|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
15.3.2011 8:19:44   
Gemelli

Ja pored kreveta u steku uvijek mlijeko i cokolino, ali bi boga mi da dobijem dorucak u krevet sada sve dala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3676
15.3.2011 8:37:36   
djoisa
da vas upitam...ja sam u 21. sedmici trudnoce..i vec neko vrijeme imam problema sa zacepljenim nosom...uvijek imam sta da ispusem...a navece se skroz zatvori i dok spavam uglavnom disem na usta...jeste li imale ovakvih problema? definitivno nisam prehladjena i nemam problema sa sinusima, bar ih do sada nikad nisam imala...ali zato vec izvjesno vrijeme zacepljen nos...

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 3677
15.3.2011 8:45:22   
sandy82
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: idacha

kontrakcija je kada se stomko bas bas zgrci i bude bas bas tvrd,... drzi nekoliko trenutaka i onda se opusti... ja sam sa imijem mislila da se to on grci i proteze, ali poslije saznam da su kontrakcije..

Meni se ovo desava u zadnje vrijeme, ponekad, jednom dnevno otprilike, tek sam usla u 7. mjesec pa se nadam da nije strasno. Ja fakat mislila da se ona proteze, u stomaku osjetim nesto i onda pogledam i pipnem i bas trbo bude tvrd ali i recimo nakosen, kao da ona izbaci neki dio tjela i onda se kroz minut sve vrati kak je bilo. Da li je to normalno u ovom mjesecu. Ne desava se cesto.

Dobro jutro.
Narode, sve ovo se meni dešava odavno. Stisne se i bude tvrdo, ja nisam sigurna šta je, jer kad sam trebala roditi prvo dijete, stomak bi se sav ušiljio i promjenio oblik kad ga stegne kontrakcija. Nisam ih ni imala do poroda. Sad nije tako, ali i stomak mi je drugačiji, puno manji, manje vode. Sve kontam da se beba nešto grči i proteže. A i doktor nije primjetio ništa čudno.
Boli me briga, danas ulazim u deveti. Nek boli koliko hoće, ako i krene nema više vraćanja.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3678
15.3.2011 8:45:25   
Anoniman
Đolsa meni je tako od kako sam trudna ostala, uvijek imam sta ispuhati iz nosa. Jos kako sam na pocetku trudnoce imala zacepljen nos i jake migrene, ja bila ubjedjena da su mi se sinusi upalili jer mi test prvi bio negativan, srece pa mi u apoteci ne dadose da kupim antibiotik, jer to su sve bile "čari" trudnoće user posted image

(odgovor članu djoisa)
  Neposredna veza do poruke: 3679
15.3.2011 8:45:42   
palachinken
IZVORNA PORUKA: ĐoIsA

da vas upitam...ja sam u 21. sedmici trudnoce..i vec neko vrijeme imam problema sa zacepljenim nosom...uvijek imam sta da ispusem...a navece se skroz zatvori i dok spavam uglavnom disem na usta...jeste li imale ovakvih problema? definitivno nisam prehladjena i nemam problema sa sinusima, bar ih do sada nikad nisam imala...ali zato vec izvjesno vrijeme zacepljen nos...

Začepljen nos je najčešći simptom trudnoće, ja sam odnedavno počela da hrčem ko motokultivator, muž me sve snima pa mi pušta ujutro. Joj kad mu jačmir iskoči. Ne brini Đoisa, nisi bolesna, samo si trudna. Svima nam je tako user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 3680
15.3.2011 8:47:58   
sandy82
Čitala sam da se trudnicama zna desiti da imaju zapušen nos. Meni je to stalno, tako da nije bilo neke promjene. Jedino mi je dva, tri puta prokrvario, ai to sam čitala da se može desiti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3681
15.3.2011 8:56:29   
djoisa
i ja sam sumnjala na trudnocu kao uzrok tome user posted image ...znam da nisam bolesna..ali ovo mi bas smeta...i nisam primjetlia da se neko posebno zali na to, osim mene...pa zato da pitam...
ja inace imam slabe kapilare u nosu i cesta krvarenja,,a ovo sada dodatno komplikuje situaciju 

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 3682
15.3.2011 9:02:54   
sweet insanity
Jutro user posted image user posted image ! Nadam se da ste lijepo spavale.Mene probudio "zov prirode" pa evo sjela da prevodim nesto nekome, tako mi je mrsko ali potrudit cu se da danas to zavrsim.

Sto se tice zacepkjenog nosa i stalnog sadrzaja u njem, imam i ja problem s tim ali ocito je da je to normalno u trudnoci.

Tako bih sada izasla da šetam po ovom lijepom vremenu ali dr. rekla smijem 15 minuta pa sjest odmorit. i to je nesto pa cu iskoristituser posted image

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 3683
15.3.2011 10:05:53   
Anoniman
Samo da vam pokazem kako ce moja djeca izgledati za nekih godinu dana user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 3684
15.3.2011 10:44:32   
lejla31
znaci taj "nosni poremecaj" mozemo pripisati trudnoci...prvi puta cujem user posted image a usla sam vec u 9. mjesec nekoliko dana, od tada moja bebaca, koja je inace mirna, nema ziva mira pa me pomalo brine da nece izaci ranije nego bude trebalo i osjecam se "tesko ", nervozna sam, strah me je komplikacija, bola, poroda...user posted image i ne znam kako da si pomognemuser posted image

amar - 02.05. 2007.

Neposredna veza do poruke: 3685
15.3.2011 10:47:00   
gagach

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Samo da vam pokazem kako ce moja djeca izgledati za nekih godinu dana user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
znas...uopste ne sumnjam u touser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3686
15.3.2011 10:48:45   
gagach

IZVORNA PORUKA: lejla31

znaci taj "nosni poremecaj" mozemo pripisati trudnoci...prvi puta cujem user posted image a usla sam vec u 9. mjesec nekoliko dana, od tada moja bebaca, koja je inace mirna, nema ziva mira pa me pomalo brine da nece izaci ranije nego bude trebalo i osjecam se "tesko ", nervozna sam, strah me je komplikacija, bola, poroda...user posted image i ne znam kako da si pomognemuser posted image

ista sam tiuser posted image dosadilo mi je biti trudna priznajem...sve je to divno i krasno ali ja vise ne moguuser posted image a sa druge strane me prpa hvata...svem ce to aBd biti ok...prezivjet cemo mi touser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu lejla31)
Neposredna veza do poruke: 3687
15.3.2011 10:49:00   
ziki

user posted image

user posted image user posted image mislim da će kod mene ovako bit čim ostanem sama sa njima i odem od kupatilauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3688
15.3.2011 10:52:22   
Anoniman
Ziki ti si mi prva i pala na pamet i Nemirkov flomaster na noktima, tacnije nalakirani nokti user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 3689
15.3.2011 11:51:30   
palachinken

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A znaš kako ono kažu, samo nek su oni nama živi, zdravi i uzbrdo brzi. Spast će mu to samo, do mature.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3690
15.3.2011 12:03:39   
mersiha 77
hej saamo da vas pozdravim kod nas je lijepo vrijeme pa ja samo hodam

evo sad sam dosla kuci isla malo u jutarnju setnjuuser posted image

malo sam tuzna jer imam nekih problema porodicnihuser posted image

Ljubim vas sve

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3691
15.3.2011 12:13:29   
Lina85
Hey trudnice i mamice vidim sve ste hB manje vise dobro user posted image user posted image user posted image

Kod nas preljepo vreme pa cekam muzica da dodze pa u laganu setnjuuser posted image user posted image user posted image .

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3692
15.3.2011 12:14:32   
sweet insanity
I ja bih set_ala da smijem...Mersiha, nadam se da ce se ispraviti tvoji porodicni problemi, pokusaj da se ne sikiras i nerviras, misli na bebu i smiji seuser posted image ABd bit ce to sve OK!

< Poruku je uredio sweet insanity -- 15.3.2011 12:25:43 >

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3693
15.3.2011 12:17:24   
Lina85

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj kaku su samo slatki ma Jelena bice tebi zabavno u to nesumnjam samo neka su zivi i zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
I bravo za Anci i tajoga kako oni tebe voleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3694
15.3.2011 12:19:31   
Lina85
Hey Mersiha nemoj se brinuti sve ce se to srediti misli na svoju bebicu i na sebe sad ste vi najvaznije a sve ce se drugo srediti aBd.

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 3695
15.3.2011 13:05:57   
enči80

IZVORNA PORUKA: Gemelli

Ja pored kreveta u steku uvijek mlijeko i cokolino, ali bi boga mi da dobijem dorucak u krevet sada sve dala user posted image

Gemelli Nije te nešto bilo dugo,nadam se da je sa bebicama sve ok.
Meni ovo vrijeme danas nimalo ne paše,
imam osjećaj da me svaka kost boliuser posted image user posted image user posted image .Samo da mi neće gripa.

Dobro nam došla Đolsa!
I ja imam zapušen nos i vć mjesec možda i više samo dišem na ustauser posted image .

Gledam evo ove postove,kod nas u SBK niti ti rade te vaginaln briseve,niti imaš ono redovne preglede kada uđeš u 9 mjesec.Jedino što dobiješ je uputnica i ¨uputstvo¨ kada te zaboli da ideš u bolnicu što je žalosno ali eto kako nam je tako nam jeuser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 3696
15.3.2011 13:06:39   
enči80

user posted image

user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3697
15.3.2011 13:06:52   
Amam
Hi user posted image ,bas ste mi jutros aktivne,ja uvece vilenim po kuci,do ko zna koje dobi,a ujutro mogu spavati user posted image
Enci80 user posted image za bebaca,sad ce to poceti aktivnije
Merima dobro dosla sa svojom mrvicom,nos svima curi,ja imam wick inhalator dzepni,pa se malo s njim potpomazem,kad je krizno malo se inhaliram na caju,ali ja imam problem sa sinusima
Gemeli user posted image i tvojim bebacima,bas ti je veselo
Sanela.asja
javi nam se kad se 'vrnes' s kntrole
Jelena,user posted image za taju i Anu,bas su se potrudili,a fotka mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ziki,vidim i tebi ce biti veselo s bebacima user posted image
Izgleda da nos svima curi,ja imam wick inhalator dzepni,pa se malo s njim potpomazem,kad je krizno malo se inhaliram na caju,ali ja imam problem sa sinusima
Sweety,zato cemo ja i ti i danas dezurati,ja isto ne smijem u setnju
Gagach,Lejla ja cu poceti sumnjati da su ti strahovi simptom 9 mj,jer i mene hvata strah,panika i user posted image ,pogotvu pos zadnje kontrole user posted image
Mersiha,nadam se da nije nista ozbiljno,nemoj puno da brines user posted image

Eh ja sad idem nesto pripremiti za rucak,mm je bio vrijedan,svu mi kucu pospremio,obrisao prasinu,sad nesto vani cisti a A se "skutera" user posted image ,poslije moram biti teta uciteljica,vjezbamo fino pisanje,jos malo pa moje veliko dijete ide na upis u skolu ,ne znam da li bih bila user posted image ili user posted image
Gdje nam je Selma,mozda zena jos nije ustala user posted image

Big user posted image svima

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 3698
15.3.2011 13:53:12   
entinte
ženeeeee evo i meneee... al sam se nahodala boze dragi noge su mi otpale... evo dosla na posao da sta odradim... uh kako jedva cekam petak tj. bolovanje... uhhhh sto bi mi doooobro dosao... ljubim vas sve user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3699
15.3.2011 13:54:05   
palachinken
Uh al' mene krsta pate, sad znači i svaka promjena vremena mora meni preko leđa user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  146 147 [148] 149 150   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje u trudnoči.
пеперутка16

Htela bih da znam iskustvo PUŠAČA vezano za ovu temu, dali su i dalje pusile, jer znam, da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *