|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
14.2.2011 22:34:07   
malena ze
Cure sretno,drzim vam figeuser posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1801
15.2.2011 6:21:15   
ammela
Ako Bog da sutra ujutro mi je punkcija u 8.20 i bice nadam se bolje nego prosla dva puta nadam se user posted image
Hvala vam svima na podrsci i nek nam je svima sretno i uspjesno sa punouser posted image  i user posted image !!                                                                                                                            A naravno cim stignem napisat cu kako sam prosla :)))

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1802
15.2.2011 6:58:26   
leli§
sretno svim trudilicama koje su u procesu user posted image user posted image user posted image  da sto bezbolnije prodju sve etape i da betice budu visoke visokeeeeuser posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1803
15.2.2011 12:10:00   
riba78
IZVORNA PORUKA: tracak nade

Evo danas sam saznala da jeste beta je 920 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu tracak nade)
Neposredna veza do poruke: 1804
15.2.2011 16:40:00   
mala75
ammela, sretno na punkciji i da aBd urodi s puno js. Javi nam obavezno kako si prošla.

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 1805
15.2.2011 20:13:31   
ammela
Hvala Mala 75 hvala i bilo je mashala 13 jaja ja sam se pravo iznenadila. Sad valja cekat da vidimo sta cemo dobit embria Nadam se ako bogda da bude puno puno punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1806
15.2.2011 21:40:30   
AAvalon
ammela, jeee user posted image user posted image user posted image user posted image 13 js, mashAllah. na hajr da sve izadje, bas ti zelim srecu user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1807
15.2.2011 22:10:03   
mida
ammela supeeeeruser posted image user posted image user posted image  cestitam mila...da se sto vise njih oplodi ako Bog da....
tracak nade cestitam i uzivaj sad u tim divnim mjesecimauser posted image user posted image user posted image ...
aidice ocekujemo visoooooku betu ako Bog da user posted image user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1808
15.2.2011 23:08:38   
tanananka
ammela super za JS, aBd da se sve lijepo oplode pa natrag u maminu pupuuser posted image user posted image user posted image
nisam upratila gdje si radila postupak?

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1809
16.2.2011 9:32:18   
mala75
Baš lijepe vijesti na jutro. Da nam i dan bude ovakav a ti da nas obraduješ još ljepšim vijestima. user posted image user posted image user posted image  za JS i da se aBd pretvore u maleuser posted image user posted image . Kad je transfer?

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 1810
16.2.2011 11:19:10   
aidicaa
  MasAllah user posted image  user posted image  user posted image . Srecno user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.2.2011 11:28:07 >

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1811
16.2.2011 11:25:53   
leli§
MashAllah!!!da vam dragi bog podari snage i sabura! jos malo pa do cilja ako Bog da

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.2.2011 11:28:13 >

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1812
16.2.2011 12:00:43   
ena0002
Sretno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 16.2.2011 12:24:46 >

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1813
16.2.2011 13:09:09   
Leva
Tracak nade iskrene cestitke user posted image user posted image
Ammela neka se sve oplode a vracene nek se cvrsto uhvate za mamicu user posted image user posted image
Ja sam na Decapeptylu vec 5. dan, dobila sam i od sutra aBd pocinjem sa stimulacijom user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1814
16.2.2011 13:28:02   
tanananka
levce zelim ti svu srecu svijeta i da IVF uspije iz prveuser posted image user posted image
saljem ti veliki user posted image user posted image user posted image user posted image za podrsku

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1815
16.2.2011 13:29:39   
aidicaa
Leva srecno user posted image  user posted image  user posted image .
MasAllah bas nas ima puno u postupku user posted image ...da svi aBd budu uspesni user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1816
16.2.2011 20:34:34   
Mia
Sretno svim trudilicama u ovom januarsko-februarskom postupku, a onima sa visokom beticom zelim sretnu, lijepu i laku trudnocu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1817
17.2.2011 4:51:34   
ammela
Drage moje danas su mi javili da od mojih 13 jaja 8 su pokusali oplodit i imam sada 5 embria.                                          Ako bogda da svi uspiju imacu sta i zamrznuti :)) Presrecna sam izgleda treca sreca :)))
Ali necu puno da se radujem jos nije gotovo - sada ako bogda cekam da mi jave hocel mi
transfer radit u petak ili nedelju pa se opet cujemo
I zaista svima od srca zelim puno uspijeha i da se netrudimo uzalud ako bogda puno user posted image

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1818
17.2.2011 8:53:40   
malena27 RR
ammela sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1819
17.2.2011 9:33:14   
AAvalon
sretno ammela user posted image user posted image user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1820
17.2.2011 9:34:53   
tanananka
ammela neka bude hairli i sa srecomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 1821
17.2.2011 18:20:02   
gerberka
drage žene, ja krenula da citam od početka..rekoh da se malo upoznam..a na 34 stranici mi se zamatalo u glavi, zvjezdice prebrojah...onda skontah da se radi o 77 stranica user posted image user posted image user posted image super ste!!!!!! nevjerovatne ste!!!!!!!

čestitke za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i puno sreće onima koje su u postupku.

koja je razlika između inseminacije i IVF? znam da glupnem s pitanjem, ali sve mi je novo...do jucer sam mislila da je seks = beba, a prije spontanog sam bila na dr forumima..uh dok čovjek prostudira sve teme...ima da držimo edukaciju doktorima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 1822
18.2.2011 16:27:56   
lizika
Amela sretno od sveg srca i da sve prodje ako bd u redu i bude jedna mala user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1823
19.2.2011 16:37:41   
ammela
juce su mi stavili tri embrica nazad a ona preostala dva nisu bili dobri pa ih nece zamrznuti :(
Malo me je to razocaralo jer sam mislila imam vise nade sa jos dva al sta da se radi nemam kontrolu tako je idemo dalje ovako. do 3 marta cu morati cekati na rezultate kad ce mi vaditi krv izdzacu nekako do tada a sad samo lezim ova tri dana ne mrdam.hvala svima na podrsci i lijepim zeljama mnogo mi znaci i sretno svima da ako bogda ugledamo svi svoje user posted image !!!

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 1824
19.2.2011 16:57:31   
aidicaa
Ammela nek je sa srecom i da 3 marta ugledas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Nemoj da se sekiras za preostala dva, mozda ce  jedan od ta tri ili aBd sva tri biti dobitna  user posted image  user posted image user posted image
Meni je vracen samo jedan, treci dan posle pinkcije i ni jedan nije mogao da se zamrze na zalost, tako da se nadam insAllah da ce ovaj u stomacicu biti dobitni user posted image . Ja radim test 25febr user posted image

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *