Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje trudilice,veliki pozzz,nesto trazim po googl-u pa naleti na clanak na stranici http://www.civilnodrustvo.ba tice se jednog pokusaja vantjelesne oplodnje do 37 god.starosti zene,samo nikako da skontam dali je stvarno taj jedan postupak besplatan ili sam ja nesto krivo shvatila.a inace vec nekoliko ljudi mi je ovih dana napomenulo da je usvojena odluka o besplatnoj vantjelesnoj,pa vas molim za vase misljenje.Mozda neko ima neke informacije o tome???
< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.2.2011 8:03:59 >
Aidice jako mi je zao ,glavu gore i nedaj se nije jos sve izgubljeno mali odmor fizicki i psihicki pa pokusaj ponovo.Svaki put kad se vi razocarate razocaram se i ja ali ipak se nadam da cemo sve na kraju uspjeti dobiti svoje male .Lijep pozdrav za tebe i ostale cure.
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
http://www.paraplegicari.org/documents/z_Odluka_o%20osnovnom_paketu_zdravstvenih_prava_sl_novine_FBiH.pdf evo jos jedan link u kome su navedene zdravstvene usluge koje su pokrivene paketom zdravstvenih prava,gdje je izmedju ostalog navedeno da paket ne pokriva vantjelesnu oplodnju iznad 37 god.starosti zene,po svemu ovom ili oni nas lazu ili stvarno postoji taj jedan pokusaj vantjelesne oplodnje,samo sto se za to jos ne zna...kako sad da covjek bude pametan
< Poruku je uredio malena27 RR -- 27.2.2011 19:46:05 >
malena, evo ja sam malo ceprkala po Odlukama , stvarno pise da se placa .... a ne placa samo grrrr "...13. Vjestacka oplodnja nakon 37 godina starosti zene 14. Vjestacka oplodnja nakon drugog pokusaja..." http://www.paraplegicari.org/documents/z_Odluka_o%20osnovnom_paketu_zdravstvenih_prava_sl_novine_FBiH.pdf ja ne kuzim bas najbolje sluzbene novine , ali koliko skontah da je finansiranje prepusteno na kantonalni nivo Dalje, sada sam zvala moju sestru koja radi u udruzenju gradjana xx i kaze 'nista od toga' Kanton ti samo zacepi usta NEMA PARA Ali na nama je da BUDE para samo da ispitamo proceduru kako to ide Na ugled Hrvatske (Hrvatica) oni predaju nekakve zahtjeve njihovom zdravstvenom (uz nalaze i preporuke dr) da im se odobri Ja mislim da ovo nije bas nemoguce , zavrkancija jeste ali samo da skontamo kako to funkcionise pa ako nas preda 100 jednoj ce valjda odobriti Sada je na Vama da se pokrenete , kod pravnika, doktoria, zavoda zdravstvenog .... Ja imam jos fore do septembra :(
Znaci iste smo aidice i ja sam vec krenula u novi postupak a krajem januara sam imala prvu neuspjesnu vto i meni je doktor predlozio da odmah idemo dalje ako se dobro osjecam,citala sam komentare da treba pauza bas sam se iznenadila kad nam je doktor predlozio da nastavimo,prihvatili smo pa sta dragi Bog da,nadamo se najboljem aidice zelim ti sve najbolje i da nam dragi Bog da snage i strpljenja.. svima koje su u postupku puno srece i
Hvala Mida I ti si znaci samo jedan ciklus odmarala? Ja treba da dobijem 21 marta, a sa stimulacijom insAllah pocinjem drugi ili treci dc Neka nam je po hajru kao i svim zenicama u bilo kakvom postupku
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.