|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.3.2011 21:48:07   
sanela.asja
gagach nije to nista i mene zna zignut srce da stane nemogu se pomaknut...samo skuhaj caja malo da se opustis,a najvjerovatnije da se gospodja buni zato sto je pozelila gospodina user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4001
18.3.2011 22:01:01   
sarah
Hello trudnjace drage user posted image
Evo i mene konacno, od danas sam na bolovanju i cesce su se javljati user posted image
Kod mene sve ok, samo bas osjetim pritisak u zadnje vrijeme prema dole i idem cesce u wc, a i kad mi se ne ide osjetim pritisak cim ustanem i pocnem hodati. Vjerovatno se beba spusta.
Eh, bila sam vam u domu zdravlja sa entinte, konacno smo se upoznale user posted image
Dobile smo od doktorice sve sto smo trebale od uputnica do bolovanja, cak smo dobile uputnicu i za bris nosa.
U ponedjeljak moram vaditi labaratorijske nalaze, a u utorak aBd na Jezero po prvi put.
Gagach, odgovara li ti kafica u utorak? Entinte i ja smo se nesto dogovarale pa je ostalo jos da termin dogovrimo u ponedjeljak. A to sto imas osjecaj da ti se gospodja buni user posted image  vjerovatno je sve normalno, cini mi se da je i sunce imala taj problem pred kraj trudnoce.
Jelena, zao mi je sto ti je Anci bolesna, nadam se da ce temperatura spasti. Mogu misliti kako vam je... user posted image
Selma, sto se tice tvog nalaza nadam se da ce biti sve ok, ali ipak potrazi i drugo misljenje user posted image
Mersiha, ima li zgaravice? I mene je mucila u 7. mjesecu i malo u 8. ali poslije vise nije i sada je ok. Nadam se da ce i kod tebe brzo prestati. Ali meni je kasnije nastao problem sa otezanim disanjem pa se ne zna sta je gore.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 4002
18.3.2011 22:02:11   
sarah
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

gagach najvjerovatnije da se gospodja buni zato sto je pozelila gospodina user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4003
18.3.2011 22:05:23   
enči80

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Hmmm.... evo da se i ja uključim u ovu temu...ja sam nova user posted image ,hvala Bogu. Danas sam bila na prvom pregledu i UZ i sve je uredu.U 7 nedjelji sam,nadam se da vas ima još takvih pa da možemo razmijeniti iskustva...user posted image

Dobro na došlauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 4004
18.3.2011 22:33:45   
palachinken
Selma, kao sto ti neko reče gore, da je šta alarmantno, upozorili bi te. Znam da je glup savjet, ali probaj se opustiti. Vidjećeš da će biti sve u redu user posted image
Gagach htjela sam ti nešto oko tvoje štrudle napisati, ali pošto si u bolovima, neću. Imala sam i ja to žiganje gospoje nedavno, sat-dva na svakih minut i prestalo. Valjda ova bebura sjela gdje ne treba.
Jelo, sretno!

Ostale moje trudnjave, laka vam noć, da se namjestite u krevetu i sastavite osam sati sna u komadu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 4005
18.3.2011 22:46:06   
gagach
najvjerovatnije se spusta u kanal...bar je sunce imala iste simptome pa joj je dr rekao to...

sanela.asja user posted image user posted image user posted image user posted image  ne prisjedaj gospodji na muku...user posted image

pahuljice dobro dosla i nadam se da ces uzivati u trudnoci bez vecih tegoba...user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 4006
18.3.2011 22:47:25   
gagach
IZVORNA PORUKA: palachinken

Gagach htjela sam ti nešto oko tvoje štrudle napisati, ali pošto si u bolovima, neću
hahahahahahhahaauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4007
18.3.2011 23:15:54   
Amam
user posted image drage evo i mene
Danas mi dan bio pravo tezak u par navrata nisam mogla disati,pa tahikardije,pa plac,pa ni sama ne znam sta
Nalaze sam dobila,poprilicno su uredni s tim da mi je secer isopd donje granice,a vazno je napomenuti da sam sinoc vecerala sladoled s karamelom i plazmom i jutros sazvakala neki bonbon prije DZ,i jos sam tamo cekala vise od 1h,pitam se sta bi bilo da sam se hranila normalno user posted image
Selma user posted image ,bice to aBd sve uredno,jer da nije rekli bi ti i poduzeli nesto,no znam da ti nije lahko,ja se jos borim s onim povecanim omjerom bebine glave
Gagach,samo da ti se pridruzim,ja neznam kad me vise boli,danas najizrazenije,kad sjedim ili lezim,karlica rastura,gospodja isto tako bas osjetim unutar neki ostar bol
Jelena,nadam se poboljsanju,ceclor bi trebao djelovati nije on nesto beze,vibrice za mirnu noc
Sarah,entinte dobro dosle na odmor user posted image
Pahuljice dobro dosla i cestitke za user posted image
user posted image zelim vam ugodnu i mirnu noc
P.S.Ima li neko od vas da mu mirise sve sto ne bi trebalo,ja sam recimo luda za benzinom i hemikalijama,kad vidim na TV,onu reklamu kad zaliju cvjetic s tide-om ja zamisljam kako pijem onu vodu i kako mi godi -slijedi smjesko koji se lupa po glavi-

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 4008
19.3.2011 7:08:52   
pahuljica_25
Hvala vam na dobrodošliciuser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4009
19.3.2011 8:18:52   
sanela.asja
Jutro drage evo i od mene po kafica al sa slagom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nek nam dan krene veselo i nasmijano user posted image user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 4010
19.3.2011 11:22:02   
Selma.A.M
Jutro drage moje,ja sam već uzela kaficu user posted image  i šlag mi pravo godiuser posted image ...
Danas idem svekiju i nema me dva dana...user posted image  Bila sam na UZ sve je isto samo sad moramo pratiti da se ne povećava,jer bi to bio velikiiiii problem ako bude raslo(ta dijagnoza bi se zvala: vodena glava kod bebe) ,ali eto dr su optimistični kao nestat će to za tjedan-dva što se i ja iskreno nadam....
Eto drage moje odo se sad polako spremati.ali prije polaska virnut ću ja još jednom ovdje user posted image ...
A u ponedeljak ću iskoristit i onaj drugi termin za UZ u 16-15h, pa ću otići da vidim i čujem još jedno mišljenje.... Vama veliki user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4011
19.3.2011 11:25:27   
palachinken
Selma, samo optimizma! Ništa drugo i ne možeš sad :) user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 4012
19.3.2011 11:44:04   
Medi_87
Samo da uletim da pozdravim moje drage trudnjacice
Gagach, Jelena, Mersiha, Palachinken, Sanela.Asja, Entinte kako ste miuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4013
19.3.2011 12:02:37   
palachinken
user posted image i tebi! Nadam se da te tvoje minijaturno čudo sluša user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 4014
19.3.2011 12:34:43   
Lina85
Hey trudnjace user posted image user posted image user posted image

Pahuljice dobro nam dosla zelim ti lepo druzenje sa namauser posted image user posted image user posted image
Selma sve ce biti dobro mila moja nemoj se sekiratiuser posted image user posted image user posted image
JelenaT nadama se da je tvoja curica bolje drzim fige da sto pre ozdraviuser posted image user posted image user posted image .

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

Neposredna veza do poruke: 4015
19.3.2011 12:49:49   
sweet insanity
Navrnuh samo da vas pozdravim sveuser posted image user posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 4016
19.3.2011 12:51:41   
palachinken
Nigdje nikog danas, svi dočekali vikend pa se ispalili negdje. Neka, neka, počet će i meni vikend u 16.00 user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 4017
19.3.2011 14:38:19   
idacha
i mi samo da mahnemo... dosla samo da provjerim kako nam je drugarica Ana i, naravno, da pozdravim sve bembele...

mi smo u blagom raspadu sistema.. moj guzi ne slusa nista, ne spava nikako, sve nas dribla, naravano, mamu najvise... 99% sam sigurna da su zubici, pa zato tolerisem sve hirove...user posted image
ja sam sinoc imala prvu tesku trudnicku noc, pored ''majcinske''.. jedva se okretala sa jedne na drugu stranu..
pocelo je pocelouser posted image uh, vala, savjet svima... nemojte ni pomisljati na drugo dijete dok prvo ne bude bar malo samostalno...

nadam se da ste sve dobro, nemam nazalost vremena sve da citam redom... to ostavljam za malko kasnije,,,

veliki pozdrav

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 4018
19.3.2011 15:28:35   
mersiha 77
I ja vas sve redom pozdravljamuser posted image

Palachinken ma evo mene ako nema niko drugi

ja malo spavala pa ustala sad.

pusa za sve

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4019
19.3.2011 16:35:51   
animagical
da vas i ja pozdravimuser posted image narocito veliki zagrljaj za selmuuser posted image user posted image user posted image da te utjesim malo, to zna cesto biti i do aparata a i do onoga koji mjeri...za mog sestrica su bili rekli da mu je nogica gluho bilo dva cm kraca od druge ( u sedmom mj trudnoce),a nije, normalno dijete sasvim... tako da strpi se i misli pozitivno, bice dobro aBduser posted image  
ja sam danas lijena, valjda oblacno pa zato...ovo malo se malo mrducka naveceuser posted image     ljubim vas sve

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4020
19.3.2011 16:57:28   
mersiha 77
pa gdje si ti animagical?

ma i ja evo leskarim

hajde na fb da se pisemo

hocesli?

pusa za sve ostaleuser posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4021
19.3.2011 20:47:22   
animagical
opet ja kad nikog nemauser posted image jesam u nedoba nekakvauser posted image mm i ja danas sredjivali kucu, al ono coskove pa redom....crkla sam, zamaram se za sekund

mersiha, ja otisla s rr tek sad vidim da si bila, sorry...

jelena, nadam se da je mala maza bolje! ostale, vikend pa ste pobjegle jeluser posted image neka ste, i treba setatiuser posted image imate mahanje od mog bebana i meneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4022
19.3.2011 21:09:39   
talisman
Cao, cao user posted image moje, ja samo da vas pozdravim i pozelim lijepo vece i vikend. Uh otkad nisam pisala na ovoj temi, ima vala svega par mjeseci user posted image Nemam bas vremena pisat cesto, ali zato citam redovnije, a posebno kako napreduju trudnice koje su kao ja rjesile da ne prave veliku razliku medju svojim bebicama. Medju moje curice i njene sestre ili brata ( jos uvjek neznam pol ) bice svega nekih 15 mjeseci razlike ako Bog da, ali mene nekako zasada nije strah. Ova trudnoca mi sad zasad prolazi daleko bolje nego prva, da nije stomaka da raste nekad cak i zaboravim da sam u vanrednom stanju user posted image Nadam se da ce tako i ostati i da ce sve biti u najboljem redu....

Eto, imate mah svi od menas dvoje, troje user posted image pa se citamo ako Bog da ;)

Covjece, ne mozes promjeniti tok odredjenja, niti mozes izgubiti svoju nafaku, a i uzeti nafaku drugome! Cemu onda mucno naprezanje i ubijanje duse?!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4023
19.3.2011 21:14:43   
mersiha 77
caoo evo mene animagical

(odgovor članu talisman)
Neposredna veza do poruke: 4024
20.3.2011 8:41:49   
sanela.asja
Jutro sefice moje kako ste mi spavale...
Selma samo hrabro ja juce pricam s prijateljicom kad ona kaze kako su joj na uz rekli da je kod bebe abnormalno velika glava,zena se prepala i otisla privatniku covjek kaze sve uredu i eto porodila se sa bebom sve ok...user posted image
mersiha,animagical,idacha ,sweetuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  159 160 [161] 162 163   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *