|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.3.2011 8:51:19   
mersiha 77
jutro mile moje

pozdrav i tebi sanela.asjauser posted image user posted image user posted image
user posted image
Uh kod nas danas sunce,toplo ma lijepo bas,kako se radujem,odoh setati konacnouser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 4026
20.3.2011 9:15:11   
sweet insanity
Jutro trudnjace :) Jestel se naspavale? Ja sam se svako  malo budila u wc sa osjecajem da ce besika da eksplodira ali valjda je to normalno u ovom mjesecu:) Bebi evo lupka u trbi, maše vam :)user posted image

Mersiha blago tebi kad vam je suncano, u Tz je vrijeme ocajno ali nadamo se poboljsanju krajem radne sedmiceuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4027
20.3.2011 9:35:30   
mersiha 77
ma i kod nas je bilo ocajno prekjuce padao snijeg,ali juce i danas je sunce.user posted image

ma doci ce i kod vas lijepo vrijeme konacno je dosao kraj zime HVALA BOGU.user posted image

ah bebili i kod mene lupka na sve strane,jutros me je u bubreg lijevi tako spucao da sam sve zvijezde pobrojala.user posted image

pusa za sve vasuser posted image user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4028
20.3.2011 9:54:54   
Amam
Jutro zeneeee ,kako ste mi jutros?
I kod nas vrijeme depresivno user posted image ,ali neka ,ja svakako ne smijem setati sad,juce bila kod dr,kaze nalazi zadovoljavajuci,veli mozes slobodno nekad posegnuti za slatkim user posted image .
Bebac se gurka,mada vise nema gdje,kaze mm krenuo je prema dolje,i ja ili umisljam ili mi je maloo lakse disatiuser posted image .
Sl subote na kontrolu,pa po uputnicu i cekamo user posted image .
Sinoc sam imala goste,pa sam se umorila,fino sam spavala,joj kako ovaj tibo otezava stvar,nisam nista puno radila mm mi pomogao dosta a ja ko slonica.
I mislim da je mm konacno odlucio da ce biti na porodu,a ja user posted image user posted image
Zna li neko sta nam je s nedom?

user posted image   user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4029
20.3.2011 10:16:04   
sweet insanity
Amam, i moj hoce  da bude na porodu samo ne znam kako to sve "fercera" ovdje u Tz user posted image Ja sam se kontala, jao pa sta kad me vidi onakvu blah blah, da mu se necu zgadit i te gluposti, ali on ne razmislja o tome nego jednostavno zeli da bude uz mene da me podrzi i da zajedno ugledamo nasu malu curici kada dodje na svijetuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4030
20.3.2011 10:22:15   
sarah
Dobro jutro trudnjace, kako ste jutros?

Ja sam se probudila oko 3 sata i nisam mogla spavati sat vremena.
Bilo mi je tesko disati a i isla sam u wc jedno tri puta za to vrijeme.
Osjecam bas jak pritisak na mjehur u zadnje vrijeme.

Stvarno ljudi sta nam je sa Nedom, da se nije porodila user posted image
Neeeedoooo, javi se!
Jelena, kako je Anci?
Mersiha, samo setaj i zivaj. Ovdje vrijeme bezveze, samo sto kisa nije pala.
Cak su najavili snijeg i zahladjenje. Bas sad kad sam na bolovanju.
Amam, i tebi se priblizava? Ja sam vec dobila onu veliku uputnicu za bolnicu i sad iscekivanje...

07.04.2011. ocekujemo aBd jednog bebacha

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4031
20.3.2011 10:26:10   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: sarah

isla sam u wc jedno tri puta za to vrijeme.

Potpisujem!
Nisam znaci jedina, jest da sam ja u 7. mjesecu...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4032
20.3.2011 10:29:35   
sarah
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: sarah

isla sam u wc jedno tri puta za to vrijeme.

Potpisujem!
Nisam znaci jedina, jest da sam ja u 7. mjesecu...

Pa ja sam od pocetka trudnoce isla cesto u wc, ali sad u 9. mjesecu jos cesce i osjecam bas pritisak i kad hodam kao da me nesto vuce prema dole.

Neposredna veza do poruke: 4033
20.3.2011 10:31:26   
mali mačak
zdravo drage trudnice,
odavno se već vrtim po ovim stranicama a nikako da vam se javimuser posted image
kod mene je početak druge trudnoće pa se još uvijek osjećam kao da se dešava nekom drugom,
vidim vi ste sve već pri krajuuser posted image
sretno...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4034
20.3.2011 10:32:28   
sweet insanity
I kod mene je tako, ali svakih 5-10 min. Ja doduse godinama imama onaj cistits hronicni pa vskakao idem cesce ali u trudnoci puuuno cesce. Bebi pritisce garant, jos je nisko....ali neka je tu barem do polovine 9. onda moze da izadje user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4035
20.3.2011 10:49:44   
Amam
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Amam, i moj hoce  da bude na porodu samo ne znam kako to sve "fercera" ovdje u Tz user posted image Ja sam se kontala, jao pa sta kad me vidi onakvu blah blah, da mu se necu zgadit i te gluposti, ali on ne razmislja o tome nego jednostavno zeli da bude uz mene da me podrzi i da zajedno ugledamo nasu malu curici kada dodje na svijetuser posted image

I ja sam svasta nnesto razmisljala,ali hoce,eto kad hoces ok,ja juce pitala dr,ona kaze da muz dodje u pratnji i kad sve to krene,oni mu daju preobuce se ima zasebna soba koju dobijes i to je to,nema nikakve procedure,jedino sto se moze desiti da se  porod brzo odvija a da je ta soba vec zauzeta,jer u T ima samo jedna,znaci to je to i ja cu Tz roditi.
Sarah
,ja sam ti 10 dana poslije tebe,ali ko zna,jer sam otvorena skoro 2 prsta.
I ja idem cesto na wc,ustajem i u toku noci,lijezem jako kasno oko ponovi i opet moram ustati npr oko 5-6 h ujutro,a kad mi pocne udarati  po mjehuru,k'o musko beli misli lopta user posted image
m.macak dobro dosla,ima nas svakakvih,bice ti fino nadam se

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 4036
20.3.2011 10:53:28   
mali mačak
Hvala Amam, i ja se nadamuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4037
20.3.2011 10:54:25   
pahuljica_25
Mali mačak i ja sam na početku trudnoće i evo ovdje na ovom forumu mi je baš zanimljivo....može se puno toga naučiti.
Ja za sada nemam neke posebne simptome,osim sto malo vise jedem jer sam stalno gladna....user posted image

Neposredna veza do poruke: 4038
20.3.2011 11:06:00   
neda 30
Evo mene drageuser posted image !

Nisam se još porodilauser posted image , nego sam se baš aktivirala, nema gdje me nema, ne bili mala pišuljica krenulauser posted image !
Poslije onog pregleda još ni nekako mrlja svijetlo smeđkasto, više nije onaj bistri iscjedak, al kontam da je to normalnouser posted image Mislim da je i Rimljanka imala sličnu situaciju!

user posted image user posted image user posted image za sve

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 4039
20.3.2011 11:40:29   
ljubičica 28
Jutro drage user posted image

Samo da vam mahnem i odoh dalje.
Sutra moram na kontrolu, nadam se da se user posted image okrenuo kako treba, iako ne vjerujem jer ga ja osjetim isto kao i dosad.
A radit će mi i vag. pregled. Vidim da većina poslije toga ima neki iscjedak user posted image i da se zabrine.
Nadam se da će sve bit ok.

Šta je sa jelenom i njenom djevojčicom? Nadam se da je bolje i da je tura spalauser posted image

ostale user posted image user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4040
20.3.2011 11:56:40   
Lina85
Jutro trudnjaceuser posted image

Kako ste mi sve redom?Samo da vam mahne pa idem malo u setnju kod nas konacno sunca ali zubato user posted image user posted image user posted image ali nema veze samo da je sunceuser posted image user posted image user posted image .
Mali macak dobro nam dosla zelim ti lepo druzenje sa nama user posted image user posted image user posted image .

Ostale curice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tipkamo seuser posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 4041
20.3.2011 12:52:13   
gagach
zdravoooo zenice mojeee

kakve ste mi vi po ovom haoticnom vremenu? jest mi dosadilo viseee!!!

ja sam vam sva u nekim bolovima...jak pritisak na mjehur,ziganja gospodje, tu i tamo koji grc u donjem stomaku...a krsta i karlica me ubise....
Sada mi se jos pojavio onaj sluzavi iscjedak al je nekakav gumen user posted image  nema krvi jos pa su mi rekli da je moguce da je sluzni poceo ispadatiuser posted image  
ja se nadam da ce beban moj jos malo ostati u pupi...nesto mi bas rano da sada krene...bar da saceka da udje u 37 sedmicu...jest da je on po uz stariji sedam dana al eto...zima je jos vaniuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 4042
20.3.2011 13:01:35   
Amam
IZVORNA PORUKA: neda 30

Evo mene drageuser posted image !

Nisam se još porodilauser posted image , nego sam se baš aktivirala, nema gdje me nema, ne bili mala pišuljica krenulauser posted image !
Poslije onog pregleda još ni nekako mrlja svijetlo smeđkasto, više nije onaj bistri iscjedak, al kontam da je to normalnouser posted image Mislim da je i Rimljanka imala sličnu situaciju!

user posted image user posted image user posted image za sve
Neka si se bas javila,pisala sam ti tamo kad si pitala za dr Latifagic,pa ako nisi,imas sta citati user posted image ,a de mi reci je li tebi radjena amnioskopija ?jer je poslije nje,normalno da ti se javlja iscjedak,sve dok nema krvarenja je ok,a isto ako je onaj sluzni cep,poslije nj,izlaska do poroda moze doci tek nekoliko dana poslije.
Ljubicice,meni je bebac isto bio okrenut guzom do prosle sedm,i ja isto nisam imala pojma da se okrenuo medjutim UZ kaze drugacije,nista to ne mora znaciti,jer se neke bebe znaju okrenuti  i pred sami porod user posted image ,ginekoloski pregleda-pa izgleda kako kome,jer meni nikad ne bude nista,osim onako male nelagode.
Jao osuncane user posted image zavidim vam....
Jelena??? Kako je Ancica?

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4043
20.3.2011 13:02:11   
Amam
Jooooj,ali snci cete se user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4044
20.3.2011 13:08:39   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mali mačak

zdravo drage trudnice,
odavno se već vrtim po ovim stranicama a nikako da vam se javimuser posted image
kod mene je početak druge trudnoće pa se još uvijek osjećam kao da se dešava nekom drugom,
vidim vi ste sve već pri krajuuser posted image
sretno...

Dobro dosla user posted image

(odgovor članu mali mačak)
Neposredna veza do poruke: 4045
20.3.2011 14:38:44   
sarah
Mali macak, dobro dosla user posted image
Ima nas ovdje svakakvih, i puno trudnih i malo trudnih user posted image
Ljubicica 28, nadam se da se beba okrenula.
I ja sutra idem na pregled, i to na Jezero po prvi put.
Pretpostavljam da ce mi raditi i ginekoloski pa mi je bas veselo user posted image
Gdje ces ti na pregled? Mozda se i sretnemo ako ces na Jezero.

Neposredna veza do poruke: 4046
20.3.2011 16:30:07   
ljubičica 28
gagach, ma gdje si ti požurila user posted image , čekaj bona reda user posted image

amam, koja si ti sedmica? Ma moguće je sve, mene je samo malo strah da porod krene a user posted image okrenuta guzom. Bar da se onda ne patim, da odmah idem na cr. Al' bit će kako je određeno, samo da prođe hairli kod svake user posted image .

sarah, neću ja na Jezero. Ja sam iz SBK, tako da ću u bolnicu u Travnik. Mislim da sam jedina sa ovog kantonauser posted image .
Javi se sutra kad završiš obavezno. Isto nam je, mila user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4047
20.3.2011 16:32:03   
ljubičica 28
Zaboravih, mali mačak dobro došla i nadam se da će ti user posted image dani što bolje proći user posted image

Gospodaru moj,

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 4048
20.3.2011 16:33:26   
neda 30
Amam draga hvala na odgovoru za dr. Latifagićuser posted image , ona me je pregledala vaginalno samo grlić i rekla kao da očekujem sukrvicu jer je ulazila jednim prstom, što znači da sam otvorena 1 prst, a nije mi radila amnioskopiju još...ma biće to ok ABD, i mićemo naše bebice uskoro dočekatiuser posted image

Gagach i meni je dole pritisak na gospodju ali ne baš konstantan i iscjedak je drugačiji nego ranije...mila moja to su pripreme sve, kod svakog individualno, uz Božiju pomoć biće to ok i mi ćemo uskoro biti sa našim bebicamauser posted image .

Sarah sretno na pregledu sutra..user posted image
Jelena kako je ste ti i tvoja Ana?

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 4049
20.3.2011 16:50:06   
gagach
hahahha ljubicica pa hajd sta fali ti si samo 3 dana ispred meeneuser posted image  ti i neda imate isti terminuser posted image
koliko se spremamo vidjet ces ti kada budemo gospodje 40+

mali macak dooobro dooosla u kukaonicuuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 4050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *