Amam
|
Hi ,bas ste mi jutros aktivne,ja uvece vilenim po kuci,do ko zna koje dobi,a ujutro mogu spavati Enci80 za bebaca,sad ce to poceti aktivnije Merima dobro dosla sa svojom mrvicom,nos svima curi,ja imam wick inhalator dzepni,pa se malo s njim potpomazem,kad je krizno malo se inhaliram na caju,ali ja imam problem sa sinusima Gemeli i tvojim bebacima,bas ti je veselo Sanela.asja javi nam se kad se 'vrnes' s kntrole Jelena, za taju i Anu,bas su se potrudili,a fotka mi je Ziki,vidim i tebi ce biti veselo s bebacima Izgleda da nos svima curi,ja imam wick inhalator dzepni,pa se malo s njim potpomazem,kad je krizno malo se inhaliram na caju,ali ja imam problem sa sinusima Sweety,zato cemo ja i ti i danas dezurati,ja isto ne smijem u setnju Gagach,Lejla ja cu poceti sumnjati da su ti strahovi simptom 9 mj,jer i mene hvata strah,panika i ,pogotvu pos zadnje kontrole Mersiha,nadam se da nije nista ozbiljno,nemoj puno da brines Eh ja sad idem nesto pripremiti za rucak,mm je bio vrijedan,svu mi kucu pospremio,obrisao prasinu,sad nesto vani cisti a A se "skutera" ,poslije moram biti teta uciteljica,vjezbamo fino pisanje,jos malo pa moje veliko dijete ide na upis u skolu ,ne znam da li bih bila ili Gdje nam je Selma,mozda zena jos nije ustala Big svima