Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako Bog da sutra ujutro mi je punkcija u 8.20 i bice nadam se bolje nego prosla dva puta nadam se Hvala vam svima na podrsci i nek nam je svima sretno i uspjesno sa puno i !! A naravno cim stignem napisat cu kako sam prosla :)))
Hvala Mala 75 hvala i bilo je mashala 13 jaja ja sam se pravo iznenadila. Sad valja cekat da vidimo sta cemo dobit embria Nadam se ako bogda da bude puno puno puno
ammela supeeeer cestitam mila...da se sto vise njih oplodi ako Bog da.... tracak nade cestitam i uzivaj sad u tim divnim mjesecima ... aidice ocekujemo visoooooku betu ako Bog da
Baš lijepe vijesti na jutro. Da nam i dan bude ovakav a ti da nas obraduješ još ljepšim vijestima. za JS i da se aBd pretvore u male . Kad je transfer?
Tracak nade iskrene cestitke Ammela neka se sve oplode a vracene nek se cvrsto uhvate za mamicu Ja sam na Decapeptylu vec 5. dan, dobila sam i od sutra aBd pocinjem sa stimulacijom
Drage moje danas su mi javili da od mojih 13 jaja 8 su pokusali oplodit i imam sada 5 embria. Ako bogda da svi uspiju imacu sta i zamrznuti :)) Presrecna sam izgleda treca sreca :))) Ali necu puno da se radujem jos nije gotovo - sada ako bogda cekam da mi jave hocel mi transfer radit u petak ili nedelju pa se opet cujemo I zaista svima od srca zelim puno uspijeha i da se netrudimo uzalud ako bogda puno
drage žene, ja krenula da citam od početka..rekoh da se malo upoznam..a na 34 stranici mi se zamatalo u glavi, zvjezdice prebrojah...onda skontah da se radi o 77 stranica super ste!!!!!! nevjerovatne ste!!!!!!!
čestitke za sve i puno sreće onima koje su u postupku.
koja je razlika između inseminacije i IVF? znam da glupnem s pitanjem, ali sve mi je novo...do jucer sam mislila da je seks = beba, a prije spontanog sam bila na dr forumima..uh dok čovjek prostudira sve teme...ima da držimo edukaciju doktorima
juce su mi stavili tri embrica nazad a ona preostala dva nisu bili dobri pa ih nece zamrznuti :( Malo me je to razocaralo jer sam mislila imam vise nade sa jos dva al sta da se radi nemam kontrolu tako je idemo dalje ovako. do 3 marta cu morati cekati na rezultate kad ce mi vaditi krv izdzacu nekako do tada a sad samo lezim ova tri dana ne mrdam.hvala svima na podrsci i lijepim zeljama mnogo mi znaci i sretno svima da ako bogda ugledamo svi svoje !!!
Ammela nek je sa srecom i da 3 marta ugledas Nemoj da se sekiras za preostala dva, mozda ce jedan od ta tri ili aBd sva tri biti dobitna Meni je vracen samo jedan, treci dan posle pinkcije i ni jedan nije mogao da se zamrze na zalost, tako da se nadam insAllah da ce ovaj u stomacicu biti dobitni . Ja radim test 25febr
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.