|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.3.2011 14:01:29   
bebacha
Jelena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slika je super.ja sam juce imala slicnu al manje strasnu situacijuuser posted image user posted image user posted image otisla u kupotila i kad sam se vratila Ajlu Alenu stavila snalu na kosuuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3701
15.3.2011 14:38:36   
sweet insanity
Ja koliko vidjeh vremensku da ce od sutra pogorsanje vremena, temperature navidno nece spadat nesto posebno ali ce biti kiša tamo nekad do subote, nadam se sa stankama. Doduše to vidjeh na netu vremensku za Tuzlu. I mene je vrijeme uspavalo, malo me boli dole kroz stomak, bebi izgleda pritisce posto je nisko, valjda nije nisuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3702
15.3.2011 14:44:51   
ziki
E baš dugo nije padala.
TAman sam se ponadala da idem u šetnje posle posla a ono ništa. Još kad kažem mužu da će mu kiša ulijepit prozore koje je samoinicijativno očitio za vikend

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3703
15.3.2011 14:46:57   
palachinken
Kod mene pada kiša. Baš je ono vrijeme za metiljat se po krevetu i gledat TV.
Eno sad slušam o oblaku radijacije koji može doći u Evropu, pa ne znam trebam li se nasikirat ili nas mediji bombaju da dignu rejting.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3704
15.3.2011 14:52:10   
ziki
E i o tome se dvoumim, sad ne znam da li se kod vas sjeće, možda niste ni bile rođene kad je bila katastrofa u Černobilu, koji nam je dosta bliže od Japana, pa je sve nekako prošlo. A opet paničarka u meni bi najradije kupila još jedan zamrzivač i napunila ga smrznutim voće i povrćem do iduće godine

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 3705
15.3.2011 14:55:36   
palachinken
E baš i ja spomenuh Černobil, bila sam prca tad, pa ga se ne sjećam, ali su mi na pameti svi oni crni vicevi o černobilskoj djeci s viškom ekstremiteta. Joj majko!
Ajmo sad pozivitne misli!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3706
15.3.2011 15:12:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Jelena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slika je super.ja sam juce imala slicnu al manje strasnu situacijuuser posted image user posted image user posted image otisla u kupotila i kad sam se vratila Ajlu Alenu stavila snalu na kosuuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 3707
15.3.2011 15:22:41   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Amam

Gdje nam je Selma,mozda zena jos nije ustala user posted image

Amam hvala što pitaš,joj kako mi bi drago user posted image  znači počele ste se polako navikavati na mene user posted image ..
Ja sam vam jučer drage moje završila u hitnoj i zamalo da fasova i ležanje u bolnici,proradila moja urtikarija (koprivnjača) i sva sam užarena i crvena po tijelu,a nezna se zbog čega.Nekada davno sam imala reakciju na neke lijekove, pila sam Lostop i povuklo se za dan,ali sad mi to kao nesmiju dati jer sam trudna user posted image user posted image ...
Kažu da trebam čekati da taj uzročnik alergije izađe iz tijela jer kao nije puno kritično aha malo sutra....
Vidim počela su razmišljanja o poroduuser posted image  i mene je do prije mjesec se stomak grčio pri pomisli da moram ponovo  proći kroz ono,ali sada kada su mi dali uputnicu za carski ja bih opet prirodno jer me strah carskog,anestezije.
I zato mile moje sve se mi bojimo onoga nepozantog,a kada to upoznamo opet nas strah user posted image user posted image  tako da lijeka nema.
Zamislim samo odlazak zubaru : Kada mi kaže popravljat ćemo zub ,mene neki grč ufati,ali zubar promjeni mišljenje i kaže vaditi ćemo uhhhhh mene strah,bolje da ga popravi manje boli user posted image user posted image user posted image .
Ajde da ne pametujem,odo se i dalje prepadati snimcima Carskog reza na Youtubu i češkati se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3708
15.3.2011 15:33:08   
gagach

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Amam hvala što pitaš,joj kako mi bi drago user posted image  znači počele ste se polako navikavati na mene user posted image ..
Ja sam vam jučer drage moje završila u hitnoj i zamalo da fasova i ležanje u bolnici,proradila moja urtikarija (koprivnjača) i sva sam užarena i crvena po tijelu,a nezna se zbog čega.Nekada davno sam imala reakciju na neke lijekove, pila sam Lostop i povuklo se za dan,ali sad mi to kao nesmiju dati jer sam trudna user posted image user posted image ...
Kažu da trebam čekati da taj uzročnik alergije izađe iz tijela jer kao nije puno kritično aha malo sutra....
Vidim počela su razmišljanja o poroduuser posted image  i mene je do prije mjesec se stomak grčio pri pomisli da moram ponovo  proći kroz ono,ali sada kada su mi dali uputnicu za carski ja bih opet prirodno jer me strah carskog,anestezije.
I zato mile moje sve se mi bojimo onoga nepozantog,a kada to upoznamo opet nas strah user posted image user posted image  tako da lijeka nema.
Zamislim samo odlazak zubaru : Kada mi kaže popravljat ćemo zub ,mene neki grč ufati,ali zubar promjeni mišljenje i kaže vaditi ćemo uhhhhh mene strah,bolje da ga popravi manje boli user posted image user posted image user posted image .
Ajde da ne pametujem,odo se i dalje prepadati snimcima Carskog reza na Youtubu i češkati se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........

e selma ja sam taaaakvu urtikariju imala negdje u 10 sedmici trudnoce da su me slikali da me pokazuju ko majmuna...strahoticno je bilo i jako jako jako je svrbilo...naravno nista mi nisu mogli dati....cak sam bila i kod alergologa koji mi je samo rekao da sam mozda alergicna na trudnocuuser posted image ja se jadna uspanicila pa udri plakat...moja dr kad me nije nogom nabila...kaze gluposti...
Pretpostavljam da sam imala alergijsku reakciju jer sam taj dan probavala gomilu neke garderobe u new yorkeru pa mislim da je od toga bilo...
drzalo me 10 dana...mazala cim sam stigla...a najvise mmi je pomogla soda bikarbona zamucena sa vodom pa udri po urtikama....

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 3709
15.3.2011 15:35:43   
gagach

IZVORNA PORUKA: gagach

e selma ja sam taaaakvu urtikariju imala negdje u 10 sedmici trudnoce da su me slikali da me pokazuju ko majmuna...strahoticno je bilo i jako jako jako je svrbilo...naravno nista mi nisu mogli dati....cak sam bila i kod alergologa koji mi je samo rekao da sam mozda alergicna na trudnocuuser posted image ja se jadna uspanicila pa udri plakat...moja dr kad me nije nogom nabila...kaze gluposti...
Pretpostavljam da sam imala alergijsku reakciju jer sam taj dan probavala gomilu neke garderobe u new yorkeru pa mislim da je od toga bilo...
drzalo me 10 dana...mazala cim sam stigla...a najvise mmi je pomogla soda bikarbona zamucena sa vodom pa udri po urtikama....

ah da kontali su isto da nije od dabrostona i htjeli mi ga ukinuti a ja se borila ko lavica i plakala da nedam dabroston...jer mi je bila upitna trudnoca bez njega...al eto ispostavilo se da nije od njega...jer se povuklo samo od sebe...okrivili bi dabroston bez vezeuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3710
15.3.2011 15:41:52   
Selma.A.M
Meni su Dabroston isključili prije 2-3 sedmica tako da je on siključen.Nisam ništa novo jela niti sam koristila nešto pa da sumnjam da je alergija od odjeće,hrane idt.
E kažu da me je možda prekuče šta ujelo kao neka baja user posted image  jer sam bila sa malcem u prirodi....
E a moj ginekolog sumnja da je možda od nerovoze i stresa user posted image .
Pa mogu reći da mi je malo lakše nego jučer i trudnim se ignerisati svrab,jer ako se počešem makar malo gotovo nemogu prestati se češkati.... user posted image user posted image ....Ma za pobudliti,a noć je najgora user posted image  

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3711
15.3.2011 15:44:32   
palachinken
Ja se vama žene divim, kroz šta ste sve prošle i prolazite u trudnoći, a još uvijek ste zdrave pameti user posted image

Neposredna veza do poruke: 3712
15.3.2011 15:45:51   
gagach
a da ja sam za sebe bila sigurna da je nervno jer sam bila sva uspanicena oko trudnoce...5 mjeseci prije toga sam imala spontani pa sam zivjela u strahu da ce se ponoviti...ali eto rekli mi da tooooolike urtike nisu moguce zbog stresa...hajd im znaj...

Neposredna veza do poruke: 3713
15.3.2011 15:49:44   
ziki

ovo je vrlo moguće. Ja sam, ljetos prije trudnoće imala jednu tako divnu alergiju od stresa. Ćitava se sklopila, plihovi crveni po čitavom tijelu. Isprimala mislim preko 10 inekcija, mazala nema pojma čim al sve prođe popodne, ujutru ustanem još gore. Dok nisam sama sa sobom rasčistila da to i ti  nisu vrijedni mog zdravlja ni tužnih pogleda mm i Nemirka kad ujutru ustanem sva nikakva

Neposredna veza do poruke: 3714
15.3.2011 16:11:47   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: ziki

ovo je vrlo moguće. Ja sam, ljetos prije trudnoće imala jednu tako divnu alergiju od stresa. Ćitava se sklopila, plihovi crveni po čitavom tijelu. Isprimala mislim preko 10 inekcija, mazala nema pojma čim al sve prođe popodne, ujutru ustanem još gore. Dok nisam sama sa sobom rasčistila da to i ti  nisu vrijedni mog zdravlja ni tužnih pogleda mm i Nemirka kad ujutru ustanem sva nikakva

E upravo ovo, i mene prvo kada sam došla i rekla da imama urtikariju pitala me je kako se osjećam na nervnoj bazi. Jesam doskora bila baš fuj tužna i brinula se jer,a ne mogu poreći i da sam sad u sličnom stanju jer pijem lijekove koje su kontradiktorni u trudnoći i nema nema noći da ne legnem i poželim da mi se još ovo rodi zdravo-pravo i čini mi se da nebi ništa više ni poželjela,jer ne znam šta me čeka dok ne rodim....A i ova trudnoća je blizanačka samo što je jednom bebiju srčeko prestalo kucakati između 12 i 16 tjedna,pa da mi je jednostavno nije.Ali valja mi se truditi koliko-toliko funkcionisati zbog malca  i MM.
A iskreno do neki  mjesec dana nisam mogla podnijeti suprugovu ruku na mom stomaku a i ja sam izbjegavala jer sam se4 bojala gubitka i nisam htjela da se makar MM ne veže za bebi u stomaku...E sad već polako teče 5 mjesec i mirim se sa tim da što je suđeno to će se i desiti,a iskreno ne znam koliko još gubitaka bi podnijela i mnogi se pitaju kako sam se uopšte usudila na ovo drugo,a iskreno desilo se,a mnogi lijekari su govorili da nema šanse za ponovnu trudnoći. Ali sve kako je kome suđeno.
A mislim da mi je štitna i proradila baš zbog stresa-
I iako znam da se žene susreću sa mnogo težim stvarima moj doktor kaže da možda jednostavno moj organizam nije toliko jak koliko se ja trudim da se prestavim takvom.
Ajde da ne brbljam dalje,vama hvala puno što ste tu.    

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 3715
15.3.2011 17:19:34   
sunce27

IZVORNA PORUKA: lejla31

znaci taj "nosni poremecaj" mozemo pripisati trudnoci...prvi puta cujem user posted image a usla sam vec u 9. mjesec nekoliko dana, od tada moja bebaca, koja je inace mirna, nema ziva mira pa me pomalo brine da nece izaci ranije nego bude trebalo i osjecam se "tesko ", nervozna sam, strah me je komplikacija, bola, poroda...user posted image i ne znam kako da si pomognemuser posted image

ista sam tiuser posted image dosadilo mi je biti trudna priznajem...sve je to divno i krasno ali ja vise ne moguuser posted image a sa druge strane me prpa hvata...svem ce to aBd biti ok...prezivjet cemo mi touser posted image

gagach jos malo i sve ce to proci, onoga trena kada se porodis svi ti bolovi ce nestati, ne boj se poroda budi maximalno opustena i sve ce da bude ok vjeruj mi, nije toliko strasno i ja sam se plasila ali sam tako dobro prosla i samu sebe sam iznenadila kako sam smirena bila na porodu, zato samo opusteno i nece biti problema....

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3716
15.3.2011 17:42:36   
RICI
pozdrav drage trudnjače, čitam redovno postove al se ne javljam uljenila se, frka trka mi je bila sinu slavila 9. rodjendan ludnica čitav razred u kući veselo bilo, srećom ja se nisam umarala sestra i mm su bili zaduzeni apsolutno za sve. Ja sam u 37 nedjelji i već me hvata nervozica, osjećam i češće kontrakcije iscjedak tamniji polako se sve sprema priroda je čudo. Od petka počinjem ići na CTG na Jezero i tako svaki drugi dan do poroda. Porodiće me carski kao i prošli put znam sve šta me čeka i kako boli ii sve ostalo što uz porod ide al ipak najviše oo čemu razmišljam je momenat kada ću svoju bebicu privinuti na grudi i poljubiti je u glavicu.
Tako drage moje i vi razmišljajte jer sve ružno se zaboravi kada dobijete svoju bebicu u ruke
sretno i dalje pratim vaše postove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 3717
15.3.2011 18:04:12   
enči80

Enci80 user posted image za bebaca,sad ce to poceti aktivnije

Hvala Amam,samo mala isparavka ,za bebače da se ova druga mirnija beba ne naljutiuser posted image .

Ja sam danas za ručak pravila grah pa mi je naumpala djevojčica od moje jedne kolegice.Kaže ti ona njoj nakon tri dana graha:¨Mama zar mora svaki dan grah¨.user posted image user posted image user posted image Meni će ga biti barem još za sutrauser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3718
15.3.2011 18:52:27   
sweet insanity
Ima i kod mene graha, zamrznutog :D Jao ja sam se opet uspavalča, odspavah dobra 2 sata uz onu staru seriju Bewitched. Stomak me je bolio, i sad malo, stvarno se nadam da je samo radi tog sto bebi pritisce dole m. bešiku. Tako mi se jede slatko al eto kao da se zavaram, pojedem jabukuuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3719
15.3.2011 21:02:17   
sarah
Evo i mene da vas se kratko javim da me ne bi gagach ruzila user posted image
Ja sam dobro samo me noge bole.
Gagach, entinte, trebamo organizovati kaficu sljedece sedmice i to jednu dnevnu da bas ocejfimo, ako se koja od nas ne porodi do tad user posted image

Neposredna veza do poruke: 3720
15.3.2011 21:15:00   
idacha
caos, bembelice drage..
kako ste nam veceras?
mi smo valjda malko bolje, valja govoriti tako :)
ja jutros ustala, nit vidim nit cujem... pritisak 70/50, dakle nemam pritiska uopsteuser posted image user posted image skuhala supu, przila koliko je bila slana, poslije casa slane vode, poslije o,5 l coca cola.. malo dodjoh sebi... veceras izasli do mercatora, malko prosetali, dosla kuci, noge otekle...
pih, bes 'vakvu zenu, nisam nizastauser posted image user posted image user posted image user posted image jedno lijecim, drugo pogorsavam...
ja sam radila vag bris na proslom pregledu, juce me dr zove i kaze moram vaginalete neo penotran :( a, bas ne volem vaginalete, ali eto.-..
bebi mi je extra profi postao u sutanju i guranju, mashallah.. ne posustaje.. meni su krsta maaaaalo bolje, mogu da ustanem i sjednemuser posted image ma, haos citav
jelena, fotka je za deset... samo fali mama na fotki koja sjedi pored i placeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako si nam ti? kako ancica? kako bebili? jesi li nasla pomoc, draga?? nikako da pitam, a sve mislim kako ti je..
palachinken, nek si se vala devastirala rostiljem.. ja rostilj obozavam, ali nemam sada uslova za rostilijadu... ali, zato prvom prilikom... ja i dalje metem sve redom i baaas mi je lijepouser posted image doduse danas sam bila pametna, pa za rucak fino ribu napravila sa prilogom spinat i kuhani krompir... bas mi je sjelo..
gagach, draga, kako nam ti?? kotrljas li?? ja sam zvanicno postala debela.. stomak mi je u posljednja dva dana narastao mashallah, sama sebe ne prepoznajem... vec su poceli komentari kako sam krupna za 6ti mjesec... user posted image kako si nam ti?

kako ostale trudnice?

entite, sanela, sarah, sweet, enci, amam, rici, ziki, selma, i ostale.... big hug svimaaaaaaaa

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 3721
15.3.2011 21:26:40   
gagach
helou zenice...

ja bila na rucku kod muzevih i evo maloprije dosli kuci...u po frke sam se toliko usrkletila da sam mislila da cu umrjeti...ne mogu dugo sjediti sve me boli zivo...svi su odmah vidjeli koliko je sati...puhala sam kao da se poradjam hahahahhaauser posted image

idacha e moja ti nije ti nikako lako...bas ti je nizak pritisakuser posted image kakav ti je puls? i meni su svi govorili da mi je stomak ogroman...al ljudi vazda trube i pametuju i svi me nervirajuuser posted image
joj mene nest ziga skroz pri dnu stomaka...malo u predjelu lijeevog jajnika malo kod desnoguser posted image kontam da se beban namjesta...rece dr da se spustio...ko ce ga znati...odmah me znoj oblijeuser posted image

sarah tako te volim kad si poslusnauser posted image ja sam vazda za kafu...i de suti neka nas jos malo...cuj da se porodimuser posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3722
15.3.2011 21:54:44   
entinte
sarah tako te volim kad si poslusnauser posted image ja sam vazda za kafu...i de suti neka nas jos malo...cuj da se porodimuser posted image

E valla i ja sam uvijek za kaficu user posted image user posted image user posted image  bas sam vas danas htjela zvati ali zurila na posao, dali mi slobodno do podne samo a tonu obaveza imala...
neka nas bar malo u 9. mj user posted image  samo da osjetimo i taj mjesec pa onda redom sve aBd samo polako :)

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3723
15.3.2011 22:03:00   
entinte
tickerrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image  bacite pogled moje drage user posted image  i mamice user posted image user posted image lalalaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  e sad mali dođi kad god ti je volja user posted image  al je dobar osjecaj user posted image user posted image user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3724
15.3.2011 22:12:37   
Anoniman
jelena, fotka je za deset... samo fali mama na fotki koja sjedi pored i place user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si nam ti? kako ancica? kako bebili? jesi li nasla pomoc, draga?? nikako da pitam, a sve mislim kako ti je..

Ma ja ne znam bi li plakala ili bi u nesvjest pala user posted image . Ja sam generalno dobro, boli stomo, ima kontrakcija, ali nije strasno dok god na nogama ih predeveram, Ana danas za ne povjerovati divna, ne smijem da ne ureknem, ali spavala dva puta, jednom sat, jednom sat i po, sto nije ni kao beba, a plus veceras nam u gostima bio od muza kolega sa posla kome zena treba da se porodi svaki tren, termin joj u petak, a Ana obicno kad ima neko u kuci strasno se pomami, bila divna, cijelo vrijeme bila u igraoni i gledala Traktor Toma, jela pravo fino i zaspala cim sam je u krevetac stavila. Bebili zadnjih par dana se slabo javlja, juce nije nikako cijeli dan pa se bila uspanicila, jela slatko, pila vodu, lezala na boku, a on spava li spava, kad danas poce udarati uh odmah mi lakse. Kod mene je pritisak uvijek maksimalno 70/50 tako da sam ja navikla. Sto se tice pomoci...jooooooj...nista me ne pita, nisam nasla i najradije ne bih ni trazila, ne mogu nikog da trpim u kuci, a obdaniste ne mogu nikako naci da je blizu a da radi duze od pet sati, tako da mi otpada obdaniste za Anu, imam jednu tetu u komsiluku, 84 godiste i ima troje djece u skoli, pa zamislite, nudi se da radi nekik 5-6 sati dnevno za 200KM, ne da je povoljna sramote me tolisno i da je platim i ona je stvarno divna, ali ja nisam navikla da sam parazit, pa nikako da prelomim i da joj kazem pocni da dolazis. Sad ce mi doci sveki za vikend jer to mi famozna 18 nedjelja kad prestajem sa dobrostonom i utrogestanom, pa moram strogo mirovati 2-3 dana, jedva sam umolila doktoricu da me ta 2-3 dana ne smjesti u bolnicu, i cvrsto sam obecala da cu kuci odmarati i to mi tako tesko pada, ko ce lezati po cijeli dan user posted image , pa iza toga da vidimo hoce li raditi serklazu ili ginipral ukljuciti ili u najgorem slucaju da me hospitalizuje pa tokolizu. Sve zavisi kakve kontrakcije budu posle prestanka terapije, ja se nadam da mi nista nece ukljucivati (nada poslednja umire user posted image )

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 3725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  147 148 [149] 150 151   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *