|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
10.2.2011 13:05:23   
aidicaa
Zenice moje bebice ipak ne mogu sacekati ponedeljak...ET je sutra aBd u 13:45h
Zaboravih napisat pa da se dopunim: od 9 jajnih stanica oplodilo se 4.

< Poruku je uredio aidicaa -- 10.2.2011 13:19:58 >

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1751
10.2.2011 13:13:45   
lizika
Aidice cestitam i sve najbolje.Evo i ja sam juce potpisala sve sto je trebalo i dogovorila o daljnjem postupku.Tako da od 2 marta pocinjem sa kontracepcijom i 31 marta imam ultrazvuk to u toku vjestice molim te jeli znas zbog cega se radi taj taj ultrazvuk bas tad nije mi jasno a zaboravila sam da pitam?Onda od aprila pocinjem sa injekcijama i transver je oko 14 aprila sa odstupanjima 3 do 5 dana.
Lijep pozdrav.

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1752
10.2.2011 13:19:02   
aidicaa
Lizika hvala mila.
I tebi aBd da prodje sve kako ocekujes i da nam zabebis iz prve user posted image user posted image user posted image
Sto se tice tog UZ posle kontracepcije ne bih ti znala objasnit, ali verovatno ce se javiti zenice koje su imale iskustva sa tim.
Ja sam npr.bila na kontracpciji mesec dana pre VTO ali zbog ciste, da bi ona otisla i uspeli smo je konacno oterati uz pomoc kontracepcije user posted image
Zelim ti sve naj, naj...

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 1753
10.2.2011 13:26:53   
lizika
Hvala draga moja tebi puno,puno srece i da sve uspije u sta i nesumnjam.Nadam se da ce se vec javiti neko ko zna odgovoriti na to pitanje.Javi nam se cim budes mogla.user posted image

lizika

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1754
10.2.2011 13:29:47   
malena27 RR
lizika, uzv se radi da se vidi stanje unutrasnjosti materice i stanje jajnika prije pocetka stimulacije... kao i obicni uzv user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 1755
10.2.2011 17:19:06   
mala75
aidice, šta je sad, otkud Et treći dan jesu li ti objasnili? U svakom slučaju sretno i da se aBd user posted image zalijepi od prve.

Lizika sretno i tebi u tvom postupku a što se tiče UZ za vrijeme menzesa meni su takođe radili i dr Maja mi je kod Mehmedbašića objasnila da se to radi kako bi se vidjelo unutarnje stanje prije stimulacije (u sučaju da postoji cista koja tokom menzesa neće pući i nestati sama, stimulacija se odgađa)

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1756
10.2.2011 18:07:17   
lamama
aidice sretno milauser posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1757
10.2.2011 18:21:45   
ledy blue
aidice  sretno !!!user posted image user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 1758
10.2.2011 19:37:23   
malena ze
Aidice,sretno zelim ti svu srecu svijetauser posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1759
10.2.2011 21:12:04   
mina minka
aidice sretno milauser posted image user posted image

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1760
10.2.2011 21:41:32   
tanananka
aidice sretno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1761
10.2.2011 22:43:52   
dijana79
sidi čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aidice sretno sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moji su embriončići ili blastociste vraćene ne razumjem se baš toliko u to vraćene utorak u moju pupu  tj dvije a ostalo je tri za zamrzavanje sutra trebamo zvati da pitamo da li su preživjele pošto smo radili to u Postojnoj u Sloveniji ja se nadam pozitivnom rezultatuuser posted image

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 1762
11.2.2011 8:42:30   
mala75
aidice sretno i biće to aBduser posted image .
Dijana79 aBd da se user posted image user posted image zalijepe za svoju mamicu

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1763
11.2.2011 10:00:56   
lizika
Hvala na objasnjenju.Nadam se da ce sve bitim ok.Tebi takodje puno srece.
Lijep pozdrav.

lizika

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1764
11.2.2011 14:49:06   
@malena@
aidice sretno ti bilo da nas obradujes sa pozitivnom betom....samo opusteno.

mala 75 pitas za ET 5 dan i ja sama se iznenadila sto je tako prvi put sam cula sad kad sam otisla ponovno na razgovor dokt mi je obecala ako dobijem dosta embrija da cu ici 5 dan na ET,da vide koji ipak je najizdrzljiviji jer ove sto je vratila 3 dan kaze da mozda uginu a drugi bi opstali bolje..pa sam razocarana sto nije uradila to i sad jer sam imala 11 dobrih embrija njih 9 sam bacila uzalud trebala je sacekat 5 dan ipak je treci postupak nije to malo..ali mi tu nemozemo nista oni i sto znaju negovore na veijeme..user posted image user posted image

(odgovor članu lizika)
Neposredna veza do poruke: 1765
11.2.2011 16:01:50   
mida
Aidice sretno mila,sad ocekujemo pozitivnu betu ako Bog dauser posted image user posted image
dijana79 sretno i tebi mila i da se bebice fino ugnijezde ako Bog dauser posted image user posted image
Sto se tice ET 3 i 5 dan neznam kako je kod nas ali ovde u Njemackoj je zakonom zabranjeno ET duze od tri dana,zasto neznam,valjda zbog tog dosta zena odavde ide u Cesku da radi vto,tamo je peti dan i pokazalo se veoma uspjesno.Cak je jedna moja prijateljica odlican primjer,u Njemackoj je radila 11 puta vto nije uspjelo,u Ceskoj od prvi put,sad ima dvije divne curice od godinu dana,jos je u vrijeme procesa imala 45 godina,da li je to do tog(peti dan ET)ili kad hoce hoce...neznam.
Imam jedno pitanje za moje cure,naime ja sam radila prvi put sad u januaru vto,neuspjesno,juce bila kod doktora na kontroli i on predlaze da odmah idemo dalje,kao vece su sanse da uspije ako odmah nastavimo,pristali smo mada neznam da li smo dobro odluciliuser posted image nekako mi sve to rano vec sredinom marta bi imala ET,ja sam mislila da se odmara bar 3 ciklusa,da li je neka od vas radila tako brzo,znaci vjestica posle ET i vec sledeci ciklus pocinjem sa terapijom...
ljubim vas mile moje user posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1766
11.2.2011 17:01:26   
@malena@
neznam kod kojeg si doktora ali ja sam bila kod dr hajder i radila mi je dva postupka mjesec za mjesec i kad sam otisla kod dr balic oni su ostali bez rijeci sto je radila tako brzo postupke najmanje tri mj moras odmorit i nemoj da ti samo uzmu pare jer i jajnici trpe dosta tokom postupka treba i njima odmor..razmisli dobro jos ako si mlada nemas gdje da zuris

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1767
11.2.2011 17:52:50   
mala75
Mida, u potpunosti se slažem s malenom, i ja sam dosta čitala i literatura kaže da bi trebala pauza od 4 do 6 mjeseci baš zbog funkcije jajnika. Pa ne pije se ni ova kontracepcija 1 do 2 mjeseca prije postupka nego da se ono odmore kako bi na stimulaciju bolje reagovali. Raspitaj se i ne žuri.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1768
11.2.2011 18:00:04   
aidicaa
Evo i mene user posted image
Uh lepog li dozivljaja danas user posted image ...videli smo nas mali embrion na velikom ekranu, meni suze posle, a muzek je bio presrecan user posted image  user posted image  user posted image . Jedan embrion vracen...za ostala tri ce mi javit do ponedeljka jesul za zamrzavanje user posted image
Posle ET smo prosetali i bili u MC Donalds. Malo smo duze prosetali od parkinga do restorana i nazad ali se nadam da to nece uticat na nasu bebicu user posted image
Od danas sledi cekanje i uspeh aBd na kraju tj. user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1769
11.2.2011 18:23:17   
@malena@
blago tebi aidice damije da sam na tvom mjestu..
nista se nebrini sad budi sretna i uzivaj i ako bogda da beta bude pozitive...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1770
11.2.2011 18:25:02   
aidicaa
Hvala Malena user posted image . I ti aBd brzo da pocnes sa pripremama za uspesan VTO user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1771
11.2.2011 18:42:40   
@malena@
ako bogda svi se nadamo uspjehu...
a ako smijem da te pitam sto si vratila samo jedan jeli doktor tako odredio ili vi..

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1772
11.2.2011 18:46:26   
aidicaa
Naravno da smes da pitas...user posted image ...Doktorka je tako odredila ...

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1773
11.2.2011 19:00:35   
tracak nade
Djevojke, ovo mi nije jasno, kako radite aspiraciju celija bez anestezije???? Pa to je strasno. Ja sam radila u Srbiji jednom i uspavali su me . Nisam nista osjetila.

(odgovor članu sanjalica_m)
Neposredna veza do poruke: 1774
11.2.2011 19:07:26   
riba78
tracak nade ,prvo dobrodošlica na RRuser posted image
a što se tiće punkcije ,ja sam je radila bez anestezije u Ljubljani i izdržala user posted image
ništa prestrašno ,što mi žene ,koje silno želimo biti mame ne možemo izdržati .

Mi žene smo jaće nego što mislimo da jesmo user posted image

< Poruku je uredio riba78 -- 11.2.2011 19:08:28 >

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu tracak nade)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *