|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
8.2.2011 8:15:01   
orange 00
Paaaa, iskreno i mene to malo smeta.
Niko nista ne govori, ako neces sam pitati.
Ispadnem ja ko neki frik, dodjem tamo kod dr. sa spiskom user posted image (jer ne mogu sve popamtiti sta mi padne na pamet izmedju dvije kontroleuser posted image ) i imam Vas pitati ovo, a kako ono, a da li trebam mozda touser posted image , mogu misliti zvucim ko pravi hipohondar, a ja samo ne zelim da nesto ispustim jer ipak svi u VTO puno ulazemo od para, zdravlja, tijela, vremena, zivaca,...., i ne zelim da te pare, zdravlje, tijelo, zivce, vrijeme olako i uzalud potrosimuser posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1726
8.2.2011 9:42:51   
babygirl
sta , i vi ste hipohondri? user posted image user posted image levu i mene su odavno smjestili na celo user posted image user posted image user posted image

ja sam sebi ukljucila pregnacare, na svoju ruku,  prije 20tak dana. prvo sam ga pila svaki drugi dan,a sad nekad svaki dan nekad svaki drugi user posted image

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1727
8.2.2011 9:52:22   
orange 00
user posted image  sad mi je lakseuser posted image

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 1728
8.2.2011 13:36:54   
@malena@
cure moje evo i mene ja sam bila na razgovoru kod dr i odlucila sam se opet u maju ako bogda na postupak.samo moramo jos neke nalaze da provjerimo kod muza nasli neke bakterije i leukocite prilikom spajanja pa sumnja dokt da nije i to uzrok sto nije uspjelo..a ja moram da uradim histeroskopiju neki nalaz prvi put cujem da vide kakva je sluznica da li je iko to od vas radio..imam brigu kako ce i to proc..

< Poruku je uredio @malena@ -- 8.2.2011 13:49:54 >

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1729
8.2.2011 15:36:47   
rerica
Rerice ,a kako se pije taj feminal,mislim koliko puta na dan?
Ja sam pila i pijem jednom dnevno,poboljsaje endometrij....

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 1730
8.2.2011 17:45:57   
Mia
rerice draga jesam li dobro shvatila da si ti kod dr. Mehmedbasica u postupku? Ako jesi, mozes li mi, molim te, ukratko ispricati svoja iskustva sa njim, jer, kao sto i smaa znas, oprecna su misljenja u vezi s njim. Ja i nemam bas neko pozitivno iskustvo, ali bi mi bilo drago cuti da neko ima i da mu je kod njega uspjela VTO.

Ako nisi kod njega, onda oprosti na ovom postu.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1731
8.2.2011 19:37:59   
rerica
Mia  jesam kod njega sam, al nikad nisam radila VTO, radila sam 9 inseminacija, 5 je bila uspjesna al nazalost otislaa u 5 sedmici stanjio mi se endometrij pa se nije moglo sacuvati, a sto se tice dr.ja sam sa njim prezadovoljna i nemam nikakve primjedbe na njega, jer ljudi dragi svi moramo da shvatimo da dr.ne daje djecu vec ima visa sila, a dr.samo radi sto je u njegovoj mogusnosti, a ja bih svakome njega preporucila, to je moje misljenje, a svako moze da se izjasni onako kako hoce i moze.....

< Poruku je uredio malena27 RR -- 9.2.2011 8:32:19 >

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1732
8.2.2011 21:17:29   
sidi
zdravo drage moje nisam se dugo javljala da vam se javim bebice su tu obe zive i zdave u 36 sedmici sam se porodila na carski jedna 2360gr.47cm a druga 2190gr.45cm svima zelim srecu od sveg srca i nemojte se predavati jer znam kako je ja sam nakon sesti put uspjela da dobijem dvojke puno srece jas jednom svim user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1733
8.2.2011 22:22:38   
aidicaa
Sidi drago nam je da si nam se javila user posted image . Nek su ti zive i zdrave bebice user posted image user posted image user posted image  MasAllah im bilo user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 1734
9.2.2011 8:27:12   
mala75
Sidi najljepše čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aidice, sretno draga danas i javi nam se da znamo da je prošlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1735
9.2.2011 9:36:38   
tanananka
sidi cestitke za user posted image user posted image , nek su zive i zdrave.user posted image user posted image

aidice sretno danas,da sve prodje u redu aBd user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1736
9.2.2011 10:26:58   
mala75
Sad sam se čula sa sestrom iz ordinacije, juče stiglauser posted image  i od danas sam na kontracepciji. Moš mislit, meni je ovo pravouser posted image user posted image user posted image , i mm kaže: baš nas briga od danas nećemo paziti na ovulaciju, plodne dane i drugo, da se i on malo odmori od računanja.

(odgovor članu tanananka)
Neposredna veza do poruke: 1737
9.2.2011 11:21:14   
nadam se73
IZVORNA PORUKA: sidi

zdravo drage moje nisam se dugo javljala da vam se javim bebice su tu obe zive i zdave u 36 sedmici sam se porodila na carski jedna 2360gr.47cm a druga 2190gr.45cm svima zelim srecu od sveg srca i nemojte se predavati jer znam kako je ja sam nakon sesti put uspjela da dobijem dvojke puno srece jas jednom svim user posted image user posted image
SIDI cestitam i nek su ti zive i zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 1738
9.2.2011 12:23:37   
BENU
sidi čestitam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ,kod kojeg si ti dr išla.

beta 100
beta 901

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 1739
9.2.2011 17:02:36   
malena ze
Sidi cestitam ,neka su ti zive i zdrave user posted image user posted image user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 1740
9.2.2011 19:01:13   
aidicaa
Evo i mene drage moje user posted image
Dobili smo 9 jajnih stanica. ET ako Bog da u ponedeljak user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1741
9.2.2011 19:34:40   
mala75
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  draga i da ti aBd i transfer bude hairli. kako to da ti je transfer u ponedjeljak mislim toliko da čekaš meni u mom protokolu piše 2 do 3 dana nakon punkcije ili i to zavisi od mjesta gdje radiš.

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1742
9.2.2011 19:46:04   
aidicaa
Hvala jos jednom Mala75 user posted image
Pa cekaju 5-6 dana da se stvore blastocyste pa zbog toga user posted image .

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1743
9.2.2011 20:12:30   
ledy blue
Aidice user posted image user posted image user posted image masalah...nek je sretno !!!! I abd  bude uspjesno!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1744
9.2.2011 21:03:00   
ena0002
Sidi iskrene cestike user posted image user posted image user posted image
Cure ja trebutno pijem vitamin E i folnu a htjela sam i aspirin 100 pa sam procitala da se vitamin E ne bi trebao kombinovati sa lijekovima protiv zgrusavanja krvi, a toje djelom i aspirin 100...pa da znate user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1745
9.2.2011 21:29:08   
tanananka
aidice super za JSuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da se aBd lijepo oplode pa natrag u maminu pupu,
ima li kod vas zamrzavanjauser posted image

mala ET se moze raditi 2-5 ili 6 dana poslije punkcije,
5 dan se dobiju blastociste i vece su sanse da dodje do trudnoce

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1746
9.2.2011 21:34:52   
malena27 RR
aidice da bude hairli aBd user posted image user posted image user posted image
odlicno sto vracaju blastociste, vece su mogucnosti da se prime za mamu user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 1747
9.2.2011 21:41:55   
Mia
aidice sretno na ET i da ako Bog da bude onako kako i sama zelis user posted image user posted image user posted image  Mozes li nam samo reci gdje radis VTO?

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1748
9.2.2011 23:07:22   
aidicaa
Mia ja sam u Swetskoj user posted image .
Tano ima zamrzavanje kod nas...nadam se da ce i kod mene biti dovoljno dobre da se mogu smestiti u zamrzivac user posted image
Malena27 vratice mi samo jedan embrion aBd user posted image
TNX cure moje drage user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1749
10.2.2011 8:48:50   
mala75
user posted image user posted image user posted image  pa što onda i ovi naši ne čekaju te blatociste ako su šanse veće. Jooooj Bože dragi sve naopako.

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *