Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.1.2011 20:17:20
Ninushka
Meni je stvarno žao što nisam mogla doći, ali mi je zato veoma drago što sam na kratko vidjela i upoznala niki83 i malu 86......svakako se nadam da ću vas i ostale Zeničanke uskoro bolje upoznati........Can't wait!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 2.2.2011 9:45:12
Ivona
Hej curke,ja tek sada vidim ovaj dogovor...Na kraju mi se i Selena razbolila,imala je temp. do 39,5 tih dana,pa mi nije palo na pamet da bauljam po netu Napokon smo svi dobro i spremni smo za humanitarni rad,kafe i hodanje
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 3.2.2011 19:55:34
henna ze
došla bih i ja.sa henolinom ali ne poznajem niti jednu..mi bismo isto mogle u utorak taman uradimo zadaću...i onda kafica...samo kako da vas poznam..u kojem kaficu sjedite..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 4.2.2011 17:56:42
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze
došla bih i ja.sa henolinom ali ne poznajem niti jednu..mi bismo isto mogle u utorak taman uradimo zadaću...i onda kafica...samo kako da vas poznam..u kojem kaficu sjedite..
moze utorak
a nadjemo ti se vecinom dole na ulazu,i sjedimo najcesce gore u onom kaficu u prolazu ,gdje je prije bio tl,na putu prema igraonici
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.2.2011 16:33:46
mala86
jel idemo sutra na kaficu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2011 9:35:49
henna ze
ja bih mogla..valjda se neće niko iznenada najvaiti u goste..ne bi trebalo... hvala mala 86 skontala sam gdje pijete kaficu...na glavnom ulazu jel... mene možete poznati po žutom kaputu..i velikom bebom...od 9 godina hahaha... pa nam onda mašitttttttttteeeeeeeee..naravno ako se zdogovorimo da idemo...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.2.2011 9:47:39
mala86
niki,ivona,henna,vjerovatno lejlash,ja-jos netko za veceras u 7 u centru