Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa imala sam cesto mucnine i kad sam trebala dobiti i kad sam ostala trudna a i test mi nije pokazao a bila sam ihihi trudna tako da pravac ginekologu to je najsigurnije
Evo da se i ja javim sa svojim iskustvima. Trudnoću smo ganjali više od godinu dana( u tih godinu dvije biohemijske trudnoće, zbog, kako se kasnije ispostavilo manjka progesterona) E sad, svaki, ama baš svaki mjesec, izuzev možda jednom kad mi je došla vještica nešto puno ranije, imala sam sve simptome trudnoće. Čak i kad bih uradila test i vidjela jednu crtu-nisam mogla vjerovati. Toliko su bili izraženi ti simptomi. Prije mjesec dana mi je pukao film i odustala sam od doktora, dabrostona ,svega osim od trakica za ovulaciju i naravno . Nijedan simptom, ama baš nijedan osim izostanka menge i nisam imala. Grudi svakako pred mengu malo nadođu:)I sad nema drugih simptoma. E,da, i počela sam samoinicijativno piti dabroston. Šta vi mislite kada nije rano otići na prvi UZ? Kalendar mi računa 6 sedmicu trudnoće.Ne zamjerite što se raspisah ovako.Pozz
ja sam isto isto cim sam vidjela plusic pocela piti dabroston 2x dnevno ...ako imas manjak progesterona onda definitivno nece naskoditi a i vjerujem da ce ti dr prepisati isti... doktoru sam prvi put otisla nekad izmedju seste i sedme sedmice mada mi je doktorica govorila da je rano ja nisam mogla izdrzati i natjerala sam je da me pogleda...hB bilo je sve ok i srculence minijaturno je kucalo iako mi je ona rekla da se moze desiti da se ne vidi i da ne panicim ako se to desi i da cu onda doci za koju sedmicu...eto ispisah ti se ja Uglavnom cestitam na trudnoci i sretno kod dr
pozdrav, eh i ja sam nova i jako sam neiskusna... ja i moj muz jako zelimo bebu i bacili smo se na taj posao, zadnju sam imala 13 decembra, a vec sad osjecam bol u donjem dijelu stomaka, stalno mi se trazi nesto da jedem i grudi su mi tako nadosle ... jel to treba nesto da znaci... Imam samo 21 godinu pa tako da mi je sve ovo novo i neznam sta da radim...
Draga Almaado, u biti je malo rano da si sad ostala trudna jer bi ti tek trebali poceti plodni dani. jedino da nisi ostala trudna prosli mjesec pa ipak dobila jer oplodjeno jajasce nije doslo do materice. u svakom slucaju zasto ne kupis test za trudnocu i rijesis si dileme? iako je pojedinacno od slucaja do slucaja, al ako ti je prva trudnoca jos pogotovo tako mlada onda je malo moguce da odmah osjetis simptome pronadji moj post od prije neka 2 mjeseca kad sam ja pitala za savjet neznajuci da li sam trudna ili ne, i odem ginekologu i shvatim da sam u drugom mjesecu uglavnom sretno, nadam se da ce biti lijepe vijesti i da ces dobiti lijep poklon za Novu
Cao! Nova sam na forumu, ali cesto citam vase komentare i mogu reci da ste super i odlicna podrska. Imam pitanje. Ciklus mi je kasnio pet dana, nakon cega mi se pojavio svijetlo crveni, braon iscjedak, stomak me bolio u manjem intenzitetu nego obicno, inace imam bolnije menstruacije. To je trajalo cetiri dana. Nakon 14 dana radila sam test i negativan je, a mene iz dana u dan grudi sve vise bole, kao i ledja, drugih simptoma nemam. Da li je moguce da sam ipak trudna i pored negativnog testa? Please odg. Hvala
Pa zakazacu kod svoje doktorice iza praznika. Posljednjih par dana me i glava cesto boli. Cula sam da je bilo slucajeva i pored vise neg testova cure budu trudne. Nadam se da sam jedna od njih...
jednostavnije ti je izvadi betu..ne znam jesi iz Sa -kod al tawila kosta 20km znaci skoro isto kao clear blue,a rezultati za pola sata. samo sto nisu bas dobri za mjerenje dupliranja bete:( aparat im mjeri do 400 i meni juce pokaza nalaz veci od 400 tako da ne znam kolika je betica tacno:( ali ugl nemjerljivi smo:D bebi moj pepi...