Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ćao cure! Samo da vam se javim i kažem da sam se opet razočarala! Test je bio negativan . A mene i dalje grudi bole, kao i leđa. Nema druge, nego trk kod doce!
Ćao cure! Opet ja!Samo da vam javim da sam danas dobila , sad bar znam na čemu sam. Nadam se da ćemo se čuti uskoro sa ljepšim vijestima! Sretno svim mamama i onima koje žele to postati .
Zdravo,zelim da vas sve pozdravim,naletila sam na ovu stranicu slucajno . Kasnilo mi je 14 dana i uradila sam test,bio je pozitivan bila sam ,ali sam vec 16 dan dobila,zabrinula sam se i razocarala ,sutra idem doktoru pa cu sve saznat,al zelim da pitam dali se to vec nekom desilo i ima li sanse da sam trudne ,pozzz za sve.
veliki pozdrav svima, nadam se da ce te imati adekvatan odgovor na moje pitanje situacija je sljedeca: menstruacija mi kasni oko 6 dana, test je negativan, a na dan kad sam trebala da dobijem imala sam smedzkasto lucenje, ne crvenkasto( kao sto inace bude pred pocetak mens. i poslije), grudi me ne bole ali sam imala neke bolove u prsima dva dana po dva-tri puta jel to nesto znaci, jesam li tradna??? PS drugih simptoma nemam
Ponovi test nakon par dana, taj smedkasti iscjedak moze biti znak trudnoce, a i ne mora. Mi ti ovdje mozemo samo nagadati jesi li ili nisi, ali najbolji odgovor dobit ces od svog ginekologa...
mawa ponovi opet test nakon nekoliko dana , ja sam radila jedan test i ona druga linija bila jako svijetla, pa sutra opet ponovila neki drugi test i opet jaaako blijeda crtica......e onda sam sačekala nekoliko dana i opet uradila test i dvije fino vidljive JUUUUUPIIIIIII !!!! Sretno!
cao svima. . .trebala sam dobiti 31 januara.obicno mi kasni max 2, 3dana. grudi me bole, kao i pred menstruaciju, imokrim malo vise. to su jedini simptomi. ima li sansi da sam u drugom stanju?
Hi svima nova ovdje.Trebala dobiti 12.02....13 napravila test bio negativan...Kad nisam dobila do 21.opet napravila test boljerečeno 2 i oba pozitivna.Otišla kod liječnika kažem test pozitivan,naručila me 02.03.otvorila bolovanje bez ikakvih testova :/ i šta sad ??? Šta ako testovi griješe???Ako nisam trudna? Jel može test pokazati trudnoću a da je nema??
Ni ja ne kontam to za bolovanje ali i kod mene su bila 2 poz a na UZ se nije vidjelo nista jer sam predosjetila nekako odmah na pocetku i uradila testove. Dr. mi dala da uradim jos jedan test kroz par dana koji je bio poz i tek tada se vidjela gestacijska vrecica, tj. potvrdjena je trudnoca.
Ma da ..Nije napravio nikakve testove nego me za UZV naručila ..Ispada ko da vjeruje mojoj riječi...Sad mi svi govore da je to baš bezveze ispalo...Ovo mi je prva eventualna trudnoća i totalno neznam šta raditi.Planirana jest ali...sad sam u totalnoj brizi.Mislim imam temperaturu non-stop 37,4,grudi me bole narasle su i imam osjećaj ko daću svaki tren dobiti...ali ko da sam u nekakvom vihoru koji me nosi a ja neznam kuda...Jel moguće da test pokaže trudnoću a da je nema???
meni je bas super potez dr. dobila si bolovanje da mirujes jer se radi o maloj trudnoci, da ne ides po ovoj zimi i klizavici na posao, dr. ti vjeruje da je test bio pozitivan... pa sta ces bolje od toga? test u principu ne moze biti lazno pozitivan, posebno jer ti je dosta kasnila kad si ga uradila... test je cesce lazno negativan nego lazno pozitivan
< Poruku je uredio malena27 RR -- 24.2.2011 14:51:30 >
Joj hvala ti ...sad si me umirila malo...radujemo se..ali ono ne usudimo se radovati na glas...Čekamo taj famozni 02.03. da dobijemo potvrdu.Već sam danas htjela 3 test kupiti da potvrdim ona prva 2 ..
zato je najbolje raditi nalaz Beta HCG-hormona trudnoce, koji se radi preko krvi... ali mislim da nema potrebe da sumnjas da je lazno pozitivan, jer ti menstruacija nije stigla
Pozdrav svima. 20.12.2010. sam imala spontani u 7 nedelji trudnoce. Radila briseve i imam Enterokokus i ranicu na grlicu. Sad mi kasni i danas odem na tusiranje zbog ranice i dr. mi rekne da misli da je to ponovo trudnoca. A ja sad umirem od straha jer sam imala tri terapije tuširanja za ranicu, pijem amoxicilin i loši su mi hormoni stitne... Ljudi moji muke.. Tako sam bila sretna danas u prvi mah kad mi je rekla da je to trudnoca a kako više razmišljam umirem od straha... A koristili smo zastitu (DUREX). Zabrinuta sam jako, a i sretna...
Mislim da ako je dr. upućen trebao bi reći što dalje s terapijom s obzirom na moguću trudnoću. Želim ti da jeste trudnoća i da sve bude ok bez obzira na ranicu i antibiotike. P.S: moj ginekolog kaže da se većina lijekova ne daje više iz opreza nego što je realna mogućnost da će naškoditi plodu, pa eto, nek te to malo utješi .
da li sam ili nisam pitanje je sad... zadnja mjesecnica 01.01.2011. (vise nije bilo nikakvih krvarenja) blaga temperatura ali u nocnim satima povremena nesvjestica zgaravica (kiselina) konstantan umor i pospanost grudi ogromne leda rasturaju stomak ogroman...
da li sam ili nisam pitanje je sad... zadnja mjesecnica 01.01.2011. (vise nije bilo nikakvih krvarenja) blaga temperatura ali u nocnim satima povremena nesvjestica zgaravica (kiselina) konstantan umor i pospanost grudi ogromne leda rasturaju stomak ogroman...
A da mi sada cestitamo ili cemo pricekati jos malo?
kućni test je negativan... sad sam tužna a juče sam bila sretna i zabrinuta. Bože pomozi... Pozzz za sve..
Mnogo je vise sretnih trenutaka nego onih manje sretnih..Izvuci osmjeh i navijaj..Bog ce pomoci. Moli za ono sto je dobro, najbolje za tebe..I pronaci ces smisao u odgovoru koji dobijes. Vjeruj mi. Svako dobro. Lijepi pozdrav i tebi.