Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
Jutro cure i od mene, vidim ima cura koje su već uveliko u postupku pa od vam sretno i da se abd obradujemo ubrzo
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
Drage moje trudilice i trudnjače imam jedno pitanjce za vas. Da li su vam vaši ljekari prije samog postupka IUI ili IVF uključivali neke od preparata folne kiseline (folacin, folik pls) i koliko je pametno to sam sebi uključiti. Isto se odnosi i na aspirin 100. Meni je jedino dr Mehmedbašić to dao jednom prije postupka IUI pa sam mislila na svoju ruku uzeti prije mog martovskog postupka. Šta mislite može li da škodi???????????????????
Ne moze da ti skodi,ja idem kod dr.Mehmedbasica i preporucio mi je folnu kiselinu aspirin 100 i feminal za endometrij,mozes ti to koristiti,dobro ce ti doci do martovskog postupka,sretno....
< Poruku je uredio malena27 RR -- 8.2.2011 9:49:40 >
Ja sam bas dr. Balic pitala da li da pijem Aspirin 100 prije i u toku postupka, ona je rekla da koristi, a ni stetnosti nisu dokazane, ako zelim mogu piti. A za vitamine je preporucila Prenatal koji sadrzi folnu kiselinu, b vitamin i jos neceg tamo...i pripremljen je iskljucivo za trudnice i dojilje, tako da ima optimalne koncentracije vitamina (ovo zvuci ko reklama )
Ma nije reklama a i da jeste nama godi. Mene samo ljuti što mi trebamo nešto poduzeti, nešto pitati (hoću li ovo ili ono) umjesto da nam sami kažu šta nam treba. Ipak mi u ovo ulažemo puno i psihički i fizički i materijalno. Možda ta kombinacija folne sa svim tim vitaminčićima u Prenatalu i nije loš izbor. Sad sam se sjetila da je to pila i moja sestra tijekom cijele trudnoće i dok je dojila a imala je i nedostatak željeza. Postat ćemo mi pravi mali dr. Bravo za nas .
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.