|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
23.2.2011 19:10:11   
dijana79
hvala vam svima puno mi značite
aidice kako si prokrvarila možda je implatacijsko krvarenjeuser posted image

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 1851
23.2.2011 19:24:09   
ena0002
Aidice jako mi je zao user posted image ....
a Dijana tebi iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1852
23.2.2011 20:40:51   
malena ze
Aidice zao mi je,budi mi hrabra i jakauser posted image user posted image Dijana cestitam ti i zelim ti najljepsihuser posted image mjeseci...

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1853
23.2.2011 21:44:23   
Mia
Aidice zao mi je draga user posted image user posted image user posted image  Samo glavu gore i ako Bog da u novi postupak.

dijana79 cestitam user posted image user posted image user posted image  zelim ti sve najbolje u user posted image  i da ti ako Bog da sve prodje u najboljem redu! Izvini, ali nisam upratila gdje si radila VTO?

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1854
24.2.2011 2:34:33   
ammela
Draga moja glavu gore uz tebe sam. znam kako ti je  nedaj se i nepredaji se mnogo mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1855
24.2.2011 22:33:19   
lara84
drage moje trudilice,veliki pozzz,nesto trazim po googl-u pa naleti na clanak na stranici http://www.civilnodrustvo.ba
tice se jednog pokusaja vantjelesne oplodnje do 37 god.starosti zene,samo nikako da skontam dali je stvarno taj jedan postupak besplatan ili sam ja nesto krivo shvatila.a inace vec nekoliko ljudi mi je ovih dana napomenulo da je usvojena odluka o besplatnoj vantjelesnoj,pa vas molim za vase misljenje.Mozda neko ima neke informacije o tome???user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 25.2.2011 8:03:59 >

Bolje da te Bog pita zasto si to uradio,nego zasto nisi pokusao.....

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1856
24.2.2011 22:40:40   
gerberka
ja ne mogu da otvorim ovaj link user posted image jel neka uspjela?

(odgovor članu lara84)
Neposredna veza do poruke: 1857
25.2.2011 8:05:22   
malena27 RR
link nije dobro postavljen, molim clanicu Lara83 da ponovo stavi pravilan link user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1858
25.2.2011 13:06:14   
lizika
Aidice jako mi je zao user posted image user posted image user posted image ,glavu gore i nedaj se nije jos sve izgubljeno mali odmor fizicki i psihicki pa pokusaj ponovo.Svaki put kad se vi razocarate razocaram se i ja ali ipak se nadam da cemo sve na kraju uspjeti dobiti svoje male user posted image .Lijep pozdrav za tebe i ostale cure.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1859
25.2.2011 13:09:25   
lizika
iskrene cestitke Dijana i od sveg srca i sve najboljeuser posted image .

lizika

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1860
25.2.2011 16:55:48   
aidicaa
Hvala vam puno drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja vec sledeci ciklus aBd pocinjem sa stimulacijom za VTO user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 1861
25.2.2011 18:32:24   
tanananka
user posted image user posted image user posted image bravo aidice i da ovaj put bude dobitni aBd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1862
25.2.2011 21:44:29   
lamama
aidice sretno draga da bude ovaj put user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 1863
25.2.2011 22:02:14   
lara84
http://www.civilnodrustvo.ba/index.php?opcija=vijesti&kat=1&id=3197

(odgovor članu lara84)
Neposredna veza do poruke: 1864
25.2.2011 22:33:12   
vjestica
i ja sam o tome čitala prje godinu i po i mislim da samo i na forumu o tome pisale, ali niko nije došao do nekih konkretnijih podataka user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lara84)
Neposredna veza do poruke: 1865
25.2.2011 23:31:35   
gerberka
ovo je super..samo da nije ostalo na papiru user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1866
26.2.2011 9:42:05   
lizika
Bravo Aidiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  bice to sve ok.
Puno pozdrava.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1867
26.2.2011 14:12:08   
lara84
http://www.paraplegicari.org/documents/z_Odluka_o%20osnovnom_paketu_zdravstvenih_prava_sl_novine_FBiH.pdf
evo jos jedan link u kome su navedene zdravstvene usluge koje su pokrivene paketom zdravstvenih prava,gdje je izmedju ostalog navedeno da paket ne pokriva vantjelesnu oplodnju iznad 37 god.starosti zene,po svemu ovom ili oni nas lazu ili stvarno postoji taj jedan pokusaj vantjelesne oplodnje,samo sto se za to jos ne zna...kako sad da covjek bude pametan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 1868
26.2.2011 19:53:27   
gerberka
a trebamo provjeriti jel istina ovo za finansiranje, pa koliko bi ženama to značilo user posted image sretno onima koje idu na postupak!!! cmokarim vas i držim palčeve!!!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 27.2.2011 19:46:05 >

(odgovor članu lara84)
Neposredna veza do poruke: 1869
26.2.2011 22:26:50   
@malena@
aidice zao mi je sto je tako a da nije sad malo prerano za postupak drugi...

cure i ja sam citala o tome ali gdje god se obratim kaze nema to jos e neznam zasto su onda ovo dali u javu da citmo bezveze ako od toga nema nista..user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1870
27.2.2011 12:59:31   
sabas
malena, evo ja sam malo ceprkala po Odlukama , stvarno pise da se placa .... a ne placa samo grrrr "...13. Vjestacka oplodnja nakon 37 godina starosti zene 14. Vjestacka oplodnja nakon drugog pokusaja..." http://www.paraplegicari.org/documents/z_Odluka_o%20osnovnom_paketu_zdravstvenih_prava_sl_novine_FBiH.pdf
ja ne kuzim bas najbolje sluzbene novine , ali koliko skontah da je finansiranje prepusteno na kantonalni nivo Dalje,  sada sam zvala moju sestru koja radi u udruzenju gradjana xx i kaze 'nista od toga' Kanton ti samo zacepi usta NEMA PARA Ali na nama je da BUDE para samo da ispitamo proceduru kako to ide Na ugled Hrvatske (Hrvatica) oni predaju nekakve zahtjeve njihovom zdravstvenom (uz nalaze i preporuke dr) da im se odobri Ja mislim da ovo nije bas nemoguce , zavrkancija jeste ali samo da skontamo kako to funkcionise pa ako nas preda 100 jednoj ce valjda odobriti Sada je na Vama da se pokrenete , kod pravnika, doktoria, zavoda zdravstvenog .... Ja imam jos fore do septembra :(  

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1871
27.2.2011 16:03:25   
aidicaa
Malena doktor je rekao da ako se ja dobro osecam da nije nikakav problem da radimo VTO sledeci ciklus aBd user posted image ...samo nek nam bude po hajru user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1872
27.2.2011 19:27:17   
mida
Znaci iste smo aidice i ja sam vec krenula u novi postupak a krajem januara sam imala prvu neuspjesnu vto i meni je doktor predlozio da odmah idemo dalje ako se dobro osjecam,citala sam komentare da treba pauza bas sam se iznenadila kad nam je doktor predlozio da nastavimo,prihvatili smo pa sta dragi Bog da,nadamo se najboljem
aidice zelim ti sve najbolje i da nam dragi Bog da snage i strpljenja..user posted image
svima koje su u postupku puno srece i user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1873
27.2.2011 19:32:02   
mala75
aidice, mida da vam slijedeći postupak bude aBd dobitniuser posted image .

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1874
27.2.2011 21:47:48   
aidicaa
Hvala Mida user posted image
I ti si znaci samo jedan ciklus odmarala?
Ja treba da dobijem 21 marta, a sa stimulacijom insAllah pocinjem drugi ili treci dc user posted image  user posted image  user posted image
Neka nam je po hajru kao i svim zenicama u bilo kakvom postupku user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *