|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
28.2.2011 5:01:10   
ammela
Super Aidice sto nepokleces bas si mi uzor i ako bogda bice hajra user posted image
Ja sam jos u cekanju user posted image  u cetvrtak mi je test pa cemo vidjet

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1876
28.2.2011 13:43:26   
dijana85
da li neko zna da li je konacno odobrena druga vantjelsna oplodnja preko fonda kod sanjeuser posted image

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1877
28.2.2011 13:45:18   
aidicaa
IZVORNA PORUKA: ammela

Super Aidice sto nepokleces bas si mi uzor i ako bogda bice hajra user posted image
Ja sam jos u cekanju user posted image  u cetvrtak mi je test pa cemo vidjet

Hvala mila user posted image
Ima li kakvih simptoma kod tebe?'
Nek ti je sa srecom u cetvrtak i da aBd ugledas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1878
28.2.2011 18:03:54   
ammela
Jutros sam vidjela jednu mrvicu rozkastu al nisam sigurna jel stvarno krv ili brisala sam opet i onda nista prepala sam se i sada samo osluskujem i strah me mada pokusavam da se opustim i kazem sama sebi bice sta je odredenjo i opusti se al neide. Nadam se nadam se do cetvrtka pa cemo vidjet.

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1879
28.2.2011 19:22:10   
dijana85
ammela da li si ti isla na vantjelesnu oplodnju nova sam na ovom forumu pa nisam upucena

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1880
28.2.2011 19:45:56   
smarija
dijana dobro dosla na rr
ja sam isto iz BL i druga vantjelesna je usvojena ali kao jos uvijek zvanicno sto bih ja rekla nije pusteno u sistem,znaci jos se ne mogu podnositi zahtjevi koji je razlog ne znam ali ti je najbolje da pozoves ginekolosku ordinaciju Medico s i njih pitas,jer kao sto vjerovatno znas samo moze preko njih da se
radi
ja sam kod njih radila svoj prvi IVF u oktobru prosle godine sad moram napraviti pauzu pa se nesto nisam raspitivala za ovaj drugi postupak, a i imam 4 embrija zaledjena

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 1881
28.2.2011 20:52:06   
dijana85
drago mi je da sam nasla nekog iz banja lukeuser posted image ja sam isla prvi put u medicos ali na zalost nije uspjela sada cekam da odobre taj drugi put pa da opet pokusam zvala sam i bila u fondu jos se ceka user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1882
1.3.2011 5:30:16   
ammela
jesam dijana85 bila sam na van tjelesnoj i transfer mi je bio februara 18 

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 1883
1.3.2011 22:54:59   
@malena@
smarija mozes li mi reci koliko si placala zamrzavanje i koliko kosta sad postupak sa zamrznutim embrijima..
aidice i mida SRETNO

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1884
1.3.2011 23:25:05   
gerberka
na strani dr balica pise da je novo od marta da zalede embrij..ili nisam dobro shvatila? user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1885
2.3.2011 8:29:53   
orange 00
Dobro si shvatila gerberka, od marta kod Balica mogucnost smrzavanja embrija. Jos samo cijenu nisu odredili, kad saznam javiti cu vam.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1886
2.3.2011 8:55:54   
mala75
orange, jesi li bila u ponedjeljak kod balića i kako napreduje bocanje. ja sam sama sebi juče dala i nije ništa strašnouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1887
2.3.2011 9:03:45   
orange 00
Draga mala75, ja sam izgleda slabic. Juce sam i ja sama sebi dala i umalo pala u nesvijest user posted image  , nije mene strah boce kad mi je neko drugi daje, al od same pomisli da se ja sama ubodem pocnu mi trnuti ruke i osjecam slabost user posted image  MM mi je juce umro od smijeha, na kraju sam ga istjerala iz sobe jer me dekoncentrise user posted image  

Bila sam u ponedjeljak oko pola 4, ne mogu ranije jer radim do 3.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1888
2.3.2011 9:07:12   
mala75
Eeeeeeeee, pa zato se nismo srele, ja sam bila u 12.15. jer mi zbog moje smjene tako odgovara. neznam kakove si iglice našla, mm je meni kupio u Sarajevu neke skroz tanke  male tako da se i ne osjeti kad bodeš. ali bez obzira, hrabre smo mi i izdržat ćemo sve, samo da se user posted image nađe tamo gdje joj je mjesto.

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1889
2.3.2011 11:09:13   
dijana85
ammela da li ti je to prvi put i da ides na van tjelesnu i da li si bila medicosu u BL kod sanje

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 1890
2.3.2011 13:02:56   
smarija
malena ja nisam nista placala za zaledjavanje embrija jer je to sve uracunato u cijenu za godinu dana,nakon isteka godine dana placa se ali ne znam koliko iskreno nisam ni pitala a ne znam ni koliko kosta postupak IVF sa zaledjenim embrijima,nesto sam cula da je oko 2.500,00 KM

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1891
2.3.2011 17:28:16   
gerberka
zar VTO nije skuplja..oko 10 ak hiljda ili sam ja pogresno razumjela ili je to sve ukupno ( put, hrana, postupak, povratak, ...)

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1892
2.3.2011 18:23:28   
ammela
Dijana 85 ovo je moj treci pokusaj VTO i nisam u BiH.Zivim u usa chicago.

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 1893
2.3.2011 23:10:32   
aidicaa
Mala75 i Geberka znaci vas dve ste vec pocele sa bockanjem user posted image  user posted image  user posted image ...Srecno...
Ja jedva cekam da pocnem sa bockanjem user posted image
Ammela srecno sutra, javi nam rezultate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ammela)
Neposredna veza do poruke: 1894
2.3.2011 23:53:50   
gerberka
aidice, nisam ja počela..mi popravljamo spermogram, ali svakako se raspitujem polako. cmok i SRETNO SVIMA KOJI SU NA BOCKANJU 

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1895
3.3.2011 0:15:08   
aidicaa
Gerberka sory, mislila sam na Orange a tvoje ime sam upisala user posted image ....ne zameri
Nadam se da ce te popraviti spermogram user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1896
3.3.2011 4:16:10   
ammela
Aidice joj jedva cekam mada ni to nece pomoci da moji strah nestane i ako bude pozitivno i prosli put je bilo pa je nakon 2 mjeseca otislo. od ponedeljka se cudno osjecam i pocela i nekakva rozkasta krv nije puno ko u periodu ali je tu od ponedeljka utorka sad vidjecemo sta ce biti javljam sutra nemogu docekat

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1897
3.3.2011 8:50:01   
veda
IZVORNA PORUKA: gerberka

zar VTO nije skuplja..oko 10 ak hiljda ili sam ja pogresno razumjela ili je to sve ukupno ( put, hrana, postupak, povratak, ...)

Draga gerberka vec se pisalo o tomeuser posted image .
Cijena vto kod dr Balica je 4000km.Plus lijekovi koje trebas nabaviti,jer ne uzimaju sve zene isto. Lijekovi se odprilike krecu oko 2000km.Plus put naravno,ako si iz drugog grada. Mene je sve izaslo odprilike oko 7000km. Moram napomenuti da je svaki slijedeci postupak malo jeftiniji,tako da bi ja recimo drugi postupak platila 3500km.
Cijena vto kod dr Mehmedbasica je 2000km.Kod njega je jeftinije jer se punkcija radi bez opste  anestezije koja je bolna .
Cijena vto kod dr Tinjic je kako zene pisu i do 10000km,zasto toliko puno to ni ja neznam a poznato je da i nema rezultata. Pusa..

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1898
3.3.2011 10:58:35   
BENU
veda ja kolko sam upratila na forumima i kod mehmedbašića ima anesteziolog ali moraš unaprijed dogovorit i platiš oko 150 km(što znači 2150 km + lijekovi).nije moguče da baliči uzimaju 1500 km više od mehmedbašića samo zbog anestezijeuser posted image mislim da ima tuj i nešto drugo

< Poruku je uredio malena27 RR -- 3.3.2011 12:54:55 >

beta 100
beta 901

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 1899
3.3.2011 12:50:47   
veda
Da,vidjela sam to za anesteziologa kod Mehmedbasica.E zasto je sad tolika razlika,ja to neznam . Ja mogu samo napisati da iako je mene kod Balica kostalo duplo skuplje ne zalim sto sam tamo isla,bez obzira sto postupak nije uspio.

Strpljenje je oruzje mudrih!

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *