Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 12:07:08
hatepsut
Dzanka,nama je bilo super drugi put obavezno da dodjes mogu slatkisa H. i K. u kolicima okolo vozat. Ja trazila mjesto gdje ima najvise djece kad ono niti jedno djete.mada ih nije bilo tesko pronac Hanice,djevojcica je med,medeni.ja kad vidim onako slatku curicu odma mi se nasmiga,morat cu pocet aktivno "brati ruze" Palacinko,izvini sjedila si pa nisam primjerila pupu Sheri samo kolica ponesi ima vece djece pa mogu da je zabave ! Hena vala kad bude povisica mogla bi nas bar na veceru odvesti Sta je to za tvoju povisicu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 12:24:41
henna ze
nije problem hatepsut..nikakav..izvešću vas na kifle al u čelik...kod salčina brate skupe.. ma ide nam povišica 6%..kad me strefi 36 KM , ne znam kud ću sa sobom
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 22.3.2011 13:03:16
Emina85
Drage moje, da se zahvalim na lijepom druženju! Nadam se ponovnom susretu, vala mogle bi mi ovo malo i češće, nekad sa dječicom, nekad bez njih! Hannice, malena je med medeni mashAllah! Ljubim vas sve puno, šaljem veeeeeeeeliki za dječicu!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 24.3.2011 21:33:18
mala86
IZVORNA PORUKA: Ivona Jos koji dan,moj sisavac i ja pocinjemo hodati
Vjezbamo dojenje u sjedecem polozaju,da mozemo u zivot...,ali mami brate male grudi,pa mi to jedva obavimo
joj kako si me podsjetila,isto L.bio malen,mi non stop kuci kad je hranjenje,kaze meni Dado-ej ajd ti probaj njega nekad sjedeci dojit da mozemo negdje otic na duze od 2 sata da ti ne treba uvijek krevet
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 25.3.2011 13:24:20
Ivona
Hannica,nije problem u mlijeku,nego u polozaju...Mlijeka imam i za trojke ,ali kada dojimo sjedecke,moram se smotati kao makaron da bi on mogao fino "uhvatiti" dojku Zato kazem,moramo dobro izvjezbati taj polozaj,da ne bih i ja trcala kuci kao mala86 ili nosila kamp lezaj Ovo mi je nova disciplina,jer kcerku nisam dojila.Zasada nam super ide...Guzonjica odlicno papa i dobiva na tezini
Do neke slijedece kafe,veliki svima i hvala sto ste pitale za nas
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 27.3.2011 12:18:16
niki83
evo procitah kako ste se lijepo druzile, i nadam se da ni ja necu propustiti sljedecu kaficu! Ivona divno je cuti da ste dobro i da dojite, zelimo vam puno srece!!!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 28.3.2011 9:13:22
hatepsut
Kafa? nismo ima hevta Palacinko ja tebi saljem pp,il' ja ne znam il' ne ide.dobila sam "ono" od drugarice pa ako zelis kazi?! Dosle su i boje o kojim smo diskutovale al nema mnogo :( pa bar jednu cu da ti poklonim a ti odaberi koju zelis zelena,crvena,zuta? Znaci tecne Dr.Oetker
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2011 13:11:17
mala86
cure kad cemo na kaficu?
ja sam upravo upoznala nasu zenicanku realllove ,pa je rekla da ce s nama na kaficu pucajte prijedloge,a nadam se da ce se i ona javiti uskoro
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2011 13:15:00
mala86
IZVORNA PORUKA: Nedi
Uvijek prva i uvijek ZA
Kad, sta, gdje?
OT mala jesi li dobila PP?
odgovorila
pricekat cemo do veceeras nek se reallove javi da vidimo kad njoj najvise odgovara cini mi se da rece da su joj danas tek prikljucili net
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2011 17:36:58
mala86
IZVORNA PORUKA: reallove
eh zenice,evo i mene,napokon..prvo mi je komp bio u kvaru pa su mi net iskljucili sad sam tu...dajte prijedloge,gdje,kada itd
jel ti odgovara oko 7?zbog ovih zenica koje rade
zenicanke javljate se predlozite dan
reallove nedi mala86
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2011 19:46:09
mala86
cure javljate se ja se bas radujem
ja mogu bilo koji dan
seri
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2011 22:22:49
hatepsut
Ja cu ness s mlijekom,pa narucite za mene a neka popije koja hoce.mi smo trebali sutra na operaciju pa je odgodjena za cetvrtak :( hladno sam na rubu zivaca djete spremim iz nekog razloga odgode a sve to jako utice na nasu psihu pussa za mamice i djecicu :*
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2011 23:17:29
palachinken
Joj pa skroz me mašila tema, nisma ni skužila da se dogovarate! I meni bi subota sjela, u 7.00 Moožda četvrtak, ako baš svi budu za, skontaću nešto. hatepsut, sretno na operaciji. Nisam dobila PP, a za boje ,stvarno si divna, medjutim imam tih u prahun navukla sam kao da će rat, pa te necu zahmetiti. Hvala svakako!