stefania
|
drage moje zenice i buduce i sadasnje mamice sretan vam 8, mart evo pokloncici i ruzice draga Mersiha, molim te nemoj se igrati s tim iscjedkom i bolovima, ne znam koja si sedmica ili mjesec, svejedno, ali dobro ti gagach kaze nije zezancija, nemas sta cekati vec bukvalno izmisli sebi doktor aili babicu, ako treba idi u hitnu, to mora da imaju...ne znam gdje si i kako to da nema doktor akod tebe tu negdje, ali evo i ja sam imala slicne simptome na pocetku 4 mjeseca, pa se ispostavilo da imam neki hematom i kontrakcije, fuj je bilo i sve, ali sam ja vristala i histerisala dok me doktor bas ozbiljno i detaljno nije pregledao..nije u redu da trpis te bolove i pitas se sta nije u redu (nedaj Boze) jer ako nista, taj tvoj strs opasno steti bebiju...molim te, otidji negdje, moze to svasta biti, ali nemoj cekati slijedeci pregled, jer NIJE u redu da krvaris na bilo koji nacin...ne znam koje bolove imas, ima ih i normalnih u trudnoci, stavise vecina je ok, ali eto ipak..ja npr nisam ni znala da imam kontrakcije i da nisam otisla doktoru mislim da bas i ne bi bilo ok...dobila sam tad apurine i upute za bas strogo mirovanje, to jest lezanje (malo na lijevoj, malo na desnoj strani i maksimalni hod do wc-a) i tako je bil mjesec dana, pa je sad hvala Bogu ok, ali i dalje se ne smijem zezati s tim...moj bebac je skroz nisko pa zato, a mozda da provjeris da li je i tvoja beba negdje dole pa te zato boli, ali sta god da je ti fakat moras, moras, naci nekog ko ce te kako Bog zapovijeda pregledati i reci ti sta se dogadja tamo dole :)...mila, molim te ovo sto ti sve govorimo ozbiljno shvati..izvini ako ti ovo djeluje kao neki napad, nije to nego me malo zabrinulo to tvoje, evo citam danima pises o tim bolovima a sad i taj iscjedak...hajde provjeri nekako pa nam javi,a ta tvoja babica..hmm ne znam ne kontam je nikako...uglavnom, sretno s tim i nadam se da ce sve biti ok i da bezze panicarim..ipak provjeri pliiiz jao koliko mi je post, sori evo jos da kazem, jest da niko nije pitao ali me happy, crp je ok...