idacha
|
caos, bembelice drage.. kako ste nam veceras? mi smo valjda malko bolje, valja govoriti tako :) ja jutros ustala, nit vidim nit cujem... pritisak 70/50, dakle nemam pritiska uopste skuhala supu, przila koliko je bila slana, poslije casa slane vode, poslije o,5 l coca cola.. malo dodjoh sebi... veceras izasli do mercatora, malko prosetali, dosla kuci, noge otekle... pih, bes 'vakvu zenu, nisam nizasta jedno lijecim, drugo pogorsavam... ja sam radila vag bris na proslom pregledu, juce me dr zove i kaze moram vaginalete neo penotran :( a, bas ne volem vaginalete, ali eto.-.. bebi mi je extra profi postao u sutanju i guranju, mashallah.. ne posustaje.. meni su krsta maaaaalo bolje, mogu da ustanem i sjednem ma, haos citav jelena, fotka je za deset... samo fali mama na fotki koja sjedi pored i place kako si nam ti? kako ancica? kako bebili? jesi li nasla pomoc, draga?? nikako da pitam, a sve mislim kako ti je.. palachinken, nek si se vala devastirala rostiljem.. ja rostilj obozavam, ali nemam sada uslova za rostilijadu... ali, zato prvom prilikom... ja i dalje metem sve redom i baaas mi je lijepo doduse danas sam bila pametna, pa za rucak fino ribu napravila sa prilogom spinat i kuhani krompir... bas mi je sjelo.. gagach, draga, kako nam ti?? kotrljas li?? ja sam zvanicno postala debela.. stomak mi je u posljednja dva dana narastao mashallah, sama sebe ne prepoznajem... vec su poceli komentari kako sam krupna za 6ti mjesec... kako si nam ti? kako ostale trudnice? entite, sanela, sarah, sweet, enci, amam, rici, ziki, selma, i ostale.... big hug svimaaaaaaaa