Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro svim i sretan 8. Mart onima koje obiljezavaju sretan dan zena , kako ste spavale? Ja se za divno čudo rano probudila, hah. Desaval se vama ovo, ja sinoc na netu procitah kako nevalja kad te svrbi tijelo u trudnoci i odma jutrosme evo kao "svrbi", kao prije od alergije , bit ce da je psiha :D A razmisljam ako malo i svrbi trbo, ne bi trebalo biti nis strasno, rasteze se, (a doduse prije 4 dana sam depilirala one dosadne dlacice ispod pupka pa mozda je i od tog al posto po prirodi paranoisem, bit ce da sam umislila, ccc.
< Poruku je uredio sweet insanity -- 8.3.2011 8:25:19 >
Jutro svim i sretan 8. Mart onima koje obiljezavaju sretan dan zena , kako ste spavale? Ja se za divno čudo rano probudila, hah. Desaval se vama ovo, ja sinoc na netu procitah kako nevalja kad te svrbi tijelo u trudnoci i odma jutrosme evo kao "svrbi", kao prije od alergije , bit ce da je psiha :D A razmisljam ako malo i svrbi trbo, ne bi trebalo biti nis strasno, rasteze se, (a doduse prije 4 dana sam depilirala one dosadne dlacice ispod pupka pa mozda je i od tog al posto po prirodi paranoisem, bit ce da sam umislila, ccc.
JA sam se cijelu trudnocu hrnjala ko sumanuta ... jednostavno se koza susi i rasteze samo se mazi...ja sam trpala na sebe od nivee do raznoraznih ulja ssa vitaminom E..cuj ne valja...ne valja ako ti alergija izadje...ali svrab koze je normalan
JA sam se cijelu trudnocu hrnjala ko sumanuta ... jednostavno se koza susi i rasteze samo se mazi...ja sam trpala na sebe od nivee do raznoraznih ulja ssa vitaminom E..cuj ne valja...ne valja ako ti alergija izadje...ali svrab koze je normalan
Tako sam i mislila :) Ma po netu nadjes te mozda nesto s jetrom nije kak treba te ovo te ono i onda vidis da vecina trudnica ima te simptome. Hvala sto si me malo smirila :)
Ja dolazim na posao, kad vidim tamo suknjice, šminka, žene se uredile, ono jedno muško što imamo u firmi donijelo bajaderu. Kontam šta su svi pukli, kad ono praznik! Sretan 8. mart žene i to jubilarni 100-ti ove godine.
mersiha jel te jucer ginekoloski gledala? ako jeste moze biti od toga ako nije...moj ti je savjet da odmah nazoves babicu ili koga vec i da odes na pregled...ne mora nista biti ali nije se igrati sa tim...poslusaj me molim te
mersiha jel te jucer ginekoloski gledala? ako jeste moze biti od toga ako nije...moj ti je savjet da odmah nazoves babicu ili koga vec i da odes na pregled...ne mora nista biti ali nije se igrati sa tim...poslusaj me molim te
pogotovo ako imas te tako jake bolove...
Mersiha ja se ne bih igrala sa tim iskreno. Kod mene dvije rodice su u Malme i obje su trudne i znam kad je ova jedna imala bolove da se fino uputila na hitnu pa je tamo poslali ginekologu. Pokusaj tako. Jer vec duzi period te boli, a to bas i nije normalno da toliko boli. Znam iz iskustva jer sa obje trudnoce imam bolove.
Ma genetralno s tim bolovima čovjek, ustvari žena :), nikad ne zna kako reagovati. Mene nekad žiga probada, pa prestane i ispostavi se da mi se širi maternica, pa je normalno. Drugi put žiga medju preponama, pa eto i to normalno. A ja svaki put premrem od straha, jer mi je sve to prvi put i ne znam šta da radim. Više me strah te neizvjesnosti, a bolovi se daju istrpiti. Zato zvrcnem doktora ili neku od bivših trudnica, pa me smire, što i tebi mersiha preporučujem. Nemoj čekati sutra, jer iako je vjerovatno sve u redu, ti ćeš se smiriti. I taj tvoj strah i nervoza nije dobar za bebu.
Pošto ja ko padobranac nekad uletin na temu ne poznajem baš trudnice, mersiha koja si sedmica trudnoće? Kakvi si bolovi? Boli li u dnu stomaka sa jedne strane ili preko čitavog stomaka, jeu li grčevi? Sve ovo je bitno, ako je bol samo sa jedne strane nije strašno, ako su grčevi u stomaku i boli preko čitavog stomaka idi doktoru. Imaš li problema sa bešikom i mokraćnim kanalima može da je od tog, ako je veće trudnoća možda je beba nogicom lupila živac.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
drage dame, sretan vam 8. mart i sve najbolje vam želim evo malo da zasladimo uživajte u odom danu...
Mersiha pridružila bih se navedenim savjetima... i nemoj se sekirati, bice to sve ok ako Bog da...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Pošto ja ko padobranac nekad uletin na temu ne poznajem baš trudnice, mersiha koja si sedmica trudnoće? Kakvi si bolovi? Boli li u dnu stomaka sa jedne strane ili preko čitavog stomaka, jeu li grčevi? Sve ovo je bitno, ako je bol samo sa jedne strane nije strašno, ako su grčevi u stomaku i boli preko čitavog stomaka idi doktoru. Imaš li problema sa bešikom i mokraćnim kanalima može da je od tog, ako je veće trudnoća možda je beba nogicom lupila živac.
ma mene boli ispod stomaka samo kad hodam,nemam grceve,samo me ponekad zaboli ispod lijeve strane stomak,nekad ispod desne i kad ja podignem rukom stomak onda me manje boli.
beba se vrti to osjetim.
ma izdrzacu do sutra akobogda,pa cu vidjeti sutra na UZ sta je u pitanju.
Mene je prije nekih mjesec dana, tad sam bila oko 20 sedmice, boljela lijeva strana blizu prepone kad hodam i zvala sam dr, bila je u pitanju bešika,rekla mi je da popijem litar toplog urološkog čaja, mirovanje i utoplim se ako do ujutru ne prestane da joj se javim. Nikakvog iscjedka nisam imala sem te jake upale bešike.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mersiha ti najbolje znaš šta ćeš...možda da popiješ apaurin...
Gagach i ja sam u stanju rasklapanja čini mi se, boli me bikini zona dok mijenjam položaj, al mislim da je sve to normala, vidjećemo u petak na kontroli jesam li se počela otvarati, i šta za ovu terapiju Ginipralom koju još uvijek trošim.....
žene gdje steeeee? evo saljem vam ruze, nadam se da ce biti za svakoga po jedna
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm