neki drugi put..pozdravljam vas !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 1.3.2011 17:36:15
henna ze
i ja predlažem da odgodimo žene mene je uhvatila moja ludjačka glavobolja..nit šta vidim nit šta čujem... Ivona...želim ti brz i lagan porod i što prije da se vratiš svojoj princezici sa bebarom... sretno!!!!! ima da ti svi dodjemo na babine..haha tamo nekad u augustu