Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Paaaa, iskreno i mene to malo smeta. Niko nista ne govori, ako neces sam pitati. Ispadnem ja ko neki frik, dodjem tamo kod dr. sa spiskom (jer ne mogu sve popamtiti sta mi padne na pamet izmedju dvije kontrole ) i imam Vas pitati ovo, a kako ono, a da li trebam mozda to , mogu misliti zvucim ko pravi hipohondar, a ja samo ne zelim da nesto ispustim jer ipak svi u VTO puno ulazemo od para, zdravlja, tijela, vremena, zivaca,...., i ne zelim da te pare, zdravlje, tijelo, zivce, vrijeme olako i uzalud potrosim
cure moje evo i mene ja sam bila na razgovoru kod dr i odlucila sam se opet u maju ako bogda na postupak.samo moramo jos neke nalaze da provjerimo kod muza nasli neke bakterije i leukocite prilikom spajanja pa sumnja dokt da nije i to uzrok sto nije uspjelo..a ja moram da uradim histeroskopiju neki nalaz prvi put cujem da vide kakva je sluznica da li je iko to od vas radio..imam brigu kako ce i to proc..
< Poruku je uredio @malena@ -- 8.2.2011 13:49:54 >
rerice draga jesam li dobro shvatila da si ti kod dr. Mehmedbasica u postupku? Ako jesi, mozes li mi, molim te, ukratko ispricati svoja iskustva sa njim, jer, kao sto i smaa znas, oprecna su misljenja u vezi s njim. Ja i nemam bas neko pozitivno iskustvo, ali bi mi bilo drago cuti da neko ima i da mu je kod njega uspjela VTO.
Mia jesam kod njega sam, al nikad nisam radila VTO, radila sam 9 inseminacija, 5 je bila uspjesna al nazalost otislaa u 5 sedmici stanjio mi se endometrij pa se nije moglo sacuvati, a sto se tice dr.ja sam sa njim prezadovoljna i nemam nikakve primjedbe na njega, jer ljudi dragi svi moramo da shvatimo da dr.ne daje djecu vec ima visa sila, a dr.samo radi sto je u njegovoj mogusnosti, a ja bih svakome njega preporucila, to je moje misljenje, a svako moze da se izjasni onako kako hoce i moze.....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.2.2011 8:32:19 >
zdravo drage moje nisam se dugo javljala da vam se javim bebice su tu obe zive i zdave u 36 sedmici sam se porodila na carski jedna 2360gr.47cm a druga 2190gr.45cm svima zelim srecu od sveg srca i nemojte se predavati jer znam kako je ja sam nakon sesti put uspjela da dobijem dvojke puno srece jas jednom svim
Sad sam se čula sa sestrom iz ordinacije, juče stigla i od danas sam na kontracepciji. Moš mislit, meni je ovo pravo , i mm kaže: baš nas briga od danas nećemo paziti na ovulaciju, plodne dane i drugo, da se i on malo odmori od računanja.
zdravo drage moje nisam se dugo javljala da vam se javim bebice su tu obe zive i zdave u 36 sedmici sam se porodila na carski jedna 2360gr.47cm a druga 2190gr.45cm svima zelim srecu od sveg srca i nemojte se predavati jer znam kako je ja sam nakon sesti put uspjela da dobijem dvojke puno srece jas jednom svim
SIDI cestitam i nek su ti zive i zdrave
Sidi iskrene cestike Cure ja trebutno pijem vitamin E i folnu a htjela sam i aspirin 100 pa sam procitala da se vitamin E ne bi trebao kombinovati sa lijekovima protiv zgrusavanja krvi, a toje djelom i aspirin 100...pa da znate
*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce *** 14.05.2016. pozitivan test***
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.