|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
8.3.2011 11:48:18   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: sandy82

Glavno je da ti ne curi voda.

ne,necuri mi voda,a nema vise ni tog iscjedka..

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 3176
8.3.2011 11:50:29   
stefania
[/quote]

meni je bio 8,0 a gornja granica je 5,0 user posted image  sreca pa su leukociti normalni bili...

a sto se tice urinokulture no sikiriki draga samo relax i bice sve ok nemoj se zamarati s tim, bice ako Bog da u redu... user posted image  
[/quote]

sega, vidis, a kod mene leukociti poviseni a crp mi 0,2 a pise da je normala do 0,8.. hmm, kakve li to vrijednosti imamo bas cudno...gagach, sretno s tim kulturama, a vidjeces bice to ok akoBogda

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 3177
8.3.2011 11:52:42   
Anoniman
Stefania super za crp user posted image , rekla sam ja tebi da ce to biti ok user posted image .

Mersiha mozda sto si tako kratko pa nisi uhodana u njihove procedure, ali trebalo bi da je svugdje u svedskoj isti zakon o zdravstvu ili vec kako se zove bem li ga. Vec rekoh kod mene prve rodice, dvije zive u Malme i obje su trudne trenutno, jednoj termin u junu, jednoj u avgustu, ovoj sto je u junu imala problema, bolove u stomaku, isto kao tebi babica joj rekla nista preko nje ne moze, ova se fino spakovala i u hitnu i tamo je posalju kod njenog doktora i on joj da uputnicu za ginekologa. Tom procedurom je ona stigla do ginekologa.

(odgovor članu sandy82)
  Neposredna veza do poruke: 3178
8.3.2011 12:02:49   
mersiha 77
Sad me zvala jetrva Dijana i rekla mi da je to onaj sluzni cep izasao

i da to nema veze sa pregledom

nego da je tome jednostavno doslo vrijem a taj cep moze izaci dva,tri mjeseca prije kod nekih zena,a kod nekih 7 dana ili manje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3179
8.3.2011 12:14:12   
Amam
Dan drage user posted image vidim ja vi se raspricale
Sretan vam praznik user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mersiha cuvaj se draga,ako ti je manji bol kad pridrzavas stomak,uzmi neku maramu ili nesto mekano pa podvezi lagano
Sretno s crp-om i urino-kulturama
Mene danas glava boli,a i hormoni me spucali,jutros mi babo dosao na vrata i donio poklone meni i Ajni i ja se rascmoljila user posted image user posted image

Evo sunce malo viri,pa mozda i izadjem vani ako me apaurincic ne smota user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3180
8.3.2011 12:32:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Sad me zvala jetrva Dijana i rekla mi da je to onaj sluzni cep izasao

i da to nema veze sa pregledom

nego da je tome jednostavno doslo vrijem a taj cep moze izaci dva,tri mjeseca prije kod nekih zena,a kod nekih 7 dana ili manje.
necu da te plasim
meni se to desilo u 8mom mjes. da sam ustala sa jakimmmmmmm podnu bolovima nisam se mogla ispraviti i taj sluzni cep je izasao
Sukrvica pomalo kako su bolovi postajali sve jaci sve jace je dole islo sukrvica
Ja otisla u cetvrtak kod dok. u bolnicu u petak se porodilauser posted image
Sretno u svakom slucaju i gledaj da lezis mirujes bar do sutra dok ne odes kod ginica.

Neposredna veza do poruke: 3181
8.3.2011 13:18:59   
mersiha 77
hvala svakako

ma lezim cio dan.

ali nemam vise nista ni sukrvicu ni krv,to je bilo samo malo,ma sasvim maloo.

sad me pomalo bole ledja ali izdrzljivo je sad zasad,pa vidjecemo.

HVALA

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3182
8.3.2011 13:49:13   
Anoniman
cuvaj se . Bit ce to dobro sve abd. user posted image

Neposredna veza do poruke: 3183
8.3.2011 14:28:47   
lepetetka
Ćao user posted image user posted image user posted image !
Sretan vam 8.mart i sve naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesam škrtica, evo vam jošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
Mersiha to što ti opisuješ te dvije tri kapi to ti nije sluzni čep, njega bude puuuuuuno više, tako da stvarno bi trebala provjeriti šta se dešava, jer to ti se i dogodilo poslije babicinog pregleda, svaka krv, sukrvica, čudan iscjedak je alarm da se ide doktoru... Jer super je ako porod krene i sve bude Ok mada ti je mislim još rano ,tek si ušla u 8......Ali postoji mnogo drugih stvari koje nisu porod a zbog kojih ne do Bog može se ugroziti dijete...Pusti ti babicu šta ona kaže nije ona doktor, imam i ja prijateljicu gore koja je išla u bolnicu kada je naišla na problem.... Molim te ako budeš čekala do sutra na UZ ispričaj sve doktoru jer ti se podugo na forumu žališ na bolove, još i taj iscjedak..HMMMMM... Molim te čuvaj se i nemoj se opustiti tako da čekaš na pregled babice, boli nju briga ,ona je eto i zakonom zaštićena pa se plaho i ne sekira...
Želim ti sve najbolje na pregledu i da sve bude OK a akoBogda i jeste...i odmaraj se što više ne radi ništa.....bar dok ne smiriš brigu...
Puuuuuuuno pozdrava!!!!!

< Poruku je uredio lepetetka -- 8.3.2011 14:30:02 >

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3184
8.3.2011 15:15:15   
m.i.n.a.
Daaan..

Pa nek vam-nam je sretan danasnji dan a kad bi znali sta sve zena prodje za zivota zvanicno bi svaki dan bio samo nas:))

Mersiha...hmmm...sve su ti vec rekle..miruj i sretno sutra..pokusaj se sto manje sekirat je ri to utice...javi se cim dodjes..joj,joj...ja nam i evrope..
Samo sam kratko preletila,vidim ostale sve su ok.

Sta je sa Sarah...

Ne znam vam,a ali meni ove babije huke strasno djeluju..juce me rana tako boljela,samo sam hodala sa sprejom u ruci i spricala se..mislim gospodju:))ali zato nam je danas jako lijep dan...ako i sutra bude ovako mi idemo u setnju..:))

Pozz za sve redom..cuvajte se...

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 3185
8.3.2011 15:22:19   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Daaan..

Pa nek vam-nam je sretan danasnji dan a kad bi znali sta sve zena prodje za zivota zvanicno bi svaki dan bio samo nas:))

Mersiha...hmmm...sve su ti vec rekle..miruj i sretno sutra..pokusaj se sto manje sekirat je ri to utice...javi se cim dodjes..joj,joj...ja nam i evrope..
Samo sam kratko preletila,vidim ostale sve su ok.

Sta je sa Sarah...

Ne znam vam,a ali meni ove babije huke strasno djeluju..juce me rana tako boljela,samo sam hodala sa sprejom u ruci i spricala se..mislim gospodju:))ali zato nam je danas jako lijep dan...ako i sutra bude ovako mi idemo u setnju..:))

Pozz za sve redom..cuvajte se...

Mina hvala ti puno i lezim evo cekam muzica s posla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nadam se i sa poklonom,pa ipak je nas dan zar ne.user posted image

e hajde sta je koja dobila za 8 mart?
user posted image
necemo vise o mom problemu,jedva cekam sutra.user posted image

lepetetka hvala i tebi puno,ma sta bih ja bez vasuser posted image

ma jaca sam ja od ove njihove evrope,vidjece oni sta je bosanka.user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 3186
8.3.2011 15:26:03   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Amam

Dan drage user posted image vidim ja vi se raspricale
Sretan vam praznik user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mersiha cuvaj se draga,ako ti je manji bol kad pridrzavas stomak,uzmi neku maramu ili nesto mekano pa podvezi lagano
Sretno s crp-om i urino-kulturama
Mene danas glava boli,a i hormoni me spucali,jutros mi babo dosao na vrata i donio poklone meni i Ajni i ja se rascmoljila user posted image user posted image

Evo sunce malo viri,pa mozda i izadjem vani ako me apaurincic ne smota user posted image

Amam hvala i tebi na savjetu,imam ja pojas za podizanje stomaka i njega nosim.

LJUBIM VAS SVE REDOM,MA DIVNE STE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  EVO NADAM SE DA IMA ZA SVE

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3187
8.3.2011 15:37:31   
animagical
zene moje bebele sretan vam 8.mart od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mersiha sta je ovo, bolucka jel...cuvaj se, fino lezi na lijevu stranu i popij malo caja s medom da te smiri...bas mi je zaouser posted image
mene danas jos vise boli grlo,evo tri dana, ne znam sta cu mu...

Neposredna veza do poruke: 3188
8.3.2011 15:54:04   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

zene moje bebele sretan vam 8.mart od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mersiha sta je ovo, bolucka jel...cuvaj se, fino lezi na lijevu stranu i popij malo caja s medom da te smiri...bas mi je zaouser posted image
mene danas jos vise boli grlo,evo tri dana, ne znam sta cu mu...

skuhaj krompir u ljusci, pa kad se malo hladne izgnječi ga na neku pamučnu krpu, omotaj time vrat, pa jos neki šal preko i nek stoji. vruć krompir izvlači upale, kazu stari

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3189
8.3.2011 15:58:24   
emy24
dage moje user posted image user posted image user posted image zelim vam sretan 8.MART oduser posted image user posted image user posted image ,nadam se da su user posted image user posted image user posted image user posted image stigle,ja sam vam se danas tako umorila,a nisam se naspavala...uhhh sad bi zaspala da mi ovo dijete dauser posted image user posted image user posted image

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

Neposredna veza do poruke: 3190
8.3.2011 15:58:55   
animagical
e hvala ti od srca, probacu danas i to...strah me bilo jos jedne ture antibiotika,bila sam bolesna na pocetku drugog mjeseca...isto razmisljam jel mi bolje uzeti neke pastile isla mint ili tako sta da sprijecim sirenje,bas imam lose krajnike. imala sam prije svake zime i brontihs pa me stvarno strah da ovo ne ode daleko

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3191
8.3.2011 16:21:15   
Gemelli

Sretan 8. marte drage moje user posted image evo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za svaku od vas

ja sam jutros isla po nalaze i CRP mi je ok, 2,4 ref. vrijednosti od 0-5
leukociti se spustili na 14,4 ali poslije 22 to je super i to je sve od uplae grla, 7 dana sam je lijecila prirodnim metodama, ali dok nisam iscuclala septolete, sad preko vikenda nije me proslo, zato animagical, pokusaj nekim pastiljama
urin nema baketerija user posted image
evo link o ovom CRP http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/1394/

vidite, ja takodje imam jako dobru prijateljicu, koja zivi u spaniji i kod njih takodje, ginekoloski pregledi funkcionisu malo drugacije, trudnocu joj vodi patronazna sestra, koja poslusa otkucaje, izvaga i izmjeri pritisak i samo ako ustanovi da nesto nije ok, salje ginekologu, a kod njega inace radi UZ cini mi se samo 3 puta u toku trudnoce, bas im je to bezveze ...

zato mersiha ja bi na tvom mjestu kako neko rece pravac u hitnu...

evo jos jedan user posted image za sve vas

Neposredna veza do poruke: 3192
8.3.2011 16:23:21   
elmicha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SRETAN 8.MART I SVE NAJBOLJE OD SRCA......

Moja princeza...zivot moj...ima 14 mjeseci..<3

Neposredna veza do poruke: 3193
8.3.2011 16:25:26   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: stefania

IZVORNA PORUKA: entinte

crp je ok...

user posted image user posted image user posted image  hvala Bogu dragom user posted image user posted image user posted image  meni je bio povisen ali dr kaze da nije nista strasno kad je sam po sebi visok vec se uz njega gledaju i ostale vrijednosti nalaza krvi... da je ostalo visoko onda ne vala ali hvala Bogu dobro je...

aha, i meni je to doktor rekao, jer kao ostale vrijednosti na krvoj slici upucuju na tu neku infekciju ili nesto slicno...ma, mashallah vazno da je to dobro..user posted image user posted image

da da, razlika je valjda u vrsti upale bakterijska ili virusna ...

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 3194
8.3.2011 16:27:36   
Medi_87
Da uletim drage moje user posted image i cestitam vam praznik, sve najljepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 3195
8.3.2011 16:37:03   
sandy82
Pročitala sam članak o crp. Našla sam i bebinu otpusnu listu. Mislila sam da mi doktor nije sve objasnio. Rekao mi je da je preventivno uveo antibiotik. Sad sam tek vidjela da je taj crp varirao, ali je uradio još neki nalaz koji je bio uredan. Uglavnom mi je doktorica kod koje sam odvela bebu na kontrolu sa 10 dana rekla da je sve super i da prekinem davati sirup.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3196
8.3.2011 16:47:04   
sandy82
Zapravo i nema potrebe raditi tolike ultrazvukove. Samo, treba uvijek da ima na raspolaganju ako se pojavi neki problem. Na onom od 12 nedjelja se sve vidi.
Prije nekoliko sedmica ja otišla na kontrolu, a promjenila doktora. Prvi put je i muž ušao sa mnom. Doktorica napisala pregled i UZ, on kaže da nema potrebe za UZ. Ja kažem ok. A muž odmah kaže "ajte vi ipak uradite".
Krenemo u kabinet, a ja vičem "aj ulazi da i ti vidiš kako to izgleda" On se nešto nećka. Ja tuka se sjetih da nisam pitala doktora za dozvolu, ali valjda se podrazumjeva da može, doktorica se čudila što uvijek ulazim sama. Pitala uvijek gdje je publika. Tako da je morao vidjeti šta je tražio.

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 3197
8.3.2011 17:55:53   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Da uletim drage moje user posted image i cestitam vam praznik, sve najljepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Medi kakosi ti draga?

hvala puno za ruze

i tebi takodje SRETAN 8 MARTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 3198
8.3.2011 17:58:53   
mersiha 77
Samo da vam se javim,sad sam malo bolje

samo me malo boli ponekad u preponama.

ali necu vise kukati da vas nesikiram

nego da vam se pohvalim dobila sam na poklon ORHIDEJU od muzica.

a vi?

ljubim vas sveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3199
8.3.2011 18:44:05   
RICI
drage user posted image sretan vam dan zena i da vam svi dani u godini budu lijepi kao ovaj dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mene su moji iznenadili parfemom brit burberry i čestitkom koju je moj sin napravio i pjesmicom u njoj koja me je rasplakala...... a malo mi fali u trudnoći da smrc, smrc

Mersiha nadam se da ce se ti bolovi smiriti i da neces pijevremena se poroditi lezi strogo miruj i sretno.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

Neposredna veza do poruke: 3200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *