Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ćao cure moram se malo nadovezati na ovu temu kod Mehmedbašića je cijena 2000 km + lijekovi koje možeš sam sebi nabaviti tako da te skoro sve izađe 2500 KM stim da tako jednako nema ni uspjeha moja prijateljica je kod njega radila 7 puta i nikad nije bilo pomaka ni rezultata a za ostale neznam..
Marisela nisam te dobro shvatila ono za 2500km? Htjela si reci da te i postupak i lijekovi izadju toliko,ili.... Nemoguce da su lijekovi 500km,znam da je vecina zena placala oko 2000km same lijekove,neke nesto jeftinije ali odprilike tu je negdje.
pa zavisi od protokola moja ova prijateljica o kojoj sam pisala je sebi kupovala lijekove u Beogradu i toliko ju je izlazilo a nije imala anesteziju nikakvu jer nije ni tražila ona kaže da nema potrebe za tim a nisam ni ja imala anesteziju radila sam u Sloveniji i zaista mi ne treba mada zaista razumijem kad neko kaže da ne može bez anestezije jer niti jedna od nas ne reaguje isto na bol.
A uz to nerazumijem zaista kako tako ih puno lijekovi izađu mene su u sloveniji koštali jer sam ih tamo i kupila tačno ovako Menopur 25 komada 500 eura, Diphereline 15 komada 114 eura i štoperica 25 eura tako da nemogu da svatim kako su onda kod tih žena 2000 km lijekovi a kod njega zna još biti puno kraći protokol i stimulacija.
i mene su lijekovi kostali oko 500km ja sam ih nabavljala u srbiji,a imala sam kraci protokol,npr.ja sam primala samo 7 dekapeptila dok kod nekih zena ode duplo vise,a mislim da ima veze u toj razlici u cijeni Mehmedbasica i Balica to sto Balici dovode biologa iz slovenije a Mehmedbasic ima svog biologa
vedice, hvala ti..ma vjeruj mi..pojma nemam..mi operisali varicocelu a misljenja dr su
1. misljenje: poslije operacije uraditi spermogram najmanje dva mjeseca nakon operacije, piti profertil i zdravo se hraniti ( urolog iz zenice )
2.mišljenje operacija varicocele moze malo poboljsati ali ne i rijesiti problem. bez obzira to je bila operacija neka uradi spermogram i da odredimo postupak ( dr mehmedbasic ) rekao je s obzirom da sam ostajala u dr stanju da treba prije postupka probati prirodno.
zato ja malo hodam po ovim temam i ostavim pokoje pitanje
jer samzbunjena
< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.3.2011 7:53:34 >
Amela zao mi je .......ali budi jaka i neodustaj mali odmor pa pokusaj ponovo.Sigurna sam da ce sve biti ok i dacemo svi dobiti male . Ja sam pocela sa kontracepcijom i 31 marta imam ultrazvuk.To mi je prvi pokusaj i nadam se da ce sve biti ok. Lijep pozdrav za tebe.
Ammela bas mi je zao nedaj se mila... Taman se podignem od svih razocarenja i onda me ove tuzne vijesti ponovo bace na pod...dragi Boze smiluj nam se... Svim curama koje su u postupku zelim puno srece i hrabrosti... i ja sam juce primila prvu bocu...nadam se da ce ovaj put uspjeti...
Kao prvo da napisem Ameli da mi je zaista jako zao,neznam sto vise reci.....
Tano i marisela-ja sam recimo morala uzeti 25 decapeptyla,a menopura 24 kom,zato su mene i toliko kostali lijekovi jer sam ja tano kao sto vidis samo decapeptyla primila vise od tebe za 18 kom. Naravno,kupila sam za svaki slucaj po par kom. vise. i to- 30menopura,28 decapeptyla, i plus stoperica,zato je moja cijena bila tolika.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.3.2011 8:17:13 >
ooo boze dragi pa ovo je kao na lotu ovi nasi postupci...igraj pa mozda dobijes.. amela zao mi je ne gubi nadu odmori.digni glavu i idemo dalje sve zajedno docekat cemo i mi da budemo ako Bgd.
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.